Widrikssons Åkeri AB Opiniões 63

TrustScore: 2 em 5

2,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Företaget har dålig service, personal som ej förstår så bra svenska. Leverans bokad i dag av möbler men som ej blev levererade då chauffören ej hittade ringklockan till ytterdörren. Den fanns väl sy... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hade beställt leverans till mellan kl 12 och 17. Kl 1046 står de utanför och vill leverera. Vi kan som tidigast komma till 11.30 men det dög inte så det blir en avbokad order och vi beställer... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan tyvärr bara sälla mig till de som blivit otroligt otrevligt bemötta vid leverans. Hade beställt hemkörning och bortforsling av den gamla soffan men när leveransen kom så vägrade chauffören ta med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hade bokat leverans via IKEA och egentligen enbart leverans till porten/trottoaren. Leveransen blev 30 minuter försenad men jag blev uppringd och informerad om detta. Nu till saken, MYCKET trevlig lev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de correio
  2. Serviço de logística

Informação fornecida por diversas fontes externas

Ett seriöst företag med trevliga arbetskamrater, frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter.

Informações de contacto

• Västberga Allé 61, 126 30, Hägersten, Suécia

• widrik.se

2,1

Mau

TrustScore: 2 em 5

63 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

En stjärna känns för mycket

En stjärna känns för mycket. Två bommade leveranser på raken. Utan att ens ha försökt, inget samtal från chauffören, bara ”misslyckad leverans ” och så idag ”levererad” men inget spår av varken bil eller saker. Är detta verkligen ett åkeri företag?

28 de fevereiro de 2025

Anlita dem inte!

Jag har beställt ett kylskåp/frys och hämtning av mitt gamla. De skulle komma 1200-1700 på onsdagen och jag får mycket riktigt SMS från dem på förmiddagen att de skall komma. Ingen kommer så jag ringer Whiteaway som anlitar dem och de ringer Widrikssons som säger att de har "bommat", d v s de har varit här runt 1400, ringt på min telefon och inte fått något svar!
Jag har haft telefonen med mig hela dagen, inte haft något samtal och det finns inget tecken överhuvudtaget på att de skulle ha ringt den. Att de skickade mig sms bevisar dessutom att de har fått rätt telefonnummer.
M a o så blåljuger de!
Inte klokt. BOJKOTTA FÖRETAG SOM ANVÄNDER WIDRIKSSON, FÖR DIN EGEN SKULL!
-----------------------------
Lägger till detta tre dagar senare.
Jag fick en ny tid till på fredagen, men jag såg ingen anledning att vänta mig att det skulle gå bättre den här gången. Om han inte lyckades ringa mig förra gången så varför skulle han lyckas nu?
Men, TIPS, det finns en trackingsajt för Widriksson!
k2. widrik.se /opter/tt/
(ta bort mellanslagen så funkar det)
Kruxet är att du måste få tag på det ordernummer (typ 11 siffror) som är specifikt för Widriksons utkörning, men jag fick det från WhiteAway som jag köpt kylskåpet av.
Tack vare det så kunde jag se hur bilen gjorde sina leveranser flera timmar innan han kom fram till mig. Han skulle ringt en halvtimma innan han kom fram, men inte hörde jag ifrån honom inte. Men tack vara trackingen så jag var ute och mötte när han kom med sin lastbil.
Underligt nog så stod mitt kylskåp allra längst in i hörnet, tre fyra rader bak, så han fick flytta bort en massa innan han kom åt det. Trodde han inte att det skulle bli levererat?
Visade mig på sin telefon att han hade ringt, men om man har ett tomt kontantkort så visar det också att man har ringt fastän man aldrig nått mottagaren.
Sedan lyckades han välta det i backen när han tagit ut det. Sedan visade det sig att han inte visste att jag kunde behöva få det uppburet för trappen, fastän jag hade skrivit så i kommentarsfältet när jag beställde kylskåpet, så han hade ingen med sig för det. Tack och lov gick det in i hissen.
Nä, så mitt omdöme står fast. Undvik Widriksson om du kan.
Såg förresten något annan kommentar om att de drar på i 30-zoner. Det har de även gjort här i decennier. De utmärker sig verkligen där, vilket redan tidigare har fått mig att ana att det nog var en rufflig firma, men nu har jag det svart på vitt.

12 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Först skrev jag ett argt omdöme här…

Först skrev jag ett argt omdöme här riktat mot Widrikssons åkeri. Men nu vet jag bättre.
Min Ikealeverans kom aldrig ikväll.
Nu förstår jag varför. Det är IKEAs fel helt och hållet. Eller- deras systemutvecklare på IT närmare bestämt.
På mitt IKEA Familykonto på en väl gömd profilsida man inte går in på i första taget, står ett flera år gammalt telefonnummer till mig.
Men när jag gjorde internetbeställningen på IKEA häromdagen, fick jag fylla i mitt telefonnummer i formuläret på internet. Då fyllde jag i mitt aktuella telefonnummer. I det ögonblicket anser jag att jag gjort vad som kan förväntas av mig som kund när det gäller vilket telefonnummer jag nås på.
Uppenbarligen hämtar IKEAs programvara telefonnumret från mitt gamla IKEA Family konto. För det är mitt gamla telefonnummer som står på min order.
Inte så konstigt då att transportören inte fick tag på mig. Han ringde på ett nummer som inte finns längre.

Hur mycket obefogad kritik har inte Widrikssons åkeri fått där felet ofta beror på Ikeas IT-inkompetens? Alldeles för mycket, om man läser omdömena på olika sajter.

10 de fevereiro de 2025

Full pott!

Leveransen kunde knappast bli smidigare. Fick ett samtal cirka 20 min innan ankomst att leveransen var på väg, och ett till när de var framme vid mig. Punktliga och trevligt bemötande!

7 de fevereiro de 2025

Nöjd!

Skulle få en garderob från IKEA och blev riktigt illa till mods när länken till spårningen inte fungerade samt såg dåliga omdömen om bolaget. Fick dock en super upplevelse! De ringde 10 minuter innan, kom på utsatt tid (mellan 16-20) och allt fungerade super. Lite dåligt att spårningslänken inte funkade, men det gör inget i det stora hela.

22 de janeiro de 2025

Leveransen kom inte

Beställde en häll från tretti.se som skulle levereras mellan 16-22 men ingen leverans kom. Eftersom vi även beställt bortforsling av vår gamla och den stått ute i regnet så står vi nu utan. Inget meddelande om att de inte skulle komma. Precis som många andra råkat ut för ljuger de och säger att de försökt ringa.

8 de janeiro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Jag hade en hemleverans med bära in

Jag hade en hemleverans med bära in. Leveranstid (16-20) 1940 ringer chauffören och säger han mår dåligt och måste åka hem, men att nya ska ta över. Okej tänker jag. Deras förslag är 2140. men det är lite väl sent för en 20.00 tid i mitt tycke. Men förstår dem. Dem dyker upp 20:56. Dem är trevliga men stressade.

En av killarna läser på kollit och säger något men den andra säger det är ok. Jag hjälper bära så jag reagerar inte nämnvärt. Väl inne och allt är på golvet, börjar jag packa upp. Ser ett paket där det står en annans namn, jag ringer han som står på kollit. Och visst, det visar sig att han saknar ett kolli. Men som tur är bor vi nära så han kan själv hämta det. Men det var ju inte jätte smidigt detta.

Men chaufförerna var ju trevliga åtminstone.

12 de dezembro de 2024

Suverän Ikea-leverans och serviceinriktad chaufför

Fick min Ikea-leverans av Widriksson. Kunde omöjligt ha varit bättre! Tydlig kommunikation och god framförhållning från chaufförens sida, och väl på plats fick jag bästa möjliga service och hjälp. Jag är enormt tacksam för chaufförens ’extra mile’ och kan verkligen rekommendera Widriksson:)

7 de dezembro de 2024

BLI BÄTTRE

Så jag brukar inte skriva omdömen men det här gjorde mig extremt irriterad.

Har en leverans för en bordsskiva som ska komma 13-17. De kommer och han i bilen säger att han har levererat fel paket till fel adress. Alltså han kollade inte efter namn/adress eller någon identitet.
Sitter och väntar på samma kille hela dagen för att han sa att han skulle komma tillbaka med rätt produkt.

Fattar inte hur Ikea ett stort företag kan jobba med sådana företag som de här. Oseriös företag asså.

12 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Måste vara ett av Sveriges sämsta…

Måste vara ett av Sveriges sämsta åkerier. Inte kunna leverera på den tid som är överenskommen. Kommer 6 timmar för tidigt och skriver att ingen var hemma. Konstigt när det inte var överenskommen tid. Sen inte kunna skicka en direktbil för att ta sitt ansvar är under all kritik.

9 de setembro de 2024

Funkade jättebra!

Fick min Ikea-order levererad inom utlovad tid. Föraren kontaktade mig innan och allt gick väldigt smidigt. Han var mycket hjälpsam och trevlig 🤩
Hade läst recensioner om företaget innan och blev lite oroad över att de fått så lågt betyg. Men det motbevisades idag (iaf för min del). Jag är supernöjd!

8 de setembro de 2024

Under all kritik.

Under all kritik.
Skulle få vårt paket men chafören glömde paketet. Sa sedan att han skulle komma tillbaka senare på eftermidagen, efter ha väntat hela dagen dyker inte paketet upp utan bara medelande från ikea att paketet inte kunde levereras och måste bokas om för nytt leverans datum.

Så här får det inte vara hur @%@%@% kan Ikea inte ta tag i detta omgående..

Glöm och dröm att själv ringa åkeriet du hamnar bara med 'tack för att du väntar" och inget svar efter timmes väntan.

Skärpning!

31 de agosto de 2024

Körkort?

Vi en leverans i Järfälla inträffade följande vilket ger mig anledning att ifrågasätta om chauffören innehar körkort.
1. färd mot enkelriktning
2. då det fanns hinder ivägen på den enkelrikade gatan försökte chauffören ta en genväg genom en lekpark och över en gräsmatta (misslyckades)
3. vid utfart från området valde chauffören att göra en omkörning (i vänster körfält) i stället för att ställa sig i den lilla kö som bildats för utfart på den mer trafikerade vägen.

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Det är ofattbart att IKEA samarbetar…

Det är ofattbart att IKEA samarbetar med ett sådant oseriöst bolag!
De ljuger om bomkörning när 5 personer varit på plats och dörren till huset stått uppställd. Vi bokar leveransen till ny dag via IKEA. De dyker inte upp igen trots att jag är ute på tomten under hela leveranstiden. Ringer IKEA för bokning nu en tredje gång! Återstår att se om de dyker upp denna tillfälle!

17 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Utebliven leverans men sent besked

Skulle leverera en kyl och en frys från IiKEA mln kl 9-13 ,söndag 4/8. Strax före kl 13 kommer ett mejl från Ikea att leveransen misslyckats! Vadå? Ringde Ikea o h nästa möjliga datum är om en vecka! Varorna lastas tydligen från ett lager i Sthlm men var de finns nu är oklart. Hos Ikea står att de lastats. De måste vetat redan i morse att de inte skulle leverera till oss idag men meddelar det inte. Känns som vi har husarrest. Åkt hem från vårt fritidshus enkom för detta. Skallvi behöva vänta en hel vecka på en transportör vi inte litar på?

4 de agosto de 2024

Sämsta tänkabara leverantör

Sämsta tänkabara leverantör
Beställde varor från Ikea
Skulle levereras kl 13-17
Får ett mail kl 15:30 att dom inte kunde leverera utan återkommer med nytt datum
Har varit inne hela eftermiddagen i onödan hade andra åtaganden som inte kunde göras Mycket oseriösa,hade mycket väl kunnat medela tidigare

28 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.