Virkelig god oplevelse hos Winther Studio Jeg havde en rigtig god oplevelse med Winther Studio. Der skete en lille fejl i ordren, men de var vildt søde, svarede allerede samme dag, var meget venlige... Ver mais

A empresa respondeu
Helt igennem sød kundeservice, som tager telefonen nærmest med det samme når man ringer. Jeg har både skulle bytte nogle smykker fra sølv til guld, fra min fødselsdag. Hvilket blev gjort kvit og frit... Ver mais
A empresa respondeu
Super fede smykker, købte gave til min datters veninde og fik en gratis ring med i købet 👌 what not to like 🥰 jeg har købt herinde mange gange og mine piger er vilde med smykkerne. Et plus at de kan... Ver mais
A empresa respondeu
Lynende hurtig ekspedition og levering. Har handlet flere gange og gaverne er altid blevet modtaget med stor glæde hos teenageren, så jeg glæder mig til at give hende en julegave, hun har ønsket sig... Ver mais
Escrito pela empresa
Winther Studio er en webshop, som sælger smykker og accessories til piger/kvinder. Vi ønsker at tilbyde et stort udvalg af smykker og accessories – både til dem, der ønsker at følge tidens trends, og dem, der ønsker at skille sig ud. Vi har moderne smykker, tidsløse smykker og derfor noget til enhver smag.
Vi udvider konstant med nye varer og styles, så vores kunder altid kan være på forkant med de nyeste trends. Det er vigtigt for os at tilbyde priser, som alle har råd til – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Vores kunder er vores bedste ambassadører, og vi gør alt, hvad vi kan for at lytte til jer. Hvad end du har et spørgsmål, ris/ros eller brug for vejledning til dit køb, så står vi altid klar.
Escrito pela empresa

Løven 19, 1., 9200, Aalborg, Dinamarca
Overskuelig hjemmeside og virkelig fine produkter til prisen!

Resposta da Winther Studio
Hurtig levering. Lækre smykker som kan bruges til så mange ting. Bestiller altid her fra hvis jeg skulle “mangle” 😍😍

Resposta da Winther Studio
Virkelig gode priser og samtidig god kvalitet. Sendes hurtigt til modtageren

Resposta da Winther Studio
Varerne kom utrolig hurtigt efter bestilling og er præcis som forventet.
God kvalitet og gode priser.

Resposta da Winther Studio
Lækre varer i god kvalitet. Hurtig og god service. Kan absolut anbefales.

Hurtig levering. Flotte smykker som lever op til forventningerne 😊

Resposta da Winther Studio
Virkelig god handel, hurtig og effektiv ekspedering og smukke smykker

Resposta da Winther Studio
Virkelig fin. Hurtig levering. Flot produkt. Fin kraftig indpakning. Hurtig levering. Fin service.

Resposta da Winther Studio
Man modtager altid ordren hurtigt. Det er nemt at bestille på siden.

Resposta da Winther Studio
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.