Wellgo Opiniões 254

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag gillar att det är lätt att nå min coach och att jag får snabbt svar från min läkare , dom förstår mej och finns där för att hjälpa mej i alla situationer, och dömer mej inte om jag ibland faller u... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Médico
  3. Médico de família
  4. Médico de clínica geral

Sobre Wellgo

Wellgo.se är en digital läkarmottagning specialiserad på professionell medicinsk viktnedgång

Wellgo.se drivs av läkare med särskild kompetens inom medicinsk behandling av övervikt och fetma.

Vi använder oss av hälsosamma livsstilsförändringar samt nya generationens läkemedel för att du ska gå ner i vikt. Vi strävar efter att stödja dig i din viktresa till en hållbar viktnedgång, där vi metodiskt inför nya livsstilsåtgärder och använder oss av nya moderna och effektiva läkemedel. Vi erbjuder en holistisk metod utan behov av kirurgiska ingrepp, stränga dieter eller förbud.

Som medlem i Wellgo.se får du omfattande stöd och verktyg för att lyckas med din viktnedgång:

• En personlig läkare och WellgoCoach som står vid din sida under hela viktresan
  • Vår medlemsapp, WellgoGo, för enkel och transparent uppföljning av ditt kost- och aktivitetsmönster
  • Överskådlig och visuell framställning av din viktresa i grafer och tabeller
  • Åtkomst till hundratals nyttiga och smakfulla recept
  • Tillgång till ett stort urval av träningsövningar och filmer
  • Professionell rådgivning och stöd från vårt hälsoteam
  • Kontinuerlig utvärdering och optimering av din viktnedgång med hjälp av medicinska metoder

Vår vetenskapligt bevisade metod för viktnedgång har visat sig vara effektiv, och vi är angelägna om att dela den med dig.

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och start av din sista viktresa!

Wellgo.se – medicinsk viktnedgång som fungerar. Förändra ditt liv och gå ner i vikt med hjälp av vetenskapligt beprövade medicinska metoder.

Besök Wellgo.se

Säker chatt med läkare

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

254 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Appen är mycket bra och användarvänlig

Appen är mycket bra och användarvänlig. Du kan t ex fota maten och få en uppskattning på kalorier. Du får regelbundet aktuella föreläsningar och det finns ett bibliotek med alla filmer samlade. Det är mycket lätt att få kontakt med coach, sköterska och läkare när du har frågor och funderingar.

18 de março de 2026

Resposta da Wellgo

Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss!
Vad härligt att du upplever appen som både smidig och hjälpsam i din resa. Vi är glada att du uppskattar den nära kontakten med vårt team.
Tack för ditt förtroende - vi finns här för dig hela vägen!

Utmärkt

Snabba svar och tydligt

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Wellgo

Tusen tack för fina ord och 5 stjärnor!
Det betyder mycket för oss att du upplever snabba svar och tydlighet.

Engagerad coach

Man känner att man får en personlig kontakt med coachen. Väldigt många bra tips på hur man göra upp mål som är realistiska.

9 de janeiro de 2026

Resposta da Wellgo

Stort tack för dina fina ord!
Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med coachningen. För oss är den nära kontakten och att anpassa resan efter varje person helt central.
Om det finns något mer vi kan göra för att stötta dig ännu bättre framåt, tveka inte att säga till – din upplevelse betyder mycket för oss.

Med vänlig häslning

Snabb hjälp!

Man fick snabbt kontakt & hjälp med hur man skulle gå tillväga både med läkare samt medicin.
Även så finns det bra info filmer om kost medicin samt träning.

13 de outubro de 2025

Resposta da Wellgo

Stort tack för ditt fina omdöme!
Det gläder oss att du är nöjd med din upplevelse och vi är tacksamma för förtroendet att få finnas med och följa dig på din resa.
Om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre framöver är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss.

Väldigt nöjd med Wellgo

Väldigt nöjd med Wellgo. Smidigt med appen för vikt o mått samt kontakt med coachen. Plus är att man även får svar snabbt av läkare, även en lördag!

26 de dezembro de 2025

Resposta da Wellgo

Stort tack för ditt fina omdöme och 5 stjärnor!
Vad roligt att höra att du uppskattar appen, stödet från coach och den snabba kontakten med läkare – det betyder mycket för oss.
Tack för ditt förtroende & för att du delar din upplevelse!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, lätt att först

13 de novembro de 2025

Resposta da Wellgo

Tack för ditt fina betyg, det värmer!
Vi ser fram emot att fortsätta följa dig på din resa!

Tillmötesgående och proffsigt…

Tillmötesgående och proffsigt bemötande. Jag har fått precis den hjälp som jag behövt i så många år men nästan skämts för att söka.
Bra trips på mat och träning.

