Weact Opiniões

3. Empreiteiro
  4. Manutenção de propriedades
  5. Serviço de testes com amianto

Escrito pela empresa

WeAct ApS er en professionel anlægs- og entreprenørvirksomhed, der udfører en bred vifte af opgaver inden for anlæg, byggeri, vedligeholdelse og nedrivning. Vi hjælper både private, virksomheder og andre samarbejdspartnere med alt fra mindre have- og vedligeholdelsesopgaver til større anlægs- og entreprenøropgaver. Vi lægger vægt på ordentligt håndværk, god kommunikation og en løsning, der passer til kundens behov. Vores arbejdsområder omfatter blandt andet: Anlægsarbejde – belægninger, indkørsler, terrasser, gangarealer, støttemure og forskellige anlægsløsninger. Entreprenørarbejde – jordarbejde, udgravning, opbygning, terrænregulering og andre entreprenøropgaver. Byggearbejde – forskellige bygge- og renoveringsopgaver samt praktiske løsninger i forbindelse med byggeprojekter. Asbestarbejde og asbestsanering – professionel håndtering og nedrivning af asbestholdige materialer med fokus på sikkerhed, arbejdsmiljø og gældende regler. Havearbejde og vedligeholdelse – pleje, oprydning, beskæring, græsarealer og andre opgaver omkring ejendommen. Maskin- og jordarbejde – opgaver med blandt andet minigraver, læssemaskiner og øvrigt entreprenørmateriel. Hos WeAct ApS tager vi ansvar for vores arbejde fra start til slut. Vi går op i at levere et ordentligt resultat, holde aftalerne og skabe en god oplevelse for kunden. Uanset om opgaven er lille eller stor, arbejder vi ud fra samme princip: Godt håndværk, ordentlig service og en løsning, der holder. WeAct ApS – Anlæg og Vedligehold

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Hurtig og effektiv service

Bestilte WeAct til at gøre min indkørsel pænere. De svarede super hurtigt, og var ude og gøre arbejdet kort efter. De var super hurtige og effektive da de var her, og fulgte op efter for at sikre at det var som jeg ville have det.

fantastisk oplevelse, hurtigt svar og effektivt arbejde i god kvalitet.

Classificada 5 em 5 estrelas

WeAct var meget professionelle at…

WeAct var meget professionelle at samarbejde med og de overholdt aftalte deadlines. Vi har fået lavet en støttemur og en trappe, som vi er yderst tilfredse med. Rigtig flot arbejde.

8 de junho de 2026

Hej Christina 😊

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord! Det er dejligt at høre, at I er tilfredse med både støttemuren og trappen. Tak for tilliden og for et godt samarbejde!

Jeg kan varmt anbefale WeAct ApS

Jeg kan varmt anbefale WeAct ApS. Vi har fået lagt fliser, og resultatet er blevet rigtig flot. Arbejdet er udført professionelt og med stor omhu, og man kan virkelig se, at der er tænkt over detaljerne.

Vi er meget tilfredse med det færdige resultat og oplevede samtidig god kommunikation og en god service hele vejen igennem. Alt i alt en rigtig god oplevelse – stor anbefaling herfra!

Hej Niklas

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord! 😊 Det er rigtig dejligt at høre, at I er tilfredse med resultatet og har haft en god oplevelse med WeAct.

Det sætter vi stor pris på! 🙏

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!

Mikkel var hurtig til at svare, super fair pris og et fantastisk stykke arbejde!

Hej Katja

Tusind tak for den rigtig fine anmeldelse! 😊

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med WeAct, og at du både var tilfreds med vores kommunikation, pris og det færdige resultat.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os! 🙏

WeAct ApS

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais