Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wederom goede ervaring. Sram code Rs remset besteld. Snel geleverd, helaas de stuurklemmen vergeten te leveren maar zonder problemen nageleverd. Ook nog de mmx.

Classificada 4 em 5 estrelas

Gezellig mooi restaurant, 24 augustus gedineerd, eerder hier al geweest voor de lunch, Beide keren zeer tevreden. Mss wat duurder maar de muntjes waard. Vriendelijke mensen wens julie veel succ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Shimano groupset complete as described, easy checkout, very well packed and quick delivery time. Perfect

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos desportivos
  2. Loja de bicicletas
  3. Loja de artigos de corrida
  4. Local para natação
  5. Centro de treino

Bij Woest Sport in Borculo kan je terecht voor alles op het gebied van bikes, running en triathlon. We zijn dealer van o.a. Cannondale, Cervélo, Ventum, BMC en Santa Cruz. Ook kan je bij Woest gebruikmaken van onze hoogtekamer en onze Endless Pool (zwembad). Woest staat voor kwaliteit en service.

Informações de contacto

Geralmente responde em 48 horas

Wederom goede ervaring

14 de abril de 2026

Resposta da Woest Sport

Bedankt Joost! Veel plezier met de remmen.

Très bonne expérience

Très bonne expérience. De bonnes opportunités et un service client réactif. Je recommande.

20 de abril de 2026

Resposta da Woest Sport

Hello Julien, thank you for the kind words.

Sehr seriöser Shop mit Top-Konditionen

Sehr seriöser Shop mit Top-Konditionen. Das SRAM X01 Schaltwerk war unschlagbar günstig und trotz Versand aus den Niederlanden schon nach 3 Tagen bei mir. Alles gut verpackt und einwandfrei. Absolute Empfehlung für jeden Biker!

22 de abril de 2026

Resposta da Woest Sport

Thank you for the kind review, we hope your enjoy your X01 derailleur!

Sram X01 z NL do PL

Kupiłem przerzutkę Sram X01 w rewelacyjnej cenie. Paczka NL --> PL 4 dni i była u mnie. Polecam!

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Woest Sport

Thank you for your kind review. Have fun with the X01 derailleur!

Classificada 1 em 5 estrelas

Tot tweemaal toe heel slecht gevaren…

Tot tweemaal toe heel slecht gevaren bij Woest Sport. Een aantal jaar geleden gebeurden er ook al enkele vreemde dingen, waaronder ongemelde defecte onderdelen op mijn nieuwe fiets en banden uit vreemde verpakkingen die duurder waren dan die uit de winkel.

Nu, een paar jaar later, probeerde ik het opnieuw. Ik kocht een helm (online) die ik al heel lang wou (en hij was scherp geprijsd), maar kwam helaas tot de constatatie dat deze echt niet lekker zat. Ik gaf aan dat ik deze had geprobeerd eenmaal ik in tijdritpositie zat (zonder vizier) en zei op een retorische manier dat ik er ‘een paar km op had gefietst’, gewoon om duidelijk te maken dat hij niet paste en we samen tot een oplossing konden komen. Bv een ander model of maat, eerlijk en redelijk.

Ik kreeg als antwoord dat deze gebruikt was en niet meer kon verkocht worden, dat was het. Ik werd achteraf beschuldigd van een helm vol krassen, terwijl dit echt niet het geval was. Hoe kan je krassen maken in een helm zelf?

Blijf alert als iets te mooi lijkt om waar te zijn.
Er is een altijd een reden waarom iemand zoveel goedkoper kan zijn. Ik koop jaarlijks een nieuwe fiets en meermaals nieuwe uitrusting (triathlon) maar heb dit nog nooit meegemaakt. Koop lokaal is het motto :)

(antwoord: onjuist geantwoorde reacties, het oordeel was al gemaakt alvorens de retour, ik heb helmen van drie jaar oud zonder ook maar één krasje, hoe maak je zelfs krassen in een helm tenzij je ermee valt of ze niet juist neerplaatst: grote vertoon maken op internet met luxe acties maar zoals wel vaker bij zo'n praktijken moet het geld ergens vandaan komen :), niks bedreigen, eerder een manipulerend telefoontje met de vraag om een review te verwijderen, daarom dat deze momenteel goed zijn)

7 de abril de 2026

Resposta da Woest Sport

Jammer dat we het niet eens zijn geworden over de afhandeling van je retour. Voor ons was het uiteraard ook de meest eenvoudige oplossing geweest om het volledige aankoopbedrag terug te storten. Dat had voor ons beide de minste moeite en discussie opgeleverd.

Maar omdat de helm niet in nieuwstaat bij ons is teruggekomen, hebben wij je onze 80%-retourregeling aangeboden. Dat doen we omdat we een gebruikte helm niet meer als nieuw kunnen verkopen. Er zitten krasjes op en je hebt zelf aangegeven dat je er (kort) mee hebt gefietst. Alleen passen om de maat te checken en om te controleren of een helm fijn zit, is natuurlijk geen enkel probleem.

Bij Woest vinden we het belangrijk om consequent te zijn in waar we voor staan. Dit principe hanteren we in alle gevallen, ook wanneer medewerkers telefonisch worden beledigd en er wordt gedreigd met een negatieve review.

Classificada 1 em 5 estrelas

Teleurstellende klantenservice

Online Brooks Adrenaline GTS 24 besteld. Dit model heb ik al vaker gehad, maar de GTS 24 is duidelijk versmald in het midden van de zool t.o.v. de GTS 23. Na een korte testloop liep ik op de rand van de schoen en kreeg ik blaren.
Retour gestuurd met uitleg, maar ruilen werd geweigerd omdat de schoenen “gedragen” zijn. Hoe kun je een loopschoen testen zonder er even op te lopen? Zeer klantonvriendelijke service. Erg teleurstellend.

17 de novembro de 2025

Resposta da Woest Sport

Bedankt voor je feedback, Jamal. Net zoals alle artikelen, kan je ze ruilen als ze ongebruikt zijn. Voor schoenen geldt natuurlijk dat je ze kan passen en eventueel in huis kort op kan rennen. In onze winkel ben je van harte uitgenodigd om alle hardschoenen uitgebreider te proberen en dan kunnen we ook een analyse maken van je looppatroon. Een schoen online kopen heeft inderdaad nadelen.

Retour sturen

Mijn Sram AXS achterderailleur werkte niet meer (na een wasbeurt..) Ook met hulp van de SRAM helpdesk kreeg ik hem niet meer werkend. Vandaar had ik alvast een nieuwe derailleur besteld (voor een mooie prijs!) bij Woest Sport. Echter na het open schroeven en drogen op de verwarming deed de kapotte derailleur het opeens toch weer. Ook na enkele flinke testritten. Ik zat toen wel in mijn maag met de nieuwe (nog niet gemonteerde) derailleur van Woest Sport maar die kon ik gelukkig zonder problemen terugsturen. Top service!

19 de dezembro de 2025

Resposta da Woest Sport

Als het maar werkt en je kan blijven fietsen! ;-) Dank dat je de moeite hebt genomen om dit in te vullen, Bert.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.