16 de outubro de 2025

Resposta da Wellgo

Tack för ditt fina omdöme och för att du delar din resa med oss!
Vi vet att steget att söka hjälp kan kännas stort och det gläder oss att du känner dig sedd och hjälpt av oss.
Vi finns här för att stötta dig hela vägen!

nöjd

nöjd, glad, smalare)))

5 de outubro de 2025

Resposta da Wellgo

Tusen tack för ditt fina omdöme - det betyder mycket för oss!
Att få vara en del av din resa mot ett bättre mående är det som driver oss, tack för att du låter oss vara med på vägen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Sköterskor och läkare är alltid tillgängliga och har bra kunskap

Sköterskor och läkare är alltid tillgängliga.
Uppföljare och skickar bra information.

12 de agosto de 2025

Resposta da Wellgo

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du delar med dig!
Vi blir verkligen glada att höra att du upplever vårt team som tillgängligt och kunnigt. Att finnas där med kunskap, uppföljning och trygg information är en viktig del av hur vi vill stötta dig genom hela resan.

Bra och seriösa

Bra, seriösa!

18 de dezembro de 2024

Resposta da Wellgo

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Vi blir glada att höra att du upplever oss som seriösa – det är viktigt för oss i allt vi gör. Vi ser fram emot att fortsätta vara ett tryggt stöd på din resa!

Det funkar bra

Det funkar bra. Man får svar snabbt.

28 de julho de 2025

Resposta da Wellgo

Tack för ditt fina omdöme!
Så värdefullt att höra att du tycker det fungerar bra och att du får snabba svar – vi vill alltid finnas där, hela vägen.

Varmt tack för att vi har förtroendet att vara med på din resa!

Classificada 3 em 5 estrelas

Funkar en så länge

Funkar en så länge

18 de julho de 2025

Resposta da Wellgo

Tack för att du tagit dig tid att lämna ett omdöme, det betyder mycket för oss!
Vi vill alltid att våra medlemmar ska känna sig mer än nöjda, och därför har vi också mejlat dig för att höra om det finns något vi kan göra för att förbättra din upplevelse. Du får gärna höra av dig till oss på hej@wellgo.se om du vill dela med dig av din feedback – vi lyssnar alltid och vill göra din resa så bra som möjligt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har snart varit Wellgomedlem i två…

Jag har snart varit Wellgomedlem i två år och jag har aldrig, inte en enda gång, varit besviken eller missnöjd med kontakten, hjälpen och stödet från min läkare eller coach. För mig har det tagit lång tid att nå mina mål och jag är inte klar riktigt ännu, men jag har Wellgo att tacka för en livsstilsförändring som gjort mig till en lugn, lätt 52-åring i harmoni med livet💝

15 de junho de 2025

Resposta da Wellgo

Stort varmt tack för dina fina ord och för att du delar din resa med oss! Det betyder mycket att vi får följa dig mot dina mål.
Vi är så glada över att du känner stöd från både läkare och WellgoCoach, och vi ser fram emot att fortsätta vara vid din sida. Tack för att vi får vara en del av din livsresa!

Funkar bra

Funkar bra. Snabba svar när man undrar något

10 de maio de 2025

Resposta da Wellgo

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är så glada att du upplever att det funkar bra och att du får snabba svar – det är precis så vi vill att det ska kännas. Och vi finns här för dig, hela vägen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra stöttning mycket bra information…

Bra stöttning mycket bra information och snabb hjälp

10 de maio de 2025

Resposta da Wellgo

Tack snälla för ditt fina omdöme!
Det betyder mycket att du känner att du får bra stöttning, värdefull information och snabb hjälp från oss.
Vi är här för att göra resan lite lättare – steg för steg, tillsammans med dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är väldigt nöjd med bemötandet och…

Jag är väldigt nöjd med bemötandet och behandlingen

26 de abril de 2025

Resposta da Wellgo

Varmt tack för ditt fina omdöme!
Det gör oss väldigt glada att höra att du är så nöjd.
Tack för förtroendet, vi finns här vid din sida - hela vägen!

Bästa Wellgo!

Så himla fint bemötande. Johan satt och skrev med mig på självaste julafton och besvarade alla frågor jag hade. När min resa väl började har han alltid funnits vid min sida, likaså min coach. Bra stöd och pepp från alla på Wellgo. Webbinarium med jämna mellanrum som är givande. Även en väldigt bra app som gör resan mycket enklare när det kommer till en livsstilsförändring. Jag är så glad att jag vågade ta steget.

23 de abril de 2025

Resposta da Wellgo

Stort, varmt tack för dina fina ord!
Det betyder otroligt mycket för oss att höra hur du upplevt bemötandet och stödet. Att vår höga tillgänglighet gör skillnad – även på självaste julafton – är något vi verkligen värdesätter. Johan är en klippa och vi är så glada att han kunnat finnas där för dig från start. Det gör oss också otroligt glada att din WellgoCoach, appen och våra webbinarier är till hjälp på din resa.

Och du vågade ta steget – det är modigt!
Heja dig - du inspirerar!

Quick response

Quick response and professional service.

