Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

In het begin enkele misverstanden maar men nam op professionele wijze contact met mij op. Nu word mijn website gebouwd, ondanks start een goed gevoel om bij hen mijn website up to date te maken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooi project. Leuke website gekregen van mensen die een mooie kans krijgen om zich te ontwikkelen als webdeveloper. Volgens mij bestaat dit bedrijf nog niet zo lang, maar ik zie potentie.

Classificada 5 em 5 estrelas

It has been a quite inspiring face to face conversation. I feel this way as I am quite new in this and had few questions, which have been responded all by Dustin in a very clear and professional ma... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

52 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Ronduit bot, onbeschoft en kleinerend

Ben zo schofterig behandeld bij Websiteday. Na een mooi verkoop praatje, offerte tekenen bleek de service ver te zoeken. Ik heb aangegeven dat ik heel weinig kennis heb en deze wereld nieuw was voor mij als startend ondernemer.

Er werd een website gebouwd met verschrikkelijke foto’s die totaal niet bij mijn doelgroep passen. Ik heb 1 uur gezeten om alles door te nemen. Mijn website was op dat moment nog lang niet af. Zag er amateuristisch uit. Ze hebben mijn website vervolgens toch gewoon online gezet. Er zat serieus nog een watermerk op alle foto’s.

Toen ik daarover ging bellen draaide zij het verhaal om. Ze zeiden dat ik door mijn uren heen was. Dat ik te veel vragen stel. Er is zo bot tegen mij gedaan dat ik op een gegeven moment niet meer durfde te bellen. Toen ik de manager belde om mijn klachten te bespreken kwam ik er tijdens dat gesprek achter dat ik bij hun op luidspeacker stond en er meerdere medewerkers mee luisterde zonder dit bij mij aan te geven. Heel onveilig. De manager was bot en deed alsof ik een moeilijke klant ben.

De website is nooit afgemaakt door Websiteday. Toen ik stopte met vragen heb ik niets meer van ze gehoord en zat met een amateuristische website die niet af is. Ik ben toen overgestapt naar een andere website bouwer. Die zoveel beter is dan Websiteday op alle vlakken. Het kan dus wel.

6 de outubro de 2025

Zeer tevreden.

Ik ben erg tevreden over de service. Ze zijn altijd goed bereikbaar en reageren snel op vragen. Alles wordt netjes en professioneel afgehandeld. Echt een aanrader voor wie goede en betrouwbare service zoekt.

12 de novembro de 2025

Stoppen

Stoppen, Afmelden!, ik heb een paar e-mails gestuurd, jullie blijven belachelijke facturen sturen

9 de novembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

hele nieuwe ervaring

Voor ons als bedrijf was dit een hele nieuwe ervaring. Vanwegen het veranderen van Webdigner. Maar toch wel een goede ervaring. ze maken een mooie website met en zijn behulpzaam.

10 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Be careful with this company

Be careful with this company. We needed to wait untill the bank opened our business account.

After that message we only received mails that they will hand our case over to the collections agency. They are completely ran into the wall with there heads.

Don’t do business with them.

19 de setembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Mijn ervaring met dit bedrijf is misleidend en intimiderendes…

Mijn ervaring met dit bedrijf is uiterst negatief. Niet alleen werd ik wekenlang aan het lijntje gehouden zonder resultaat, ook de beloofde terugbetaling is tot op heden niet uitgevoerd. Gisteren werd ik zelfs gebeld met de mededeling dat het geld was teruggestort, wat niet het geval bleek te zijn. Vervolgens werd ik bedreigd om mijn review binnen 5 minuten te verwijderen ‘anders zou ik problemen krijgen’. Dit soort dreigende en misleidende communicatie is absoluut onprofessioneel en schandalig. Ik raad iedereen aan zeer voorzichtig te zijn in de samenwerking met dit bedrijf. Een betrouwbaar bedrijf hoort transparant en respectvol met klanten om te gaan – dit bedrijf doet helaas het tegenovergestelde.

30 de agosto de 2025

Zoals altijd top services

Zoals altijd top services. Altijd goed telefonisch bereikbaar voor professioneel advies en zoals nu in een persoonlijkgesprek door de website heen gelopen voor een update. Verder werden direct alle nieuwe mailinstellingen ingesteld en werd uitgelegd hoe ik de bestaande mappen op het andere account naar het account van premiums website kan slepen/ backups kan maken. Jeffrey & Dustin bedankt!

29 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Straight forward and clear process as we all like

It has been a quite inspiring face to face conversation. I feel this way as I am quite new in this and had few questions, which have been responded all by Dustin in a very clear and professional manner.

Really satisfied after this 1st contact.
F.J.Lopez

29 de agosto de 2025

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf. Klantenservice niet bereikbaar. Hoop geld betalen voor een site die je zelf moet bouwen. Ze zijn wel snel met de factuur. Voor de rest zwaar onvoldoende

29 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.