Westernsushi Opiniões 27

TrustScore: 2 em 5

2,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig elendig service. Vi bestiller take away og får intet svar. Ringer 20 min efter at de siger de giver bekræftelse, og fortæller så at de afviser alle "fordi de har for travlt". Magen til tal... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

“All You Can Eat” på 2 timer, efter 1 time og 25 minutter havde vi kun fået forretten (suppe) så bliver det svært at mæske sig i lækker Sushi uden risikoen for forstoppelse. Tjeneren kommer og u... Ver mais

2,2

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 2 em 5 estrelas

Her var kunderne og madoplevelsen IKKE i centrum. Det gør vi ikke igen.

Da vi ankommer, bliver vi vist hen til bordet. Tjeneren siger, at hun kommer om lidt og tager imod vores bestilling af drikkevarer. Der går 20 min, før hun kommer. Og der var ikke travlt i restauranten Max 4-5 andre borde med gæster, og der blev heller ikke langet en masse takeaway over disken - der var meget få kunder. Derefter går der yderligere 30 min før vi får vores forretter. De glemmer vores chili mayo, og da jeg gør opmærksom på det, kommer hun med en enkelt og ikke to, som vi havde bestilt. Derudover glemmer de vores tangsalat, som jeg måtte gå op til disken for at bede om, da det ikke var muligt at få kontakt til en tjener fra bordet. Tjenerne havde travlt med at snakke, spise og drikke bag disken. De kom ikke og fjernede de tomme tallerkener fra forretten. Intet af den bestilte sushi var pyntet ej heller tallerkenerne. Det hele var bare klasket på nogle tallerkener og forretterne var nærmest mast for alle at kunne være på den lille tallerken. Der manglede også toiletpapir på dametoilettet. Da vi skal bestille 2. Omgang, har vi ikke nogen bestillingsseddel, fordi tjeneren har glemt at lægge en til os, og det er fuldstændig umuligt at få fat på en tjener, så igen må vi op til disken for at få kontakt. Til sidst kom tjeneren og spurgte, om vi ville bestille en 3. Gang, hvilket vi takkede nej til, men at vi gerne ville betale. Hun kom aldrig tilbage med regningen, så da vi havde ventet længe nok, giv vi selv op til disken, og det så ud til at komme bag på tjenerne, at vi gerne ville betale.
Vi er kommet flere gange før på Western Sushi, og har været fint tilfredse med det, men aldrig har det været så ringe som i dag. Vi spiser ofte sushi, og halvdelen af oplevelsen er normalt de flot pyntede fade, så maden ser ekstra indbydende ud. Det gjorde den absolut ikke her. Maden var acceptabel, men oplevelsen og betjeningen var virkelig elendig. Det var som om, at tjenerne slet ikke så eller koncentrerede sig om kunderne, og der var ikke gjort noget ud af maden overhovedet. De havde travlt med at smage mad og snakke sammen. Det var sidste gang, vi lagde så mange penge på det sted.

1 de abril de 2025

Alt for dyrt

Var ude at spise med min kusine, vi glædede os over det kæmpe store udvalg.
Tjeneren forklarer os at hvor der står 1 stk. får man 1 stk udleveret og ved 4 stk. får man 4 stk udleveret og så fremdeles. Og man må max efterlade 3 stk ellers betaler man ekstra for det grundet madspild - fair nok.
Vi bestiller 2 stk forret, men får 4 udleveret.?!
Vi får vores bestilling, sticks og en sursød sovs. Men min kusine må selv gå op og bede om at få udleveret vores chili mayo og teriyaki sovs, som vi vil dyppe vores sticks i. Og chili mayo får man kun 1 stk pr BORD, resten skal man betale 7,- for.!
Vi når til vores sushi, som er lækre og mums de er gode, MEN de er alle sammen så kæmpe store, så man ikke kan spise mere end nogle stykker, og slet ikke nå st få smagt deres øvrige sushier, det var vi faktisk ærgerlige over, for vi kan godt lide at få skabt lidt forskelligt, men når stykkerne er så store, så kan man ikke komme hele vejen rundt. Og husk på vi fik jo også for mange stykker forret, hvilket tjeneren forklarede os efterfølgende at sådan var det med lige den forret, selvom der stod 1 stk. Men det var jo ikke det hun sagde da vi satte os til bords, hvor hun forklarede princippet...
Vi kommer ikke igen