22 de abril de 2025

Resposta da Wellgo

Thank you so much for your kind words!
We're happy to hear you appreciate our quick and professional support. We're here for you every step of the way!

Kind regards,

Kan rekommendera Wellgo

Får bra stöd av kompetent personal. En coach finns hela tiden tillgänglig. Får stöd kring kost och träningsfrågor, men även andra livsstilsfrågor.
Enkelt att anmäla sig. Enkelt att komma igång. Får snabbt svar av läkare om så behövs.

17 de abril de 2025

Resposta da Wellgo

Tusen tack för ditt fina omdöme!
Det betyder mycket att höra att du känner dig stöttad och att du uppskattar vår tillgänglighet.
Vi finns här för dig hela vägen, så tack för att vi får vara en del av din resa. Det är ett förtroende vi verkligen värdesätter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ute efter pengar, inte genuin hjälp

Jag vill dela med mig av mina negativa erfarenheter med Wellgo, som jag hade för ungefär ett år sedan. Jag kände att detta företag verkade mer intresserat av att generera vinster än att genuint hjälpa sina patienter.

Under den tiden kostade det mig betydande summor pengar, särskilt med den månatliga avgiften och bindningstiden på prenumerationen. Det gav intrycket av att de var mer fokuserade på att binda upp sina kunder för ekonomisk vinning snarare än att erbjuda den hjälp som behövdes.

Jag var lovad kontinuerlig tillgång till samma läkare, men istället fick jag träffa flera olika läkare som gav mig motstridiga råd. Kontakten skedde uteslutande online, vilket gjorde upplevelsen ännu mer opersonlig och frustrerande. Det visade sig också att många av deras rekommendationer verkade baserade mer på lönsamhet än på vad som var bäst för mig som patient.
Dessutom rådde det brist på nödvändiga läkemedel just då, vilket gjorde att jag var tvungen att välja andra märken som kostade betydligt mer än vad som ursprungligen hade angetts.

När jag behövde svar på enklare frågor fick jag vänta i flera timmar. Allt kändes mycket kommersiellt, vilket tydligt pekade på ett fokus på att öka intäkterna istället för att ge kunderna den hjälp som var nödvändig.

Efter mycket om och men, när jag framförde min kritik, erbjöds jag en lägre månadskostnad, men det löste inte grundproblemet – jag saknade relevant coaching och ett läkemedel som fungerade för mig.
Jag erbjöds ett annat, betydligt dyrare läkemedel som ej var ute på marknaden, men då var skadan redan skedd och mitt förtroende var förbrukat.

Det är av yttersta vikt att informera potentiella kunder om att Ozempic inte fungerar för alla, och att det inte erbjuds professionell hjälp för patienter som lider av ätstörningar.

De påstod sig ha coacher som skulle anpassa stödet efter patienters behov, men jag upplevde att den coach jag fick saknade den adekvata utbildning som krävs för att hantera patienter med tex emotionella ätstörningar.

Många av oss som söker hjälp kan få medicinsk behandling och enklare förslag på kostomställningar, men för att uppnå långsiktig viktnedgång krävs, förutom medicin, stöd från professionell coaching – något som Wellgo misslyckades med för mig.

Jag hoppas att företagets ledning tar feedback som min på allvar och ser över sina rutiner för att verkligen kunna erbjuda den hjälp som patienter behöver.

6 de março de 2025

Resposta da Wellgo

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse – även om det gör oss väldigt ledsna att höra att vi inte lyckades ge dig det stöd du behövde. Vi tar din feedback på största allvar och har delat den vidare till Wellgos ledning.

Vi vill först och främst be om ursäkt för att du upplevt oss som ett företag som inte genuint bryr sig – det går rakt emot allt vi strävar efter. Vår ambition är att vara ett alternativ med stort hjärta där varje medlem får känna sig sedd, trygg och personligt stöttad.

Vid tiden för ditt medlemskap hade vi ingen bindningstid, så här har det tyvärr uppstått ett missförstånd som vi borde ha förhindrat.

Som privat vårdgivare innebär vårt upplägg en månadskostnad – men vår målsättning är alltid att hålla det så kostnadseffektiv som möjligt. Den läkemedelsbrist som rådde under din tid hos oss var frustrerande för många och låg utanför vår kontroll – men vi beklagar verkligen att det drabbade dig.

Vår ambition är att varje medlem ska ha en egen läkare, men med bemanning 365 dagar om året innebär det att våra medlemmar i vissa fall kan få kontakt med en annan läkare vid enstaka tillfällen. När det gäller coachstödet är det väldigt tråkigt att du inte upplevde att du fick det du behövde. Vi har höga krav på våra coacher vad gäller adekvat utbildning inom medicinsk viktnedgång, men vi tar till oss av din upplevelse.

Vi vill bli bättre – varje dag – och din feedback hjälper oss i det.
Tack för att du delade med dig.

Team Wellgo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.