Web Partners Opiniões 102

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn oude zelfgemaakte website een upgrade gegeven. Kaylee heeft mij overtuigd dat mijn website echt wel aan vernieuwing toe was, een hele fijne samenwerking paar problemen met de mail server snel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik werd vriendelijk benaderd door een medewerker van Web Partners. Direct na onze fysieke kennismaking had ik direct een goede klik met Kylee Stoelwinder. Spontaan, eerlijk en oprecht. Zij kon mij hee... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik was benaderd door web-partners om een website door hun te laten bouwen als startende ondernemer Het eerste concept zag er al gelijk mooie en professioneel uit! Er wordt goed geluisterd naar aan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fijn bedrijf werken snel en zorgvuldig goeie samenwerking en snelle afhandeling van zaken ben zeer tevreden als klant

Informações sobre a empresa

1. Web designer

Wij bij Web Partners Creëren professionele, op maat gemaakte websites die bedrijven laat opvallen. Wij staan voor kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

102 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

I have great experience with this…

I have great experience with this company! Really nice and helpful people! From very beginning you can feel taken care of! They boost your confidence and belief in your business. Really professional and informative. Explaining everything step by step, making sure that you understand all they want to share with you, and offer is really good and competitive! Definitely company to work with if you don’t know how to get your business on the higher level and improve your sales as well as your website speed and quality!

14 de novembro de 2024

Goed en professioneel bedrijf

Het bedrijf is erg professioneel en vriendelijk, en vanaf het eerste contact merkte ik dat ze klantgericht te werk gaan. Ze hebben een duidelijk doel voor ogen en werken daar met grote toewijding en passie aan. Hun team is niet alleen deskundig en goed georganiseerd, maar ook flexibel en altijd bereid om mee te denken over de beste oplossingen.

Ik heb met veel vertrouwen zaken met hen gedaan, waarbij ze keer op keer mijn verwachtingen hebben overtroffen. De communicatie verliep soepel en transparant, en ik voelde me altijd goed geïnformeerd over de voortgang. Hun inzet en oog voor detail maken echt het verschil.

Ik wens hen dan ook veel succes toe voor de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat ze nog veel zullen bereiken en waarde toevoegen aan hun klanten en partners.

6 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Professional, Accommodating, and High-Quality Web Design Experience with Web Partners

I had the pleasure of working with Web Partners for a website project, and although I ultimately decided not to proceed due to personal reasons, I was truly impressed by their professionalism and dedication. The team was incredibly accommodating, understanding my needs and making adjustments as necessary. They provided me with a well-designed template that demonstrated their design expertise and eye for detail. I appreciated their clear communication, responsiveness, and the quality of work they delivered. I would highly recommend Web Partners to anyone looking for a reliable, skilled, and professional web development team. Thank you, Web Partners, for your excellent service!

11 de novembro de 2024

Fantastisch hulp

Het kennismakings gesprek met dit bedrijf is echt TOP verlopen. Binnen een korte tijd heb ik heel veel waardevolle informatie kunnen winnen voor het verder ontwikkelen van mijn webshop. De medewerkers zijn hartstikke vriendelijk en behulpzaam (je kan merken dat ze je echt graag willen helpen doorgroeien). Het is zeker een aarader.

8 de novembro de 2024

Goede samenwerking en communicatie

Hele fijne samenwerking. Precies gedaan wat ik vroeg ondanks de beperkingen van een gratis shopify thema. Als ik iets toegevoegd wil of aangepast wil hebben kan ik dat makkelijk en snel door geven in het aanpassingsformulier. Ook goede contact en communicatie als ik vragen heb of iets wil bespreken.

14 de outubro de 2024

Sales call webshop

Prettig gesprek gehad over de mogelijkheden.
Mooie voorbeelden gezien en een duidelijk verhaal.
Een mooie aanbieding voor startende ondernemers.

5 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vandaag te woord gestaan door Ward

Ik ben vandaag te woord gestaan door Ward, hij heeft mij uitgelegd hoe web partners te werk gaat en wat ik kan verwachten. Het was een zeer aangenaam gesprek en Ward heeft duidelijk uitgelegd Hoe en wat Web partners doet en kan betekenen voor een kleine onderneming. Ook geeft Web partners mij een heel mooi aanbod om mijn website nog een stuk beter te kunnen maken en hoger in de zoekbalk van Google en andere internetsites. Ik zou iedereen Web partners aanraden, want ze kunnen je echt helpen om jou business omhoog te helpen. Ik heb een goed vooruitzicht in de toekomst door Web partners, dankjewel!

4 de novembro de 2024

Fijne samenwerking!

In het begin was ik eerlijk gezegd wat sceptisch over het aanbod van Web Partners. Uiteindelijk heb ik een professionele website en ook nog eens met aantrekkelijke voordelen voor starters. Mijn twijfels verdwenen snel nadat we begonnen samen te werken. Het team van Web Partners bleek echt betrokken en dacht actief mee over wat voor mij als startende ondernemer belangrijk is. De communicatie was vlot en duidelijk, en ze waren altijd bereikbaar voor vragen of feedback. Uiteindelijk stond mijn website niet alleen razendsnel live, maar zag het er ook geweldig uit. Aanrader!

15 de outubro de 2024

Goed gesprek

Open, prettig gesprek over de mogelijkheden. Gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat een web site voor mij nu niet het meest belangrijk is. Wanneer dat verandert zal ik zeker ook met Web Design contact opnemen

30 de outubro de 2024

Geen pushende organisatie

Werd gebeld voor een kennismaking gesprek, echter had ik deze zelf afgezegd. Later nog eens gebeld om te vragen om de afspraak te verzetten maar dit was niet meer nodig omdat ik het zelf kan regelen met een vriend. Ze maakte hier geen probleem van en bleven niet door zeuren of dergelijk, ze toonde juist begrip. Dit vind ik een positieve ervaring!

26 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Wat is dit een fantastisch bedrijf

Wat is dit een fantastisch bedrijf. Ik ben kort gelden begonnen met mijn eenmanszaak. Ik heb met Gijs en Lamar mijn eerste gesprekken gehad. Hele aardige mannen! Ik heb 3 maanden zelf geprobeerd een site te maken en in 2 weken hebben ze een perfecte opzet neergezet voor mijn site.

Echt één aanrader! Web-partners bedankt!

25 de outubro de 2024

BlitzworkoutsNL

Het was een fijn gesprek met behulpzame mensen die goed meedachten en aandachtig luisterden naar wat ik nodig had. Ook al is dit op dit moment niet wat mijn bedrijf nodig heeft, zal ik in de toekomst zeker contact met hen opnemen voor een mogelijke samenwerking.

23 de outubro de 2024

MorrenzMedia

16 de outubro de 2024

Eerste ervaring eenmanzaak Pitch29 met Web Partners

Pitch29
Ik heb een nieuwe eenmanszaak, maar toch werd ik uiterst serieus genomen door de medewerkers van Web Partners. Zij hebben mij goed geadviseerd en waren ook niet enkel 'sales' aan het pushen.

Prettig gesprek en als ik in de toekomst hulp nodig heb, dan zal ik zeker even bellen!

10 de outubro de 2024
Classificada 4 em 5 estrelas

Bella.Lot

Zeer positief gesprek gehad! Mooie campagne voor startende ondernemingen.

9 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.