13 de outubro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Ny stilfuld og lækker indretning

Ny stilfuld og lækker indretning. Niveauet er hævet betydeligt. Samme personale i køkkenet og her er niveauet ufattelig nok osse hævet. Super lækker og frisk sushi. Betjeningen som altid i top og priserne stadig rimelige. Og nåe ja... Sushien er f.... Go :-)

2 de outubro de 2023

Elendig service! Manglende mad

Nå. Så prøver vi her!?
Vi har bestilt fra Western sushi utallige gange, og brugt mange tusinde kr. hos dem. Rigtig fin mad, lige end til at de valgte ikke at levere hele vores odre! Vi gjorde opmærksom på det, ringede til dem. Vi fik af vide at vi kom i deres “glemme bog”. Sådan en har de åbenbart!? Fik navn på medarbejder og tænkte fair nok, vi får det med næste gang. Men NEJ!? De snød os og kendte pludselig overhovedet ikke til denne såkaldte “bog” eller hændelsen. Vi prøvede virkelig at forklarer os så godt vi kunde med info/navne og sågar datoer. De sagde de ville ringe tilbage, men vi blev “glemt”. Ringede igen og sendt videre til leder. Nu blev de sure og kaldte os løgnere og nægtede os at bestille hos dem igen. Vi blev blacklisted og vires odre herefter annulleret fra spisetidet af. Så vi kan ikke længere bestille deres mad, da de kalder os løgnere for meget meget små penge, mere princippet. Og vi kan nu derfor ikke længere afgive odrer fordi de annullerer dem…..

16 de junho de 2023

Maden er udemærket MEN!

Maden er udemærket. Intet at råbe hurra for men heller ikke sukke efter. Okaj menukort.

Betjeningen er mildest talt ringe. Vi bliver sat i en næsten tom restaurant. Hun viser os hen til bordet. Og forlader os faktisk derfra. Og mens forlader folk deres borde og vi er alene

Hun husker os kun fordi hun kommer og tørre borde af.

Fair nok.

Vi bestiller maden da vi får vores drikkevare, da der lå er brugt kort på bordet hun havde glemt at fjerne.

Vi får spist, det kommer i Okaj ventetid… og venter egentlig på at hun kommer ned forbi og ser til os, men vi må snakke med en kok der sender hende ned med en bestillingskortet. Og der er 3 meter fra køkken til os. Og vi er stadig de eneste..

RESTAURANTEN ER TOM!

Så jeg må selv gå op med sedlen som hun slet ikke registrere.

De har ALT for travlt med Take away! Selv med en tom restaurant så er servicen alt for dårlig.

Hun er venlig nok, men hun har alt for meget om ørene..

Øv på øv.

2 de abril de 2023

syg af dårlig fisk

Bestiller bla tun sashimi, spiser et stykke som smager alt for meget af fisk og underligt. Fortæller til restauranten at jeg ikke spiser de sidste to stykker pga den udprægede fiskesmag. natten mellem lørdag og aøndag blir jeg syg med opkast og dårlig mave og henvender mig i dag. Western Sushi mener dog på ingen måde det kan være deres skyld og affærdiger mig.
Elendig service og dårlig fisk

27 de janeiro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi plejer normalt at være glade for…

Vi plejer normalt at være glade for western men i dag var en træls oplevelse. Vi havde ringet pr telefon og booket bord til at afholde fødselsdag deroppe. Da vi så kommer derop her til aften og regner med vi skal have noget at spise, er der ikke styr på noget som helst. Jeg oplyser mit navn og telefonnr og at jeg havde bord til den aftalte tid. De kigger forvirrede rundt, hvorefter vi får afvide at hverken mit navn eller nr står i bogen og at de ikke har bord til os! Super dårlig oplevelse når man er sulten og står at skal afholde fødselsdag og regner med at skulle spise til den tid man ringede og aftalte! Virkelig virkelig en ærgerlig oplevelse.

