Drømmeprojekt gjort nemt med Wernblad Ark
Vi har haft en fantastisk oplevelse med Wernblad Ark ApS, ejet og drevet af Agnes og Christian. Agnes har som arkitekt hjulpet os med visuelle tegninger af vores nye badeværelse, entré og bryggers, og sammen har de stået for materialevalg, indhentning af tilbud og økonomisk overblik.
Ud over det fantastiske arkitektarbejde har vi sat kæmpe pris på, at de har håndteret hele processen omkring materialer, tilbud og økonomi. Det er en kompleks proces, vi selv ville have haft svært ved at overskue. Agnes og Christian har hele tiden lyttet til vores ønsker og udnyttet deres stærke kontakter til mange leverandører, hvilket har givet os gode materialer og fordelagtige priser.
Samarbejdet har fra start til slut været en fornøjelse – kommunikationen har været tydelig, ærlig og hurtig, og vi har virkelig følt, at de lyttede til vores ønsker og behov, samtidig med at de udfordrede os på den gode måde og kom med gennemtænkte løsninger, vi ikke selv ville være kommet på.
Resultatet er blevet både smukt og funktionelt, og vi kan varmt anbefale Wernblad Ark ApS til alle, der ønsker professionel rådgivning, æstetisk sans og tryghed i hele processen.
30 de setembro de 2025
Opinião espontânea