Fremragende service, lækre champagner
Fremragende service kombineret med virkelig lækre champagner af højeste kvalitet

Resposta da Wineworld
WineWorld er en familiedrevet detailvirksomhed med start i 2020, som sælger champagne, vin og chokolade i højeste klasse. WineWorld er importør af kvalitetschampagner til det danske marked fra Baudry, H. Blin og Lopez-Martin i Champagne-distriktet i Frankrig. Champagnerne kommer fra nøje udvalgte vingårde i Champagne-distriktet i Frankrig. Derudover sælger vi dansk kvalitetschokolade fra Ole Chokolade, og på sigt vil vi udvide sortimentet med flere kvalitetsvine. Hos WineWorld får du luksuriøsitet til en god pris samt en hurtig og billig fragt.
8600, Silkeborg, Dinamarca

Resposta da Wineworld
Jamen dog! WineWorld tager Champagne og vin til nye højder, på det danske marked. Helt fantastiske varer, som sjældent er set i DK, og så til en yderst fornuftig pris💪 Samtidig bliver oplevelsen krydret af en god fortælling om produkterne og producenterne. Virkelig et besøg værd - glæder mig til jeg skal til Silkeborg igen. Tak WineWorld for oplevelsen🙏🏻😉👍🏻

Resposta da Wineworld
Som altid en fornøjelse at handle med Wineworld
Altid venlig og hurtig respons
Kan klart anbefale firmaet

Resposta da Wineworld
Excellent wine choice and great customer service thanks for speedy delivery

Resposta da Wineworld
God service ud over det sædvanlige og utrolig lækre vine og champagner.
Hans-Henrik præsenterede et udvalg af vine og champagner, og tog sig al tid til at fortælle om udvalget. Virkelig god service, virksomheden har en størrelse der gør at de har tid og nærhed til deres kunder.
Nu er jeg nødt til at springe ud i et champagne kasse abonnement, det ser jeg virkelig frem til at opleve 😃

Resposta da Wineworld
En helt særlig oplevelse med service i absolut topklasse – og bobler ud over det sædvanlige.
Stor tak til Hans Henrik for en fremragende betjening, det er sjældent at møde så høj en standard. 🥂🫧🍾

Gode varer.
Fantastisk service - aldrig oplevet bedre.
Kan klart anbefales.

Helt igennem fantastisk Champagne - god service, hurtig levering - 100% OK

Resposta da Wineworld
Jeg bestilte en flaske via hjemmesiden, som desværre viste sig ikke at være på lager alligevel. Hans Henrik kontaktede mig og tilbød mig en endnu finere flaske end den jeg i første omgang havde bestilt, og stadigvæk til den først bestilte flaskes pris.
Det er virkelig top kundeservice! 👌 Jeg er yderst tilfreds med min købsoplevelse hos Wineworld, og de får mine varmeste anbefalinger.
Jeg kommer helt sikkert til at bestille mere hos dem igen.

Resposta da Wineworld
Hurtig levering glæder mig til de fremtidige flasker

Resposta da Wineworld
Super god service og altid leverance af et perfekt produkt

Resposta da Wineworld
Fantastiske mennesker og ikke mindst fantastisk champagne 🍾
En varm anbefaling herfra.

Resposta da Wineworld
Udsøgte champagner på shoppen - handler der ofte igen og igen. Kan helt klart anbefales!

Resposta da Wineworld
Super lækkert chokolade og champagne. Super service. Kan varmt anbefales.

Resposta da Wineworld
Jeg købte en vin dekater hos wineworld.dk. Den virker super godt og den er nem at rengøre efter jeg har brugt den. leveringen var super hurtig, og pakken kom to dage efter jeg bestilte den.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.