Vanmorgen in de showroom wezen kijken. Er werd veel moeite gedaan om ons te laten zien welke mogelijkheden er waren voor onze situatie. Bench wordt dezelfde avond geleverd omdat men toch naar Breda g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb een hondenbench huis zwart/ light oak met benchkussen mos besteld. Via de WhatsApp fijn en eerlijk advies gekregen welke maat ik moest hebben voor mijn 2 honden. Snel geleverd en makke... Ver mais
Wij hebben twee Woef-hondenbenches gekocht en die zijn prima. Helaas geldt dat absoluut niet voor de kussens van €100 per stuk. De eerste set kussens moest al binnen twee dagen worden omger... Ver mais
Dat design van topkwaliteit en dieren samen kunnen gaan is door Woef Woningen bewezen. We kregen zonet onze bench geleverd, die wij zullen gebruiken als plekje om tot rust te komen voor onze Australis... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij WoefWoningen maken we stoere, unieke hondenbenches die niet alleen functioneel zijn, maar ook een stijlvol statement in je interieur maken. Elke bench wordt bij ons in Nederland geproduceerd, met veel zorg en aandacht voor detail. We werken met staal om stevige en duurzame benches te creëren waar jouw viervoeter zich veilig en comfortabel in voelt. Wat ons bijzonder maakt, is niet alleen ons product, maar ook onze visie. WoefWoningen is een maatschappelijke onderneming; we geloven in gelijke kansen en het bieden van werkplekken aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij ons krijgt iedereen de kans om zijn of haar talenten in te zetten en verder te ontwikkelen. Samen werken we aan prachtige producten en een sterke, ondersteunende werkomgeving waarin iedereen een waardevolle rol speelt. Zo combineert WoefWoningen kwaliteit en zorg, niet alleen voor onze hondenbenches maar ook voor de mensen achter het werk. Een bench van WoefWoningen betekent niet alleen een uniek en robuust product in huis, maar ook een steentje bijdragen aan een socialer Nederland.
Informações de contacto
Holanda
- woefwoningen.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Goede services
Goede services! We hadden een bench besteld maar deze was te groot en we mochten deze omwisselen
De bench is super mooi!

Resposta da Woef woningen