Ik ben nu ruim twee jaar klant bij Werk van Erk en ik ben nog steeds even enthousiast als in het begin. Vaak zie je dat de service na een tijdje verslapt, maar Sander is nog net zo scherp als in wee... Ver mais
Een fijn oprechte betrouwbare boekhouder, Sander voorziet je van de juiste dienstverlening. Je kan met elke vraag bij hem terecht hierdoor wordt alles voor jou als klant ook duidelijk. We zijn zeer t... Ver mais
Direct contact en duidelijke uitleg over de te volgen weg. Super tevreden met het resultaat in E boekhouden. Een aanrader als je als klein bedrijf een boekhouder zoekt.
Als startende ondernemer wil jij je boekhouding simpelweg uitbesteden zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Het moet snel, het moet volledig digitaal en je wilt de absolute zekerheid dat alles tot in de puntjes is geregeld. Werk van Erk is de specialist voor de startende ZZP'er en de snelste boekhouder van Nederland. Onze klanten kiezen voor ons vanwege de unieke combinatie van ongekende snelheid en persoonlijke contact. Waar je bij traditionele kantoren vaak dagen moet wachten op een reactie, krijg je bij ons standaard binnen 2 uur antwoord op al je vragen. Daarnaast begrijpen we dat jij als ondernemer niet alleen van 9 tot 5 werkt; daarom staan wij ook in de avonduren en in het weekend voor je klaar via WhatsApp, e-mail of telefoon. Je hebt altijd direct contact met een vast contactpersoon die jouw dossier door en door kent. Naast het verwerken van je administratie en het regelen van je aangiftes, begeleiden we je stap voor stap bij alles wat je als starter nodig hebt. Van het instellen van spaarpotjes voor belastingen en het regelen van je ondernemerspensioen tot alle andere praktische zaken waar je tegenaan loopt. Zeker als starter heb je deze extra begeleiding nodig. Wij sturen je proactief herinneringen voor betalingen van de belastingdienst en wijzen je erop als er nog stukken ontbreken, zodat je administratie altijd compleet blijft. Probeer het nu uit met onze 30 dagen niet goed geld terug garantie
Dotterbloem 26, 2959 GD, Streefkerk, Holanda
Sander is a great accountant, reliable, responsive, accurate. Not to mention always on time and willing to answer my questions.

Resposta da WerkvanErk
Sander is zeer goed bereikbaar en reageert altijd snel. Daarnaast optimaliseert hij processen continu en maakt hij gebruik van handige formulieren en duidelijke tutorials.

Resposta da WerkvanErk
Werk van Erk heeft mij geholpen door de boekhouding van me te corrigeren. Ik had er best een rommeltje van gemaakt. Dat is nu rechtgetrokken. En als ik een vraag heb, is die zeer snel beantwoord.

Resposta da WerkvanErk
Sander is een hele accurate boekhouder, werkt netjes, de samenwerking verloopt prima, contact is ook prima, hij is goed bereikbaar en benaderbaar.

Resposta da WerkvanErk
Sander denkt goed mee en communiceert ook goed

Resposta da WerkvanErk
WerkvanErk zorgt ervoor dat ik geen omkijken heb naar mijn boekhouding en BTW-aangiftes.

Resposta da WerkvanErk
Sander reageert snel en is heel behulpzaam. Hij beantwoord alle vragen en zorgt ervoor dat de boekhouding goed verloopt.

Resposta da WerkvanErk
Ik ben nu ruim twee jaar klant bij Werk van Erk en ik ben nog steeds even enthousiast als in het begin. Vaak zie je dat de service na een tijdje verslapt, maar Sander is nog net zo scherp als in week 1.
Hij verwerkt niet alleen mijn cijfers, maar houdt mij ook proactief op de hoogte van nieuwe belastingregels die voor mij voordelig zijn. Vorig jaar heeft hij me met één tip al meer opgeleverd dan zijn jaarfactuur kostte. Voor mij is dit geen kostenpost, maar een investering die zichzelf terugverdient.

Resposta da WerkvanErk
Sander has helped me with everything I need in terms of bookkeeping. He has the patience and knowledge to help me navigate my taxes and always prioritises my questions, he really takes his time to explain and answer them, as well, which I highly appreciate.
I needed a bookkeeper that could not only do my taxes, but also someone that could help advise me as my business is quite unpredictable. He has managed to take away a lot of time, stress and anxiety around anything administrative or tax related, which I have experienced with other accountants.
I appreciate that I can just quickly call him and that the communication is clear and concise. No surprises, no bullshit and always kind. Just a text away.
My family and my friend also work with Sander, always recommended him to people.
Ps: you pay a fair rate - unlike many other accounting places! I don't get an invoice for every question I ask or whatsapp message I send.

Resposta da WerkvanErk
Sander gaf altijd duidelijke uitleg als ik met vragen zat. Ook heeft hij voor mij altijd alles tot in de puntjes geregeld. Helaas moest ik door omstandigheden stoppen met mijn onderneming, anders was ik zeker bij hem gebleven. Heel erg bedankt Sander!!

Resposta da WerkvanErk
Snelle reacties als je vragen hebt dus raad het zeker aan!
WerkvanErk reageert altijd snel en ik zou hem aan iedereen aanbevelen als het gaat om boekhouding

Resposta da WerkvanErk
I have exclusively used the services of Werk van Erk in recent years and I have been positively surprised with the very high level of professionalism. Werk van Erk is an organization that I will without hesitation recommend to others. Our partnership has been to my satisfaction.

Resposta da WerkvanErk
Fijne en duidelijke uitleg en hulp. Vragen beantwoord hij snel en alles is snel en goed verwerkt. Blij mee!

Resposta da WerkvanErk
We zijn zeer tevreden over werk van erk!

Resposta da WerkvanErk
Sinds kort helpt Sander mij met mijn boekhouding. Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening.
Hij werkt nauwkeurig, snel en de communicatie verloopt goed en duidelijk.
Ik kan ‘Werk van Erk’ iedereen aanbevelen.

Resposta da WerkvanErk
Na lange tijd altijd zelf m’n boekhouding te hebben gedaan, eindelijk overgestapt naar werkvanerk. Alleen maar spijt dat ik het niet al eerder heb gedaan. Top service, vriendelijk, denkt goed mee en altijd heel snel antwoord.
Erg blij met de persoonlijke service en bereikbaarheid, de uitleg videos waren ook fijn en de gebruikte software is overzichtelijk

Resposta da WerkvanErk
His high attention to detail and fast response time make WerkvanErk very trustworthy.

Resposta da WerkvanErk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.