18 de novembro de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

Besøgte Western Sushi søndag den…

Besøgte Western Sushi søndag den 6/11-2022 og kan varmt anbefale deres sushi, nudler og div. friture stegte retter, tjeneren var også imødekommende MEN...til trods for vi (3 voksne) havde forudbestilt bord, ventede vi 17 minutter på at få lov at bestille drikkevarer og mad, og fra vi fik serveret forret (1 skål nudler og 2 mindre friture retter) gik der 45 minutter. Dette vidste vi ikke da vi bestilte, så vi valgte ikke bestille mere end den ene gang i frygt for skulle sidde yderligere 3 kvarter. Havde vi vidst det fra start havde vi valgt at bestille langt flere stykker sushi, men vi blev ikke gjort opmærksom på at der denne aften var særlig lang ventetid. Flere gæster ved de omkring stående borde ventede mindst lige så længe som os. Vi snakkede indbyrdes da det var helt tydeligt flere gæster sad utålmodigt og ventede og 1 gæste var endda oppe og spørge efter deres mad efter 50 minutter. Det var tydeligt at man prioriterede take away kunder fremfor de siddende gæster for der var enormt stor trængsel og trafik ved disken - øv.
Vi gjorde opmærksom på den lange ventetid da vi skulle betale, svaret var 'at sådan var det nogle gange'. Vi kommer nok ikke igen og vil nok heller ikke anbefale stedet, og det er rigtig ærgerligt for maden var som sagt ganske fin.
Et godt råd til Western Sushi (ejer og personale): Oplys ved ankomst at der kan forekomme lang ventetid så gæsterne selv kan vælge til eller fra om de ønsker bruge den ekstra ventetid eller alternativ prioriter Jeres siddende gæster og tag mindre imod take away lige i 'prime time'.

6 de novembro de 2022

Dårlig tjener

Vi havde bestilt bord til ad libitum, har prøvet før og syntes godt om det! Denne gang bliver vi efter første servering fuldstændig overset og efter rigtig lang tid går vi selv op og Beder om en seddel, tjeneren kigger på intet tidspunkt vores vej og da vi opgiver og går op for at betale genkender hun os ikke engang. Det skal lige siges der ikke var 7 fyldte borde! Vi er ikke blevet spurgt om vi mangler noget, og der er ikke blevet ryddet op på vores bord. Det er en time efter de har serveret.
Vi besøger dette sted i snit 2 gange om måneden og lægger drikke penge hver gang.
Vi vil fremover finde et nyt sted, dette er alene på grund af tjenerne og den manglende service
Maden er der ikke en finger at sætte på!

16 de setembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Som vegetar spist der aldrig, du får fisk og kød i din mad. Dårlig service.

