Beställde när sidan var ny öppnad igen och inget har kommit detta var 2 veckor sedan. Skrivit till dom på Instagram och Mail inget svar.. ser ut som jag blivit scammad..
Leia as opiniões dos outros
Köpte denna gång 9000: Peachy Mango Pineapple - smakar himmelskt gott och fruktigt! Mycket Mango smak men man kan inte få nog av den! 7000: Lush Ice - Smakar väldigt fräscht och gott av smaken v... Ver mais
Dunder! Vapesen är av topkvalité och smakerna är fantastiska, 10gånger bättre än dom man köper i butik med 700puffs som smakar gott första 20blossen, dessa har bra smak rakt igenom! Watermelon Lush o... Ver mais
Så himla trevliga och kanon service ! Paketet kom sååå fint inslaget 🤩! Snabb leverans 📦. Äkta Randm oxå ! Smakerna va sååååå goda . 5 badbollar av 5 ! Inget att anmärka på alls ! Provat väldigt mån... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wildsvplus.se är ett nystartad företag som säljer olika sorters nikotinprodukter av hög kvalitet. Vi erbjuder en bred variation av olika produkter, men även en mängd olika smaker att testa sig fram igenom för att komma fram till den perfekta smaken för just dig.
Informações de contacto
Suécia
- wildsvplus.se
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
10/10
Sjukt bra sida och trevlig person som tar emot beställningar. Ett måste för vape älskaren! Bra priser och vape som funkar bra samt håller länge!

REKOMMENDERAR
OMG. Jag köpte en randm tornado 7000 med smak av pink lemonade med 5% nikotin. Den fungerar perfekt och jag kommer 100% köpa från er igen. Rekommenderar till alla att köpa från dem!

10/10
Fick först fel vape men det löstes snabbt med hjälp av den snabba o trevliga kundtjänsten, paketet kom även fram riktigt snabbt o eciggen var väldigt go och höll länge! Rekommenderar starkt!
Bra utbud
Bra utbud, bra priser. Hade problem med leverans men kanon kundservice. Lätta att kontakta. Kommer beställa fler gånger.
Bästa servicen och kommer fort på…
Bästa servicen och kommer fort på posten, 10/10! 💯
Riktigt bra!
Riktigt bra, alltid ärliga, snabba och bra kundservice! Bra utbud med riktigt bra priser och även alltid snabb leverans. Köpt flera gånger och kommer definitivt fortsätta köpa i framtiden!
Snabb och supertrevlig respons
Snabb och supertrevlig respons, snabba leverans och stort utbud!
Jätte gott snabb leverans rekomenderar…
Jätte gott snabb leverans rekomenderar mke
Snabbt och enkelt
Snabbt och enkelt. Superbra service! Finns inget att tveka på!

Bästa
Alltid bra service och snabb leverans! 100% nöjd varje gång!
Cotton Candy, Lush Ice och Peachy Mango Pineapple
Köpte denna gång
7000: Lush Ice - Smakar väldigt fräscht och gott av smaken vattenmelon, en av mina top favoriter!
Cotton Candy - Första gången jag köpte hem den och är inte det minsta missnöjd! Smakar sött som precis som godis lol Kan inte beskriva det bättre än så :P
Snabb leverans som vanligt (Beställde fredag fick hem på måndag), bästa hemsidan för vapes!

Resposta da Wildsvplus
Randm.tornado.7000 will you please…
Randm.tornado.7000 will you please accept my recuest and DM me?
We had a meeting wednessday.
friskluft7000
BÄSTA
Enkelt och smidigt köpt! Smaken va toppen dessutom😍Rekommenderar starkt, så prisvärt!

SÅÅÅ grymma!!
SÅÅÅ grymma! Snabba på att svara, snabba på att skicka det man vill beställa & supersnälla också! 10000% i betyg från mig som är stammis! 💞 BÄSTA stället att handla vapes från! /Stamkunden Erica

Bästa!
Trevliga med grym service och kanonprodukter. Bara gott att säga, rekommenderas starkt.

Resposta da Wildsvplus
I’m so grateful for the vapes I have…
I’m so grateful for the vapes I have buy! It’s so worth the money! And this will be my side to buy vape! Really love this side and so kind people here! 😍thank you! It’s a 10/10 from me!!
A girl from Norway!

Bäst
Den absolut bästa och godaste vapen på den svenska marknaden! Snabb leverans, väldigt trevligt bemötande och fint paketerat

FANTASTISKA
Produkterna är fantastiska och även personerna bakom detta. Jag gjorde ett misstag i min beställning men de var supersnälla och hjälpte mig direkt med att få det rätt. Kommer inte beställa någon annanstans nu mera! Otroligt nöjd!

Resposta da Wildsvplus
Snabb leverans, och otroligt trevliga. Beställt 2 gånger och har alltid blivit lika nöjd.