Wielandwater Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele snelle service, duidelijke uitleg en breed assortiment. Op het moment van onze aanschaf liep er ook een leuke korting dus nog leuker! Het water smaakt heerlijk, en fijn dat je niks zelf hoeft bij... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goeie communicatie en komen afspraken goed na. Mijn kinderen en wij kunnen niet zonder deze water meer...zo lekker. Houden zelf ook de afspraak voor wisselen filters bij wat fijn is. Raad iederee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn waterfilter is geïnstalleerd !!! Zo blij mee, geen gedoe meer met losse filters en kannen, komt gewoon uit het kraantje nu. En de discussie of Nederland nu wel of geen schoon drinkwater levert... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over Wieland Water! De communicatie verliep vanaf het eerste contact uitstekend en de installatie kon snel worden ingepland. Alles werd netjes, zorgvuldig en professioneel uitgevoerd. Da... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de tratamento de água

Zuiver, zacht & gezond

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

127 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, kwaliteit en producten

Wij zijn echt heel erg tevreden met de kraan, kwaliteit en service. Sinds wij de kraan van Wieland hebben, kopen wij geen flessen water meer. Het water proeft zelfs beter dan Spa. Wij hebben in onze vorige woning een kraan geplaatst en nu in onze nieuwe woning weer een nieuwe kraan. Gezien er nieuwe modellen worden aangeboden zijn wij dit keer voor een andere type kraan gegaan.

De service is altijd top! Ze zijn altijd bereikbaar, komen snel langs en leveren topwerk. De medewerkers die langs komen zijn ook altijd super klantvriendelijk.

3 de fevereiro de 2026

Toppers

Toppers heel tevreden altijd netjes werken en op tijd en het water proeft precies zoals spa blauw zo zuiver wij kunnen niet zonder wieland water

23 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Wieland water Topper zijn het goede…

Wieland water Topper zijn het goede service en binnen no time is alles gefixed en de prijs top top top gefilterd water voor een prikkie 😁. Ben zeer tevreden ik raad het iedereen aan ❤️✨.

Wieland water jullie zijn de beste!!

15 de janeiro de 2026

Wij zijn erg tevreden

Wij zijn erg tevreden. Wij merkten zelfs op dat een plant begon op te bloeien toen wij water zijn gaan geven uit de filter kraan.

20 de dezembro de 2025

1000/10 zeer goede ervaring

Wij hebben een zeer goede ervaring met Wielandwater. Komen hun afspraken strikt na, communicatie is top, service is 100/10 en water proeft zeer zuiver. Wij kunnen in elk geval niet meer zonder. Bedankt voor jullie goede bijdrage aan onze gezondheid!

24 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Sinds ik met Wieland Water werk en dat…

Sinds ik met Wieland Water werk en dat is nu zeker 2jaar, merk ik dat ik elke dag met een goed gevoel een glas water inschenk ook voor mijn kinderen. Ik geniet echt van mijn gefilterde water. Het smaakt zo veel schoner dat je het verschil meteen proeft. De jongens zijn ook echt zo vriendelijk en lief! Na 6maanden nemen zij altijd zelf contact met je op om de filters te vervangen. Vandaag zijn ze toevallig langs geweest om te vervangen en laten alles netjes achter!! TOP!

24 de novembro de 2025

Top services

Top services! Heb al bijna 2 jaar de systeem en 2 in 1 kraan. Zeer tevreden over de kwaliteit. Ik ondervond wat problemen, wat te maken had met mijn keuken. Wanneer ik dit voorlegde was Tyfon( de eigenaar) zeer meedenkend en heeft dit voor mij opgelost. Communicatie is top, zowel app als telefonisch. Altijd goed bereikbaar en reageert snel. Zeer vriendelijk ook, ook de monteur. Ik raad iedereen wieland aan.

29 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Dezelfde dag een afspraak gemaakt en…

Dezelfde dag een afspraak gemaakt en alles meteen gemonteerd. Het water smaakt heerlijk, de service is top en de monteurs zijn supervriendelijk en leggen alles duidelijk uit. Echt een aanrader! Ga zo door, heren!

24 de outubro de 2025

Topservice

Topservice! De heren hebben kennis van hetgeen dat ze doen. Na 6 maanden hebben ze uit eigen initiatief contact opgenomen om de filters te vervangen. Super blij mee met gezond en schoon water. Aanrader!

15 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service met een glimlach.

De monteur was erg vriendelijk en meedenkend. Hij bood zelfs aan om de spullen onder de wasbak te verplaatsen. Alles is netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Hij nam de tijd om het proces van de filters vervangen uit te leggen en gaf duidelijke instructies voor daarna. Zeer tevreden over de service!

12 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb nu bijna een jaar de waterfilter…

Ik heb nu bijna een jaar de waterfilter en ben super tevreden! 2 dagen geleden is mijn kraan kapot gegaan en ze zijn vandaag langsgeweest om een nieuwe te plaatsen. Ze hebben ook meteen de filters vervangen. Super goede service! Hardwerkende mannen die er zijn voor hun klanten. Bedankt!

30 de setembro de 2025

Héérlijk schoon drinkwater!

Ikzelf heb al 1,5 jaar drinkwater van Wieland. Beste keuze ooit! Heb het ook bij mijn moeder laten installeren en zij kan sindsdien ook niet meer zonder!!
De service is zeer goed en de jongens die komen installeren zijn allemaal heel kundig, beleefd en netjes!
Ik raad iedereen aan een waterfiltersysteem van Wielandwater te laten installeren, hier krijg je zeker geen spijt van!!
Toppers!!!

27 de setembro de 2025

Kwaliteit product

Kwaliteit product is goed! Ondanks dat we over tijd waren, deden de filters z'n werk. Verder klantvriendelijk en luisteren met je mee.

27 de setembro de 2025