Jeg har spist sammen med min familie 2 gange på western sushi i Ringsted. Vi gør det aldrig, som i aldrig igen.
Den første gang var på min fødselsdag i maj 2022.
Da jeg er vegetar, så er jeg glad for at se et menukort med mange gode vegetar sushi m.m. Men så stopper det også her.
For det første er ventetiden lang, hvis man kommer på travle dage, op til 45 min har vi ventet. Yderligere da jeg fik mine vegetar nudelret, så var der kylling i den. Da jeg får min sushi, har de sat den på samme fad som mine kærestes sushi, så det er smurt ind i fiskeæg, selvom jeg sagde ved bestilling, at jeg gerne vil havde det på et fad for sig.
Da vi siger det til tjeneren, så står hun bare og ligner et spørgsmålstegn og siger hverken undskyld eller forslår nyt mad.
Vi skal selv komme med løsningsforslag.
Hun kommer så tilbage fra køkkenet og siger til mig, at hun ikke kan kommunikere med kokken, da han ikke kan dansk, så hun kan intet gøre.
Latterlig undskyldning. Vi betaler de 800kr og går derfra.
I går 05.08.2022 var vi der igen.
Trods vores dårlige oplevelse sidste gang, så gav vi dem en chance.
Jeg er af den personlighed, at alle kan lave fejl og måske var vi uheldige.
Vi starter inden bestillingen med, at fortælle tjeneren, at vi var virkelig uheldige sidste gang med at få uønsket mad i vegetarretterne og hvis det skete denne gang, så vil vi ikke betale for maden, det acceptere vi ikke igen.
Da jeg har spist min første sushi, så ser jeg, at der reje i min vegetar sushi.
Vi siger til tjeneren, at det ikke er i orden og jeg har mistet min appetit, da jeg altid ender med at spise kød eller fisk i mine retter, trods det aldrig er bestilt sådan.
Jeg har ikke lyst til at spise mere af deres mad, fordi de altid putter noget andet i end jeg har bestilt.
Vi siger vi ikke vil betale for maden, da vi kun har fået de første 15 stk sushi (for i alt 3 Pers), så vi er først lige begyndt. Og vi havde advaret dem ved bestillingen.
En ny tjener kommer hen til vores bord som vi så skal forklare oplevelsen til igen. Den nye tjener siger, at ejeren siger vi skal betale for maden som vi næsten ikke engang har spist.
Jeg beder tjeneren om at få ejeren til at komme ud til bordet og se mig i øjnene og sige til mig direkte, at jeg skal betale for den sushi som jeg ikke har bestilt, da den er med rejer og skulle havde været vegetar. Ejeren kommer aldrig ud, for han kan ikke dansk kan vi høre fra køkkenet.
Tjeneren går med til vi ikke skal betale, efter vi siger til dem, at vi anmelder dem til sundhedsmyndighederne.
Men samtidig med hun siger vi ikke skal betale denne gang, så får jeg også lige beskeden om, at hvis vi kommer en anden gang, så må jeg som vegetar ikke vælge all you Can eat. Hun siger, at det derfor det går galt. Mit eneste svar retur, bare rolig, vi kommer aldrig mere igen.

6 de agosto de 2022

“All You Can Eat” på 2 timer

Tjeneren kommer og undskylder for fejl i ordrerækkefølgen og giver os 40% i rabat.
Jeg er ligeglad med 40% i rabat, vi ville have noget mad, noget lækkert Sushi og ikke en tynd undskyldning og 40%, “jamen vi har meget take away”, ja og ingen begreb i at drive en restaurant.
Vi betaler og får “næsten 40% i rabat (de kan nemlig heller ikke regne) og går fra Western Sushi med fornemmelsen at vi nok skulle have nøjes med at bestille enkeltvis fra menu kortet.
Vores råd:
Bliv væk, find en anden Sushi restaurant, Western Sushi Ringsted gider ikke tilfredse kunder.
Besøgt 2022-04-30 kl 17:30

1 de maio de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Prioriterer take away, fremfor spisende gæster.

Plejer og være yderst tilfreds med western sushi, men de sidste par gange hvor jeg har været spisende gæst har jeg oplevet at os i restauranten bliver nedprioriteret til fordel for take away.

Man venter alt imellem 30 -45 min, fra man har afgivet spisesedlen til tjeneren til maden kommer. Man vælger både forretterne og den første omgang sushi man får.. men så er der lige den hage at man får forretterne efter sushien er kommet “fordi de kommer lidt skævt af hinanden” - arrgh hva? Er vi enige om at det kommer på én og samme seddel, som kigges igennem af køkkenet - ovenikøbet var de endda halv lunkende da de så endelig ankom.

