Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

De magter simpelthen ikke at stikke en pind i en lo.. uden at ødelægge begge dele og mere til. Fik en mail om at de havde været inde og teste noget, efterfølgende er det totalt umuligt at se... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Stofa svigter vores plejecentre og vores borgere. Borgerne kan vælge mellem at kigge i en sort skærm eller en hvid væg. Fejlmeldt 16. oktober. Stadig ingen reaktion fra Stofa. Fortsættelse følger snar... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

NORLYS / Stofa må på ingen måder oplyse om at de har service...for den er IKKE eksisterende ,der blev fejlmeldt på vores adresse i første halvdel af Maj, deres svar var at der var meget travlt, her... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operador de Internet
  2. Operadora de telecomunicações

Informação fornecida por diversas fontes externas

Informationer om kabel-tv, StofaNet, FlexRate, FlatRate og bredbånd.

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

!!!!ALDRIG VÆLG STOFA!!!!

!!!!ALDRIG VÆLG STOFA!!!!

DET ER DET MEST USTABLIE INTERNET.... Hvis man godt ka' li' at ens TV og internet ryger konstant, så er stofa det helt perfekte produkt, men ellers så hold jer langt væk fra det!!

2 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Umuligt at opsige abonnementet.

Umuligt at opsige abonnementet.. Umuligt at komme igennem. Når man får at vide, at alt er fint og abonnementet er slettet, så kommer der flere regninger tre måneder bagefter.. Dybt useriøst!

25 de outubro de 2023

Jeg er ikke imponeret.

Jeg er ikke imponeret.
Overgangen til Nordlys har givet udfordringer.
Man fortæller mig at jeg ikke er kunde hos dem. De har dog givet mig ret hver gang, med det tager laaang tid.
Jeg forsøger nu at opsige mit abonnement igennem et andet firma.
Stofa nu har for 2. gang oplyst firmaet, at mine oplysninger er fejl. De har modtaget de regninger de selv har sendt til mig på min opfordring, jeg kan nemlig kun kikke på min kundekonto, ikke se hverken regninger eller andet. Det er op af bakke.
Mvh
Britt

15 de outubro de 2023

Kundeservice ?

Kundeservice ?, havde uopfordret besøg af tekniker, der ligger seddel i postkassen, hvor de Beder en om at aftale en ny tid, det lykkes, men så kommer der en faktura på forgæves kørsel, ringer så til kundeservice og , der bliver jeg lovet at, den faktura skal jeg ikke betale, det skulle nok blive sendt videre, så er det på plads tænker jeg, men så to måneder senere kommer der så en rykker ???, nu kan man så ikke komme i kontakt med kundeservice ?.
Ligeledes har jeg en snak med en sælger fra nordlys om hvorvidt jeg skal have fiber eller beholde min nuværende kabel forbindelse, vi aftaler en kabelforbindelse, til en pris, da så fakturaen kommer, er det ikke til aftalt pris, og der efter er det umuligt at få fat i kundeservice.
Så nu er aftalen sagt op, de ville så gerne ringe og høre hvorfor, noget man vælger på mit Stofa, de har forsøgt en gang, der var det desværre ikke muligt at besvare deres opkald, ringer tilbage men en ny telefon kø, orker det ikke, det er i orden at man skal vente en fem til ti minutter, men ikke over en time.

7 de agosto de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

jeg har haft Stofa i mere end 30

jeg har haft Stofa i mere end 30 år og aldrig haft problemer, har nu fået Norlys fiber og kan nu ikke tilgå webmail på normalvis den er slet ikke i menuen oversigt over regninger er heller ikke muligt, Tv2 hovedkanal er væk fra webtv.
Talte med en fra teknisk suport i går d.13-7-23 han var lige så frustreret som mig, ( iøvrigt en meget behagelig samtale) så lad os se om de kan tjene de sidste 2 stjerner, jeg tror det

13 de julho de 2023

Den Dårlgste service i hele Danmark

De kan gøre meget uanset hvor meget man prøver at kontakte dem får du aldrig svar de prøver hele tiden at snyde min kone som sider på plejhjem de har nu sendt hende en regning 2 gange på den store tv pakke
hun har hele tiden kun den mellemste pakke Har forsøgt i over 3 uger uden at få svar
de lover at ringe tilbage men det sker aldrig.

10 de maio de 2023

Absolut ingen service.

Hos Stofa kan man ikke klage over servicen, for der er absolut ingen.
Efter 9 timer er der ingen respons på deres "kundeservice". Dumpekarakter herfra.

4 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Svar fra Stofa.....Det samme svar man…

Svar fra Stofa.....Det samme svar man altid får...skriv til mail bla bla bla med fulde navn og du vil få svar inden for 2 dage....I er udemærket godt klar over mit problem...blev lovet tv og internet d 29...nu har vi så d 2 stadig intet af det lovede er dukket op...adressen er østergade 21 6740...så i behøver ikke svare med samme smøre at jeg skal mails jeres gode kollegaer...same same new story

1 de dezembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais