Der er plads til forbedring Well.dk har lidt udfordringer med, hvornår man må trække betalingsbeløbet fra en kundes konto, hvad de stiller kunden i udsigt i forhold til levering/afsendelse samt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Første klasse service. Dag til dag levering. Forsendelsen bortkom under transport. Da den ikke dukkede op efter noget tid, kontaktede jeg Well som straks sendte en ny.
Firmaet sletter ikke resevationer. Service og tiltro til kunden er lige nul i dette firma. Har skriv fra bank og mobilepay kundeservice. De kan ikke slette den. Og alligevel er der ingen ti... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er blæst bagover af den gode service! De bestilte varer kom lynhurtigt, men desværre var den ene vare beskadiget af hårdhændet behandling af fragtfirmaet. Om aftenen den 22. december kontaktede je... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Well.dk finder du alle det største udvalg af skøn- og sundhedsprodukter. Vi fører alle de kendte mærker - herunder Ecooking, Dermalogica, Ole Henriksen, Kevin Murphy, Nilens Jord og mange flere. Vi sender pakker alle ugens dage med dag-til-dag levering direkte til din dør.
Informações de contacto
Møgelhøj 8, 8520, Lystrup, Dinamarca
- 78 74 53 00
- kontakt@well.dk
- well.dk
Respondeu a 87% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
fik den forkerte smag og 3 dage…
fik den forkerte smag og 3 dage levering i stedet for 1
Meget tilfreds.
Hurtig ekspedition men elendigt pakket…
Hurtig ekspedition men elendigt pakket de fleste af tabletterne lå løst i pakken jeg købte nogle rør med tabletter men grundet dårlig pakning lå halvdelen af tabletterne løst ikassen det er ikke hensigtsmæssigt når man skal der er vel en grund til at de ligger i lukkede rør

Resposta da Well.dk
Første klasses service og levering
Firmaet sletter ikke resevationer
Firmaet sletter ikke resevationer.
Service og tiltro til kunden er lige nul i dette firma.
Har skriv fra bank og mobilepay kundeservice.
De kan ikke slette den.
Og alligevel er der ingen tiltro til at kunden har ret.
De kan altså ikke slette den overførsel også selvom jeg siger at i kan kontakte
dem hvis i ikke ved hvordan i gør.
Synes ærligt at dette her er den værste service jeg har været ude for længe.

Hurtig levering og er meget tilfreds
Hurtig levering og er meget tilfreds
Hurtig levering og rimelig priser kan kun anbefale Well
Udmærket
Hurtig levering, god kommunikation omkring levering, stort udvalg, gode priser.
Lynhurtig levering
Jeg bestilte en serum i går lørdag og modtog min pakke søndag morgen. Det kalder jeg lynhurtig service.
Reagere ikke længere ifb med reklamation
Jeg har tidligere været glad kunde hos well. Gode priser og hurtig levering.
Men nu har jeg en reklamation, og så ser det lidt anderledes ud.
D.22 januar bestiller jeg hos Well. Bla en Ecooking lotion. Det viser sig at pumpen er i stykker og jeg kan ikke få produktet ud (jeg har også været i kontakt med Ecooking for at høre om jeg kan få produktet til at virke, og de siger at det ikke skal være sådan).
D.25 januar reklamere jeg til well. De beder mig sende billeder eller video. Da billeder ikke kan vise, at pumpen ikke virker. Laver jeg en video. Den er for stor til at kunne vedhæfte i mailen, så jeg sender den på messenger til well og informerer om det. De kan ikke se min besked, så vi aftaler at jeg sender på messenger igen, hvilket jeg gør, og sender screenshot af mine beskeder på Messenger. De kan stadig ikke se min besked.
Det skriver vi frem og tilbage om d.26-27 januar.
Well tilbyder her, om jeg vil have et nyt produkt eller pengene retur. Jeg vælger at jeg gerne vil have et nyt produkt og er glad for servicen.
D.30 har jeg ikke hørt mere ift at der er et nyt produkt på vej. Så jeg skriver til dem, at jeg i stedet gerne vil have mine penge retur, og så købe produktet i en anden butik, da jeg synes jeg har ventet længe nok.
D.4 januar skriver jeg igen, og spørger om de har modtaget mine beskeder, da jeg stadig ikke har hørt mere fra dem, og nu vil jeg altså gerne have mine penge retur. Synes jeg har ventet længe og tålmodigt ift at de har solgt mig et produkt der ikke virker.
Jeg har i denne uge også forsøgt mig med at ringe til kundeservice 2 dage i træk, uden held.
Det her er mit sidste håb, om at få mine penge tilbage.
Havde de d.27 januar sendt et nyt produkt, så havde jeg været en glad og tilfreds kunde på trods af at have modtaget en varer der er i stykker.
Nu er det modsat. Jeg synes det er virkelig dårlig service og jeg ville aldrig anbefale noget, at handle på well!
*** OPDATERING d.10 Februar ***
Det er simpelthen for tyndt et svar well.
I har modtaget alle mine emails frem til at jeg svarer på om jeg vil have nyt produkt eller pengene retur, og pludselig modtager I ikke længere mine emails?!?
Hvis I læser min anmeldelse, kan I læse at jeg fra d.27 har sendt jer minimum 3 mails og forsøgt mig med at ringe 2 dage i træk.
Jeg har også skrevet 2 gange i min anmeldelse, at jeg nu gerne vil have mine penge retur, da jeg simpelthen har ventet for længe, og i stedet vil købe produktet hos en anden forhandler.
I har bedt om flere oplysninger ifb med min anmeldelse, og I har kunnet finde vores mail korrespondance.
Dvs at I nu har min mailadresse, mit telefonnummer og mit ordrenummer. I har alt for at kunne tilbagebetale mine penge, og ringe til mig, eller sende mig en mail, nu hvor I åbenbart ikke længere modtager mine emails og I kan se, at jeg ikke kan komme igennem til jer på telefonen.
JEG VIL GERNE HAVE MINE PENGE RETUR!
I har mit svar både her og på 3 Mails!

Sløv levering og administration
Well mister en stjerne for hver af følgende:
1. Leverer ikke til tiden. En uge efter bestilling måtte jeg droppe at modtage pakken pga ferie. De lover ellers hurtig levering.
2. Svarer ikke på 4 ud af 5 mails , når jeg beder om mine penge retur. De påstår, at de ikke har modtaget de sidste 4 mails, men det kan ikke passe, eftersom jeg har kontaktet dem på samme email alle 4 gange
3. Selv når de modtager pakken retur føler de ikke at de automatisk skal returnere penge. I det hele taget mener de ikke, at der er noget, de kan gøre bedre, når man 3 uger senere ringer dem op.
4. Jeg var nødt til at ringe ind og bede dem om at tilbagebetale pengene 2 gange. En gang var åbenbart ikke nok

Resposta da Well.dk
Totalt mistet tilliden og respekten ...
Totalt mistet tilliden og respekten ...
Lavede en bestilling lørdag den 27. december kl. 16.16, vel vidende at det var en højtids periode ... men tænkte at de havde dag-til-dag-levering, så bestilte hvad jeg troede var i meget god tid, med efterfølgende helt almindelige arbejdsdage, for at mine varer kunne nå sikkert frem til nytårsaften (hvor jeg skulle bruge dem).
Modtager mine varer i dag den 4. januar kl. 12.02, så hvordan tror I jeg har det med jeres såkaldte hurtige levering? Har arbejdet med kundeservice i over 40 år og har seriøst aldrig oplevet noget så ringe.
I får en stjerne, fordi I trods alt svarede tilbage på min mail og undskyldte...
hilsen
Klaus

Jeg har efter 14 dage stadigvæk ikke modtaget mine varer
Den 1. december bestiller jeg varer på Well.dk og pengene bliver trukket på min konto. Dog har jeg her den 15/12 stadigvæk ikke modtaget mine varer.
8/12 skriver jeg til kundeservice som svarer: Jeg sørger naturligvis for, at din pakke bliver efterlyst hos Postnord med det samme.
Såfremt du ikke har hørt fra dem indenfor 72 timer, må du meget gerne kontakte os igen, så vi kan finde en løsning.
Jeg har nu i 2 dage kontaktet kundeservice, men får intet svar.
Her er hele korrespondancen med Well.dk
8/12
Kære jer
Hvornår kan jeg forvente at modtage denne pakke?
Mvh, Jette Løgager
9/12
Hej Jette
Tak for din mail.
Jeg er ked af at høre, at din pakke ikke er kommet frem som forventet.
Dit pakkenummer - 00073215400391858503
Ha' en rigtig dejlig dag!
Med venlig hilsen Cecilie
12/12
Hej Cecilie
Jeg har hverken modtaget min pakke eller hørt fra Postnord.
Her er hvad der står når jeg sporer min pakke:
AARHUS TERMINAL
2. dec., 16.21
Forsendelsen behandles på vores sorteringscenter.
PostNord
1. dec., 15.38
Afsenderen har informeret os om, at en pakke er på vej til dig. Du kan begynde at følge pakken, så snart vi har modtaget den.
Mvh Jette Løgager
15/12 08.43
Godmorgen
Jeg kunne rigtig godt tænke mig et svar på nedenstående.
Mvh, Jette Løgager
15/12 13.28
Kære Well
Jeg har nu ventet rigtig længe på min ordre og I er ikke kommet tilbage til mig. Beløbet er trukket på min konto. og varen er stadigvæk ikke ankommet.
Jeg imødeser en tilbageførsel af kr. 458,35 som I trak fra min konto 1/12 2025.

Resposta da Well.dk
Gode priser og hurtig levering
200742285
Regarding order 200742285: I received collagen powder that had leaked. I sent photos as requested, including pictures of the package inside and outside. After that, I followed up by email several times but haven’t received any reply."
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.