Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god oplevelse! Jeg købte en lækker hængestol i god kvalitet til rimelige penge, servicen var god og jeg kunne hurtigt hente min stol. Jeg vil klart anbefale WeDoBetter 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Super behandling! Købte el-børstesæt som ikke virkede, men da jeg reklamerede over det var der ingen slinger i valsen! Jeg blev tilbudt et nyt og sæt (desværre husker jeg ikke navnet på den sø... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag rekommenderar inte det här företaget. De oseriösa och ljuger på information om produkten. Jag köpte värmare med öppen spiseffekt 26317. På Tekniska specifikationer Står ljud nivå 38db... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja outlet

Escrito pela empresa

Hos wedobetter.dk arbejder vi med at tilbyde produkter, der skaber værdi i hverdagen. Vi sælger et bredt udvalg af varer inden for forskellige kategorier, med fokus på kvalitet, funktionalitet og konkurrencedygtige priser. Vores forretningsmodel er baseret på direkte indkøb fra fabrikker rundt omkring i verden. Ved at samarbejde tæt med producenter globalt sikrer vi, at vores kunder får adgang til gode produkter uden unødvendige mellemled. Det betyder, at vi kan holde priserne nede, samtidig med at vi opretholder en høj standard. Vi udvælger nøje vores sortiment med fokus på trends, efterspørgsel og kundernes behov. Hos wedobetter.dk handler det om at gøre det bedre – både når det gælder produkter, priser og kundeoplevelse.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 38% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Meget tilfreds

Kendte slet ikke firmaet og var lidt skeptisk.. bestilte en søndag og pakken var på vej samme dag og ankom tirsdag. Varen er en gave så må vente og se om den er så god som jeg selvfølgelig håber. Men indtil videre helt tilfreds, og kommer igen.

12 de maio de 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse!

Jeg vil klart anbefale WeDoBetter 😁

8 de maio de 2026

I gør det bedre

Hvis man kan kalde det en oplevelse så ja jeg bestilte varen betalte og 2-3 dage efter var det hjemme hurtigt og nemt så hvis der er andet jeg kan bruge som de har så bliver det dem igen 👍

3 de maio de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais