Welvaere Opiniões 813

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Der Whirlpool hält was er verspricht. Tolle Verarbeitung, alles stimmig. Welvaere, bei dieser Firma stimmt einfach alles. Preis-Leistung, Service und Qualität. ALLES !! Eine Änderung der Bestellung, k... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wir haben den Hot Tube Björn nun seit über einem Monat unf es ist die perfekte Ergänzung für unseren Alltag, einfach mal abschalten und Seele baumeln lassen. Die Verarbeitung und die eingesetzten Pro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben al 7 jaar trotse eigenaar van een hottub van Welvaere en nog steeds zeer tevreden over mijn aankoop. Na al die jaren begon er door normale slijtage een probleem op te duiken met de filter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nadat onze mooie en degelijke tonsauna geplaatst is door zeer vriendelijk en vakkundig personeel . Liep de zandloper niet meer door en we hadden een vraag over de plaatsing wat uiteindelijk gewoon... Ver mais

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

813 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Genieten!

Topservice! Super vriendelijk personeel dat ook de tijd neemt om e.e.a. uit te leggen!

1 de maio de 2025

Hi Martijn,

Wat een mooie complimenten, bedankt voor je review!
Nog veel ontspannen momenten gewenst.

Classificada 4 em 5 estrelas

Der Ablauf bis zur Zahlung könnte etwas…

Der Ablauf bis zur Zahlung könnte etwas besser sein. Nach der Bezahlung mit Paypal Service gut. Info und Lieferung reibungslos und schnell

22 de abril de 2025

Hallo Wernfried,

Vielen Dank für Ihr wertvolles Feedback!
Es freut uns zu hören, dass Sie mit den Informationen und der Lieferung zufrieden sind.
Wir wünschen Ihnen noch viele entspannte Momente.

Das Welvaere-Team

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige hottubs en goed bedrijf.

Goede adviezen, levering en installatie conform afspraak en vriendelijke en vakbekwame mensen.

22 de abril de 2025

Hi Remco,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar worden we blij van!
Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe hottub!

Top bedrijf

Goede service; top producten, ook als je een onderdeel wil vervangen. Onze hottub al meer dan 10 jaar geleden gekocht bij Welvaere en nog steeds veel plezier van!

18 de abril de 2025

Hi Frans,

Wat fijn om te horen dat jullie al zo lang genieten van de Ducktub, daar worden we blij van!
Bedankt voor de mooie review en nog veel meer ontspannen momenten gewenst.

Deskundige uitleg

Deskundige uitleg bij de bestelling, correcte info planning levering, levering zelf is ook correct verlopen. Hottube zelf plaatsen gaat vlotjes dankzij alle info die word doorgestuurd.

15 de abril de 2025

Hi Pascal,

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe hottub.

Classificada 5 em 5 estrelas

Van begin tot eind zeer tevreden

Uitgebreide uitleg in de showroom. Goede levering en plaatsing!!

Zijn zeer tevreden over de tub zelf.
En bij vragen zijn ze altijd bereidt, je telefonisch te woord te staan.

4 de junho de 2025

Hi Joanneke,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over de hottub en onze service. Bedankt voor de mooie review!
Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe Ducktub.

Classificada 5 em 5 estrelas

Welvaere staat voor kwaliteit!

Welvaere staat voor kwaliteit. Ondanks mijn vele telefoontjes altijd vriendelijk en behulpzaam! Super service als er iets niet goed gaat.

28 de maio de 2025

Hi Joep,

Wat een mooie complimenten, daar worden we blij van!
Bedankt voor je review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Super!

Ik ben uiterst tevreden over hoe we geholpen zijn van begin tot eind. In de showroom werd alle tijd genomen voor de hottubs en de mogelijke opties. Vervolgens kregen we steeds per mail een update en de levering verliep heel soepel.
We zijn heel blij met onze hottub!

18 de abril de 2025

Hi Anne,

Bedankt voor de mooie review, daar worden we blij van!
Goed om te horen dat jullie al genieten van de nieuwe Ducktub en nog veel meer ontspannen momenten gewenst.

Huis in Portugal

De hottub extern gekocht voor ons huis in Portugal! Tot onze verrassing kon deze vanuit Nijkerk bij ons huis aldaar worden bezorgd! Heel fijn dat meteen een groot privé schilderij mee mocht met de bestelling. In Portugal bleek de vrachtwagen wel iets te groot voor de straat en moesten buren met een tractor het laatse stuk vervoeren.
We kregen telefonisch hulp over de waterpas-instalatie en nu staat de hottub als een kroon op het plateau!
Heerlijk al een paar avonden van kunnen genieten!

23 de abril de 2025

Hi Frits,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de nieuwe Ducktub!
We wensen jullie nog veel ontspannen momenten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Duidelijke communicatie en levering…

Duidelijke communicatie en levering ging zoals gepland. Het zelfbouw pakket was goed verpakt, compleet en de verbruiksartikelen ruim geleverd. Geen schroef te weinig, zelfs adereind hulzen en rijgklemmen voor de elektra. Sales en Support zijn makkelijk bereikbaar, kundig en reageren snel.

2 de abril de 2025

Hi Thomas,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en over de sauna!
Bedankt voor je review en nog veel ontspannen momenten gewenst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestellen en levering en instaleren van…

Bestellen en levering en instaleren van de hottub is volledig gegaan volgens afspraak .er waren verkeerde maat.stoppen bijgeleverd .na een telefoontje de correcte stoppen nageleverd .dank voor de service

Familie de brabander-clybouw

4 de abril de 2025

Hi familie de Brabander-Clybouw,

Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met onze service! Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe Ducktub.

Classificada 5 em 5 estrelas

Plezierig en bovenal professioneel van…

Plezierig en bovenal professioneel van begin tot eind (hottub Bjorn)

17 de abril de 2025

Hi Merijn,

Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je tevreden bent!
Nog veel ontspannen momenten gewenst in de nieuwe Ducktub Bjorn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Na het gebruik van de website om een…

Na het gebruik van de website om een offerte op te stellen, werd snel door de verkooporganisatie contact gemaakt, waarbij goede service, transparante aanbieding en afspraken vooropstaan.

9 de abril de 2025

Hi Jan,

Fijn om te horen dat je tevreden bent!
Bedankt voor je mooie review en nog veel ontspannen momenten gewenst in je nieuwe wellnessproduct.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gezien Welvaere accepteerde de ton…

Gezien Welvaere accepteerde de ton sauna in Frankrijk te installeren was voor mij geweldig
De technicus waren top
De installering van de sauna in een dag klaar
Een ding vergeten Het kapje van de lamp maar werd de week daaran opgestuurd
Kleine dingen die niet perfect zijn die ik gemeld heb zonder reaktie daarop is jammer

28 de abril de 2025

Hi,

Bedankt voor de mooie review, fijn om te horen dat de levering van de Tønsauna goed is verlopen.
Ook bedankt voor het doorgeven van de punten die niet naar onze standaard zijn, we lossen dit natuurlijk graag op.
Zo heeft mijn collega contact met u gehad en zijn deze punten afgehandeld.
Mochten er nog verdere vragen zijn, dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Nog veel ontspannen momenten gewenst in de Tønsauna.

Unsere Erfahrungen mit Welvaere

Die Beratung im Showroom in Werdohl war wirklich sehr gut! Wir haben daher nicht lange überlegt und direkt unseren Hot Tub bestellt. Auch die Möglichkeit der Anzahlung und Bezahlung über PayPal fand ich super, da man bei anderen Hot Tub Herstellern oft die gesamte Summe direkt bezahlen muss und das auch nicht mit Paypal. Auch die Terminabsprache für die Lieferung war vorbildlich. Der Hot Tub wurde zum vereinbarten Termin geliefert und der Servicemonteur war einfach Top. Absolut Pünktlich, hat sich als er nur eine halbe Stunde entfernt war telefonisch angekündigt wie vereinbart. War sehr nett und absolut kompetent. Von der Bestellung bis zur Lieferung einfach Spitze. Welvaere kann ich nur empfehlen!

11 de abril de 2025

Hallo Hans,

Wie schön zu hören, dass Sie eine gute Erfahrung in unserem Ausstellungsraum und mit unserem Service gemacht haben.
Wir danken Ihnen für diese nette Bewertung und wünschen Ihnen noch viele entspannende Momente in Ihrem neuen Hot Tub!

Das Welvaere Team

Entspannt genießen

Wir haben seit kurzem einen Hot Tub Extern in unserem Garten stehen. Von de Beratung im Showroom in Werdohl bis zur Anlieferung und Aufbau mit anschließender Einweisung hat alles sehr gut funktioniert. Seitdem sind wir begeistert.
Wir können Welvaere mit gutem Gewissen weiter empfehlen!

24 de maio de 2025

Hallo Egbert,

Wie schön zu hören, dass Sie mit unserem Service und dem neuen Hot Tub zufrieden sind.
Vielen Dank für die schöne Bewertung und wir wünschen Ihnen noch viele entspannende Momente im Ducktub.

Das Welvaere Team

Perfect bedrijf

Hele nette en behulpzame mensen die hier werken. Als netjes volgens afspraak behandeld. Goede uitleg gehad ben zeer tevreden.

31 de março de 2025

Hi,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en bedankt voor de mooie complimenten!

Nog veel ontspannen momenten gewenst in jouw nieuwe wellnessproduct.

Top bedrijf!

Top bedrijf!
Wij genieten al 3 jaar van onze hottub.
Geven goed advies en staan je vriendelijk te woord.
Vorige week hadden we een probleempje, werd zo snel mogelijk opgelost. Nog bedankt Danny!

16 de maio de 2025

Hi Margreet,

Wat fijn om te horen dat jullie al zo lang genieten van jullie hottub en dat jullie tevreden zijn met onze service.

Bedankt voor jullie review en nog veel ontspannen momenten in de Ducktub gewenst!

Top Hottub

Goede uitleg, goede levering en een mooi eindresultaat!

3 de abril de 2025

Hi,

Fijn om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor je mooie review!
Nog veel ontspannen momenten gewenst in jouw nieuwe wellness product.

Babette

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.