Banner for Wellshave

Wellshave Opiniões 743

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fantastisch bedrijf! Ik meldde een defect aan mijn in november 2025 gekochte föhn, er werd direct (op zondag notabene) gereageerd met de mededeling dat ik per omgaande een gloednieuw exempl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo nu edge blade gekocht,weer een superproduct van Wellshave,zoals meerdere apparaten die ik al in mijn bezit heb. Ook de service is super!!! Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Het scheerapparaat werkt uitstekend, je kan lang scheren met een lading, en het is makkelijk schoon te maken ook de service van wellshave is heel goed

Informações sobre a empresa

1. Grossista de aparelhos electrónicos

Wellshave® stands for quality, style and luxury. Wellshave's goal is to let people worldwide enjoy a tight & fresh feeling by developing the best quality shaving equipment & accessories!

Onverslaanbare bezorgbelofte

Altijd Altijd snel en gratis geleverd — anders krijg je je geld terug

Bij Wellshave hoef je je nooit zorgen te maken over levertijden of verborgen verzendkosten. Wij beloven: Altijd gratis verzending — geen uitzonderingen, Besteld op werkdagen voor 23:59, morgen in huis Niet tevreden? 30 Dagen kosteloos retourneren. Zó zeker zijn wij van onze bezorgservice. Wel zo eerlijk, wel zo Wellshave.

Informações de contacto

Geralmente responde em 48 horas

Hij is stuk wat nu

16 de abril de 2026

Beste,

Vervelend om te horen dat je apparaat stuk is gegaan, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

We helpen dit graag netjes voor je op. Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice contact@wellshave.com? Vermeld daarbij je bestelgegevens en een korte omschrijving van het probleem, dan kunnen we je zo snel mogelijk verder helpen met een passende oplossing.

We zorgen ervoor dat dit goed wordt opgepakt.

Het scheerapparaat werkt uitstekend

15 de abril de 2026

Hoi Frank,

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de scheerprestaties en dat de batterijduur en het schoonmaken goed bevallen.

Ook leuk om te lezen dat je onze service als positief ervaart, daar doen we het voor. Mocht je in de toekomst nog vragen of tips nodig hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Veel scheerplezier!

Great service

Great service. They're sending me a new one because my device broke! Very excellent.

22 de janeiro de 2025

Hi Şaul,

Thank you for your kind words! We’re really glad to hear you’re happy with our service. Of course, it’s never ideal when a device breaks, but we’re happy we could quickly arrange a replacement for you.

If you have any questions or need assistance once your new device arrives, don’t hesitate to reach out, we’re always here to help.

Enjoy your new device!

Kind regards,

Fast and easy to clean

Fast and easy to clean , very satisfied

11 de abril de 2026

Beste Peter,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat het apparaat snel en gemakkelijk te reinigen is. Dat is precies waar we het voor hebben ontworpen.

Scheerapparaat slecht

Na een paar dagen fijn scheren met goed resultaat, maakte het scheerapparaat enorme herrie en was het scheerapparaat resultaat veel minder, het uit elkaar halen om de oorzaak te zoeken had ook geen succes l. Ik heb volgens de richtlijnen nog een beetje olie gegeven maar dat hielp helaas ook niet. De doos kwam al geopend binnen. Het merkdopje van de scheerkop liet ook los.

11 de abril de 2026

Beste Gerard,

Hartelijk dank voor je bericht en het delen van je ervaring.

Wat jammer om te horen dat het scheerapparaat na een paar dagen niet meer naar behoren functioneert en dat je zelfs al problemen had bij ontvangst. Dat is uiteraard niet de bedoeling.

We willen dit graag goed met je oplossen. Zou je contact met onze klantenservice willen opnemen met je bestelgegevens? Dan kunnen we het apparaat voor je omruilen of een passende oplossing bieden.

We horen graag van je en helpen je dit zo snel mogelijk op te lossen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Makkelijk te bestellen.

Makkelijk te bestellen op een overzichtelijke site, vlotte levering en mooi design. Had toch een gladdere trimbeurt verwacht zowel op body en zeker schaamstreek, scheermesjes doen het gladder.

10 de abril de 2026

Beste Danny,

Dank voor je review en het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestellen, de overzichtelijke website, de vlotte levering en het design van het apparaat.

Wel jammer dat het scheerresultaat niet helemaal aan je verwachting voldoet. Onze trimmers zijn ontworpen voor comfortabel en veilig trimmen op het hele lichaam, maar het resultaat kan inderdaad iets minder glad zijn dan bij een traditioneel scheermes.

Mocht je nog vragen hebben of tips willen voor het beste resultaat, dan helpen we je graag verder.

Classificada 4 em 5 estrelas

Correct neus trim toestel product…

Correct neus trim toestel product zoals in omschrijving geleverd.

3 de abril de 2026

Beste Josiane,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat het neus trimmer toestel volledig voldoet aan de beschrijving en naar wens is geleverd. Dat waarderen we enorm.

Goed apparaat

Goed apparaat. Functioneert prima. Lange batterijduur. En goede klantenservice

9 de abril de 2026

Beste Christel,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat het apparaat goed functioneert en dat je tevreden bent over de batterijduur en onze klantenservice. Dat waarderen we enorm.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel goed apparaat dat ik heb gekocht

Heel goed apparaat dat ik heb gekocht. Ik had wat problemen met het apparaat, maar gelijk een oplossing gevonden met de verkoper heel blij mee!

9 de outubro de 2025

Beste Ahmad,

Fijn om te horen dat je tevreden bent met het apparaat en dat we je snel hebben kunnen helpen bij het oplossen van het probleem. We vinden het belangrijk dat onze klanten altijd op een goede oplossing kunnen rekenen.

Geweldige klanteservice

9 de abril de 2026

Beste Rik,

Hartelijk dank voor je mooie review!

Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze klanteservice. We doen ons best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, dus dit waarderen we enorm.

Classificada 3 em 5 estrelas

Wat kan je verbetere

Wat kan je verbetere. Er staat voor 23.59 bestelt morgen in huis maar nee dat gebeurt niet

29 de março de 2026

Beste Diva,

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet volgens verwachting is geleverd. Wij begrijpen dat het teleurstellend is wanneer er wordt aangegeven “voor 23:59 besteld, morgen in huis” en dit niet wordt waargemaakt.

In sommige gevallen kan er helaas vertraging ontstaan bij de bezorgdienst.

Onze excuses voor het ongemak!

Nothing received......

Heb niets ontvangen.......

1 de abril de 2026

Beste Yannick

Bedankt voor uw bericht.

Wij hebben uw bestelling (#SHAVE6011) gecontroleerd en volgens de track & trace-gegevens is het pakket in goede orde bezorgd.

We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. Wilt u alstublieft even contact met ons opnemen.

Alvast bedankt voor uw medewerking.

Edge blade

Ben zeer tevreden over de producten van Wellshave!!!!

19 de março de 2026

Hoi Armand,

Super bedankt voor je mooie review!

Top om te horen dat de Edge Blade weer zo goed bevalt en dat je al meerdere Wellshave producten gebruikt. Ook heel fijn dat je tevreden bent over onze service, dat waarderen we echt enorm.

Veel plezier met je aankoop en hopelijk zien we je snel weer terug!

Groetjes,

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobry kontakt sprzedajacego i…

Bardzo dobry kontakt sprzedajacego i szybka reakcja na reklamacje. Szybka obsługa, dobrej jakosci produkty

2 de abril de 2026

Beste Aneta,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact, de snelle afhandeling en de kwaliteit van onze producten. Daar doen wij het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Classificada 1 em 5 estrelas

De kop is vol ik kan hem niet meer…

De kop is vol ik kan hem niet meer starten

1 de abril de 2026

Beste Ton,

Bedankt voor je bericht. We willen graag beter begrijpen wat je precies bedoelt met “de kop is vol” en dat hij niet meer start.

Zou je contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan kunnen we samen het probleem oplossen en ervoor zorgen dat je apparaat weer goed werkt.

Alvast bedankt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Product was op vooropgestelde datum…

Product was op vooropgestelde datum afgeleverd.
Verpakking was ongeschonden.

27 de março de 2026

Beste Frans,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring!

Fijn om te horen dat je bestelling op de afgesproken datum is geleverd en dat alles netjes en ongeschonden is aangekomen. Daar doen we ons best voor 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Top levering en blij mee

4 de março de 2026

Hoi! Bedankt voor je mooie review 😊

Fijn om te horen dat je blij bent met de levering en het product, daar doen we het voor!

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, laat het gerust weten. We staan altijd voor je klaar.

Groetjes

Snelle hulp en behulpzaam

30 de março de 2026

Resposta da Wellshave

Bedankt voor je review, Ozi!

Fijn om te horen dat je onze hulp snel en behulpzaam hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Groetjes,
Team Wellshave

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.