Super service og produkt. Jeg havde en udfordring med billedkvaliteten på den illustration jeg skulle have fremkaldt og Anders var super hjælpsom med råd og vejledning. Jeg endte dermed med fire flo... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig god service, meget flot kvalitet og utrolig hurtig til at printe og afsende billederne - hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg vil 1000% anbefale dem og bruge dem endnu engang. De bedste hil... Ver mais
Jeg modtog mit billede hurtigt og i en god kvalitet:) I første omgang var fragtmanden kommet til at bøje billedet, og da jeg gjorde opmærksom på dette, blev der reageret med det samme, og sendt et n... Ver mais
A empresa respondeu
Hurtig levering og fine print. Begge gange jeg har bestilt har jeg fået besked om at det bestilte var færdigtrykt indenfor få timer, så de har virkelig været hurtige. Jeg havde et spørgsmål og fik sva... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
We-Print.dk er en dansk webshop, der tilbyder FineArt-fremkaldelse af billeder, salg af rammer samt salg af andre tryksager. Vi arbejder hver dag for at levere kvalitet til gode priser samt at yde den bedste kundesupport i branchen. Vi arbejder for at levere hurtigst muligt og stræber efter at alle ordre er ude af huset inden for 1-3 arbejdsdage. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.
Informações de contacto
Nerudas Alle 139, 2. Th, 9220 , Aalborg Øst, Dinamarca
- 92 72 00 30
- Info@we-print.dk
- we-print.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Flotte billeder og hurtig levering så…
Flotte billeder og hurtig levering så har intet dårligt at sige
Virkelig inponeret over kvaliteten
Virkelig inponeret over kvaliteten! Gik også mega hurtigt med at få det leveret og fin pris.
Flotte produkter og god service.
Jeg skulle have printet et billede ud som gave og det blev mega godt. Super venlig service😊
Flot udført og fin leveringstid
Super flot billede.
Fin kvalitet og hurtig levering over…
Fin kvalitet og hurtig levering over flere omgange. Kommer helt klart til at benytte dem igen! (Og prisen er også helt ok!)
God pris, hurtig levering og god service
God pris, hurtig levering, god kommunikation ved spørgsmål og god kvalitet på A3 print med ramme og glas. Ville helt sikkert bruge dem igen.
Framragende resultat samt hurtig og…
Framragende resultat samt hurtig og effektiv levering
God oplevelse
Jeg benytter We-Print.dk som…
Jeg benytter We-Print.dk som dropshipping, fantastisk hurtigt service samt en fantastisk kvaliltet og super ind pakning. Jeg og min virksomhed er kun glade for den fantastisk service vi har fået ind til videre.
De største hilsner
Byschwaner.dk
Hurtig levering rigtig fint
Hurtig levering samt rigtig god og…
Hurtig levering samt rigtig god og effektiv kundeservice. Jeg er meget tilfreds!
Fantastisk service og flot kvalitet på…
Fantastisk service og flot kvalitet på de leverede billeder.

Resposta da We-Print
Dårlig informering til kunde og lang levering
På jeres hjemmeside står der en leveringstid på få dage. Jeg måtte efter en uge ringe, da jeg ikke havde fået nogen bekræftelse fra noget postvæsen om at den var på vej. Har generelt slet ikke været orienteret om noget ift levering, eller om pakken i det hele taget var på vej. Har modtaget efter 10 dage.

Resposta da We-Print
Vil anbefale dem til alle
Det var en nem hjemmeside og finde ud af og mega fine priser

Fantastisk oplevelse i juletiden
Uden tvivl det bedste sted at få fremkaldt billeder! Det gik hurtigt, selvom det var tæt på jul og virkelig god kundeservice!

Resposta da We-Print
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.