TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA
Podpisuję się pod negatywnymi opiniami. Kurs piekielnie drogi a wiedzy praktycznie żadnej. Reklamuje się jak to ważny jest temat psychologii tradingu a w kursie na ten temat było może pół strony A4. Pierwszy tydzień fajnie. Dostałem lekcje już z 1 systemem. Wyglądało obiecująco. Drugiego tygodnia lekcja brzmiała „powtórz sobie pierwszy tydzień. Trzeciego tygodnia - powtórz sobie pierwszy tydzień. Już wtedy wiedziałem, że zostałem oszukany. Na lekcjach online, czyli na patrzeniu jak Robert sprzedaje, okazało się że to mega arogancki człowiek i ciężko jest go słuchać. Lekcje wyglądały tak że była godzina szukania sygnału. W ciągu miesiąca lekcji 1h dziennie od pon do pt sygnałów było może 6 - w całym miesiącu. Ciągle powtarzał jakie to dziwne, że tak mało sygnałów. Najbardziej zszokowany byłem jak usłyszałem „poczekajcie bo szukam sygnału, chce obstawić i zarobić” szok. 10 osób dało kupę kasy (10 tys od os) a on chce zarobić na sygnale i odkłada pytania uczniów na bok. Najważniejsze niby miały być strategie 5 i 6 ale była taka obsuwa, że 6 nie dotknęliśmy, bo się skończył miesiąc, a na 5ta poświęciliśmy niecały tydzień z całego miesiąca.
Ten kurs to oszustwo. Szkoda, że te opinie które tu są, pojawiły się już po tym jak zrobiłem ten kurs, inaczej bym się nie zdecydował.
Przestrzegam a osobiście będę kontynuował przygodę z wiedzawartamiliony, drogą prawną.