WITHWHITE.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er ikke blevet bedt om at skrive en anmeldelse, men jeg er SÅ glad og tilfreds med mit køb af Barnets Bog og processen i handlen, at andre skal se, hvad Julie laver. Særligt skal nævnes konce... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg købte “Spørgerbogen” til min søn, for 6-7 år siden. Bogen vi hiver frem til aftensmaden, i sommerhuset og til lørdagshyggen. Tænker over livets store og små spørgsmål. Spørgsmål som man ofte ikke... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedre kundeservice enn hos WithWhite skal du leite lenge etter! Julie svarer raskt på spørsmål, hjelper med grafiske forespørsler, yter fantastisk kundeservice og sendte til og med med gave i ordren v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Koselig og kjønnsnøytral bok. Jeg liker at det er rikelig med plass til å skrive minner og lime inn bilder. De viktigste anledninger og milepæler er tatt med, og det er sider med plass til egne ov... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Livraria infantil
  2. Editora

Informação fornecida por diversas fontes externas

WITHWHITE er dansk designbrand for de små og deres familier. Vi skaber smagfulde produkter til børn, hvor de små og deres historier er i fokus.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har bestilt 2 XL barnets bog i…

Vi har bestilt 2 XL barnets bog i ringbind, indholdet dertil, ekstra sider om de første 12 måneder og lommerne til at sætte billeder i og klistre i bogen. Alle dele er så fine og bogen er enkel og perfekt til at vi selv kan sætte minder i. Og så passer den til alle aldre og ikke kun til baby👌🏻
Jeg har løbende skrevet med Julie på mail og der er altid hurtig svar og hjælp til at finde det rette inden man bestiller 🤩
Og kæmpe plus at der er masser af plads til at sætte tegninger i og svømme mærker ovs.. Der er masser af inspiration på deres Facebook til at lave en fin bog 👌🏻

12 de outubro de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Intet at sætte en finger på

Nem og overskuelig hjemmeside.
Pakken kom hurtigt.

7 de outubro de 2021

Resposta da WITHWHITE.dk

Mange tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre du både synes om vores hjemmeside og leveringstid. ☺️ Dbh Julie

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering. God kvalitet :)

17 de setembro de 2021

Resposta da WITHWHITE.dk

Mange tak for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på her hos WITHWHITE. ☺️

Skønne produkter

God service, hurtig levering og skønne produkter 😍

6 de setembro de 2021

Kære Pernille,
Mange tak for din anmeldelse! Så dejligt at høre at du både synes om service, leveringstid og vores produkter. 😍
WITHWHITE ApS

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var nemt og lige til at bestille…

Det var nemt og lige til at bestille det man skulle bruge, og videre forløb med betaling.
Varen lever godt op til det vi så af fotos på hjemmesiden.

19 de julho de 2021

Kære Dorte
Mange tak for din fine anmeldelse :-) Jeg er så glad for at høre, at det både var nemt at bestille, betale og at fotos passer med varen. :-)
WITHWHITE ApS

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service efter et fejlkøb!

Fantastisk service efter et fejlkøb!
Alt glattet ud efter en kort og positiv samtale med en sød pige... Julie?

19 de julho de 2021

Kære Peter,
Mange tak for din anmeldelse, og ja hvor var det godt, at vi fandt ud af det! :-)
Rigtig god fornøjelse med Barnets bog hygge.
WITHWHITE

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering, gode detaljer osv.

18 de julho de 2021

Hej Michelle
Mange tak for din anmeldelse :-)
Kortet med “i dag sagde jeg far” finder du på bagsiden af “i dag sagde jeg mor” 💛

Hurtig og nem service

Hurtig og nem service.
Varen var fantastisk og levede op til mine forventninger ☺️

5 de julho de 2021

Resposta da WITHWHITE.dk

1000 tak for den fine anmeldelse Rikke :-) Den gør mig glad!
Rigtig god fornøjelse,
WITHWHITE.dk

Jeg elsker WithWhites barnets bog

Jeg elsker WithWhites barnets bog. Den er fin og enkel og meget nem at personliggøre, da der er god plads til at sætte f.eks. ekstra sider og plastlommer ind. Jeg er super glad for, at jeg valgte netop denne barnets bog.

2 de junho de 2021

Kære Josephine,
Tak for din fine anmeldelse, den er jeg så glad for :-) Det er så dejligt at vide, du synes om WITHWHITE Barnets bog, og alle vores ekstra sider + lommer. Rigtig god fornøjelse med Barnets bog hygge! 😍
WITHWHITE.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig levering, med en håndskrevet besked vedhæftet.

29 de abril de 2021

Kære Christina,
Mange tak for din anmeldelse :-)
Dbh Julie - WITHWHITE.dk

Classificada 5 em 5 estrelas

En flot og brugbar barnets første bog…

En flot og brugbar barnets første bog det er nr 2 jeg køber og glæder mig til at fylde dem begge ud 😁

28 de abril de 2021

Kære Malini,
1000 tak for din fine anmeldelse! 🙏🏻 Det er jeg så glad for at høre 😍 Rigtig god fornøjelse med Barnets bog hygge og alle minderne.
Dbh Julie - WITHWHITE.dk

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering, og Julie er supergod til at opfylde de individuelle ønsker, du må have for at få den mest skræddersyede Barnets bog. Kan varmt anbefale Withwhite.

8 de abril de 2021

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais