Exact dezelfde ervaring gehad als andere gebruikers. Een cadeaukaart ingewisseld die bedoeld was voor ICI Paris XL en deze werkt niet, ook al wordt het zo geadverteerd. Ik zie hier bij andere revie... Ver mais
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Ik zie hier bij andere reviews al dat ik kan fluiten naar mijn geld.

Resposta da winkelcheque.nl
Geen of min 5 sterren!KIJK UIT! Dit is een malafide organisatie die én het geld behouden, omdat er geen manier is om het te besteden, én jouw persoonlijke gegevens verkopen! Navraag bij bedrijf resulteert in onbegrijpelijke 'woord salade'.. Geen hulp, geen geld terug. We moeten als benadeelden gezamelijk een procedure aanspannen en dit bedrijf aansprakelijk stellen en uitschakelen! Winkel personeel verschillende winkels zijn bekend met de oplichting!!!

Resposta da winkelcheque.nl
Wat een waardeloos bedrijf. Cadeaubon gekocht als cadeau, bedoeld voor ICI Paris. Zowel online als in de winkel was inwisselen niet mogelijk. Contact opgenomen met klantenservice met de vraag om restitutie. Ik moest een mail sturen. Gedaan, en verder nooit meer iets gehoord. Medewerkers komen enorm ongeïnteresseerd over. Het boeit ze volgens mij geen zak allemaal. "Kan ik niets over zeggen, mail maar gewoon." Eerste en meteen laatste keer. Kansloos.

Resposta da winkelcheque.nl
Heb een kadobon proberen om te wisselen maar krijg de cheque niet via de mail van winkelcheque.nl. Ze zeggen dat hij misschien in de spam map zit of de promotiemap wat dat ook maar mag zijn. Heb nog een keer aangegeven dat ik niets ontvang maar wordt niet meer gereageerd. LET OP! Gebruik deze site dus niet! Weg cadeaubon. Na drie keer mail en aangegeven dat er aangifte wordt gedaan de derde keer kan het ineens wel en komt de cheque binnen. Zeer bijzonder, ik gebruik dit nooit weer.

Resposta da winkelcheque.nl
verzilveren werkt niet. slecht systeem, weinig aanbod.

Resposta da winkelcheque.nl
Winkelcheque van €50 gekregen, maar bij Rituals geweigerd. Oók via hun eigen website niet te besteden of om te ruilen (foutmelding), terwijl saldo check €50 aangeeft. Meerdere keren gebeld (8 en 10 dec), beloofd teruggebeld te worden maar nooit gebeurd. Uiteindelijk mail met verzoek om screenshot, terwijl zij het zelf kunnen reproduceren. Tot nu toe nog steeds geen oplossing.
Hele slechte cadeaukaart. Cadeau gegeven aan iemand maar ze kon hem vrijwel nergens inleveren. Terwijl de winkels waar ze was geweest fysiek op de kaart stonden of online. Heel raar.
Alsjeblieft koop het niet !!
Probeerde mijn kaart bij de Ici Paris in te leveren (dit lukte niet, saldo gecheckt staat €30,- op.) Gebeld met klantenservice maar konden me niet helpen ik moest een mail sturen heb dit op 5 juni gedaan en nogsteeds geen reactie mogen ontvangen. Ook een super ingewikkelde site om hem te verzilveren! Geen aanrader!!
Gisteren online verzoek gedaan om mijn winkelcheque in te wisselen voor een cadeaubon voor My Jewellery. Vanochtend lag de nieuwe bon in mijn brievenbus en kon ik met de korting mijn bestelling plaatsen bij My Jewellery. Snel geregeld!
Winkelcheque om laten zetten naar een zalando tegoed maar tot op heden geen tegoed ontvangen
Na diverse mails en telefonisch contact krijg ik als antwoord dat mijn spam filter het tegenhoud kan deze dus niet zelf instellen bij ziggo dus ik kan fluiten naar mijn tegoed.
Heel erg jammer
Ordernummer 26439
Winkelcheque kado gekregen. Ik wilde hem inwisselen voor een Zalando cheque. Vele mails (en telefoontjes). Steeds wel een (automatische) mail maar geen e voucher. Ik denk dat ik geen voucher (en kan fluiten naar mijn geld) ga krijgen voor mijn 50 euro cheque.
Vandaag (1 mei) weer gebeld en nu hebben ze de code in mijn mail gestuurd. Nu kon ik bij Zalando mijn bestelling plaatsen. Uiteindelijk is het dus wel opgelost.
Kafokaart van 60 euro ontvangen. Kan maar 50 euro per keer verzilveren. Rare regel eigenlijk. Ik ontvang online geen code. Het gejje is dat mails wel beantwoord worden, maar voucher naar hetzelfde emailadres komt niet aan, ook niet in de spam. Klinkt als weggegooid geld...
Erg slecht! 50 euro kwijt.
Ik wilde mijn cadeaubon omzetten naar een coolblue bon, maar nooit ontvangen. Meerder keren gebeld en gemaild. Elk keer wordt er gezegd dat ik mijn geld binnen 24 uur terug krijg. Daar ben ik nu al 3 weken mee bezig.
Hier echt niet kopen, sterk af te raden!
Goed geholpen door klantenservice nadat er iets fout was gegaan met mijn winkelcheque
Ik heb een cadeaubon waarvan ik helaas de pincode niet kan openkrassen. Hierdoor kan ik de bon niet inwisselen. Meerdere keren contact gezocht met de klantenservice maar tot op heden geen reactie. Inmiddels in de bon bijna verlopen.
Zeeer slecht
Had mijn bon omgeruild voor een zalando bon maar ontving niets
Klantenservice gebeld maar zeggen dat ze t druk hebben en geen tijd om vandaag te regelen
Zie nu de reviews hier pas en vraag me af of ik ooit nog iets terug ga zien van mijn bedrag van kaart
Zeer slecht
Niet kopen! Bizar dat ze nog steeds bestaan
Deze kaart is maar bij een paar winkels te gebruiken, voor beperkte producten. Inruilen voor een andere cadeaukaart kan volgens de website, maar dan moet je wel even 20 euro betalen om het tegoed te krijgen wat je al hebt. Ik vraag mij af of het uberhaupt wel juridisch houdbaar is wat deze onderneming doet!!!! Dit heeft veel weg van oplichting!
Alleen onbekende winkels waar de cheque ingeleverd kan worden. Gall & Gall staat op de kaart maar deze winkel doet al langer niet meer mee omdat winkelcheque een onbetrouwbare onderneming is.
Waardeloze bon!
Ik kreeg een mooie bon voor 150 euro cadeau maar het omruilen en uitgeven gaf alleen maar gedoe.
Onder het tabblad "besteden" staat dat je online niet meer dan 50 euro per keer kan inwisselen. In het vervolgscherm ("omruilen-stap-2") stond vervolgens: Zalando "winkelcheque inwisselen waarde 10-150 euro". Daardoor nam ik aan dat je bij Zalando wel een cheque van 150 euro kon krijgen. Toen ik mn pasnummer invulde, bleek dat onjuist. Het kon toch maar voor 50 euro.
Prima, maar wat heel onaangenaam is, is dat Winkelcheque vervolgens 100 euro van mijn saldo afhaalde. Er stond zomaar - zonder tekst of uitleg - nog maar 50 euro op.
Na lang bellen kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij vertelde dat mijn saldo "tijdelijk van de kaart was gewist". En dat het na 24 uur weer terug op de cheque gezet zou worden. Uiteindelijk werd dat nog een dag later, want "het was terugzetten was fout gegaan en de leidinggevende is nu bezig".
Pure armoede als je op deze manier achter je eigen geld aan moet; ik zou zo'n cheque zelf NOOIT aan iemand geven. Liever een envelop waar niemand met jouw geld aan de haal kan gaan.
Hele mooie kado kaarten met een leuk klein kaartje erbij om iets op te schrijven.Ik was vergeten op de kaart te schrijven en Rebecca (van de klantenservice) heeft me perfect geholpen en alles erin gezet welke teksten ik wilde hebben. Super fijn dankjewel.Echt een aanrader !!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.