Tjenerne var ikke eksisterende - den ene af de 2 kørte jo take away (dog er de altid søde), samt der var flere borde der slet ikke blev ryddet selvom de gik tomhændet tilbage mod køkkenet flere gange..

Vi valgte ikke og bede om en spiseseddel mere fordi vi ikke orkede og vente ihvertfald 45 min yderligere…

Det er så tydeligt at take away bliver prioriteret - fair nok, det tjener man også mere på i sidste ende.. Men så bliver man nødt til som restaurant og gøre op med sig selv:
“Skal vi køre et take away sted? Eller restaurant?”
Hvis man gerne vil køre begge, så
Bliver der virkelig nødt til og blive prioriteret mere på servicen, og flere tjenere!!

Så fremadrettet bestiller man da take away fra western hvis jeg får lyst til sushi næste gang - det går hurtigere..

Og hvis man vil ud og spise for servicen og den gode betjening, så Vælger man da helt klart Oishii sushi i Skt. Hansgade næste gang ☺️

18 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Har brugt Western Sushi flere gange, men smålighed er dyrt!

Har brugt Western Sushi flere gange, og deres Sushi er fin. VI skulle have gæster og jeg vil bestille til 8 personer, men oplever altid at der er for lidt soya med. Selvom jeg skulle bestille for 1400 kr, insisterede ekspedienten på at jeg skulle betale for ekstra soya, selvom jeg forklarede flere gange, at de giver for lidt med.
Det endte med at jeg afbestilte igen, og købte hos Lin's Running, der er ingen diskussioner om ekstra soya.
Er man nogen sinde blevet opkrævet for ekstra Sennep og Ketchup i en pølsevogn??
Det er en ommer, Western.

29 de março de 2022

Betalte ekstra for at undgå crapstick

Betalte ekstra for at undgå crapstick
Fik det alligevel.
Deres forslag var at jeg kunne køre tilbage (15 km) eller få en tier tilgode.
Laksen i insideout var en masse små stumper der var presset sammen. Delvist hårdt og blødt. Så af en 20 stk boks var 8 stk uspiselige. Flot👏🏻

24 de março de 2022
Classificada 3 em 5 estrelas

En blandet oplevelse

Jeg kan ikke sætte en finger på maden, den er absolut i særklasse og kan konkurrere med de bedste. Altid gode råvarer!

MEN! Deres service og ventetid bør de gøre mere ved. Det er mere reglen end undtagelsen, at man venter meget længe på mad og betjening i det hele taget. Der går som oftest 45 min fra bestilling til maden kommer på bordet, og forretterne kommer længe efter man har fået sushien. I dag ventede i over en time på forretten. Bordet bag os ventede endnu længere. Det er altid med den undskyldning, at der er travlhed i køkkenet, uanset tidspunkt på dagen og om det er hverdag eller helligdag. Men forretter som alle frituresteges bør vil ikke tage så lang tid?

Det lader ikke til at der er styr på rækkefølgen af bestillinger og hvornår de sendes ud af køkkenet. Vi oplever ofte at bestille mad før andre gæster, men at de får længe før os.
De fleste tjenere er meget søde og venlige, men kunne godt være mere opsøgende.

Alt i alt en blandet oplevelse. Ærgerligt nu når maden smager så godt, men service trækker ned på oplevelsen.

Ovenstående er ikke ment for at fraråde andre i at besøge Western Sushi - mere så man er forberedt på at det kan tage sin tid at få sin mad 😉 og så en kærlig hilsen til restauranten om at forbedre deres struktur i køkkenet.

27 de fevereiro de 2022

Super sushi sted

Rigtig sød betjening, velsmagende sushi og store portioner. De havde glemt vores bestilling, men gik straks igang med den og undskyldte. Gav os både en stor portion lækre forårsruller og tangsalat med som undskyldning. Vi kommer tilbage :)

14 de abril de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais