Informações sobre a empresa
Sturegatan 18, 11436, Stockholm, Suécia
- +46771110077
- hello@wonderboo.com
- wonderboo.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Hunden gillade maten
Hunden gillade maten, lite trög kundservice men bra produkt!
Fick 20kg hundmat som jag inte har…
Fick 20kg hundmat som jag inte har beställt då min hund varit död i flera månader. Försöker få tag på företaget som har ett nummer som inte fungerar och en mailadress som inte blir besvarad.
Bytte till Wonderboo torrfoder med smak…
Bytte till Wonderboo torrfoder med smak av kalkon och mina hundar älskar det. Hundarna mår riktigt bra av det också 😊 Riktigt nöjd.
Oseriösa
Då en stjärna är det lägsta behöver jag ge det. Har under en månads tid försökt avsluta en prenumeration som jag av misstag missat att ta bort då det ligger ibockat som standard. 50 mej då endast en mejl adress fungerar. Inga telefonnummer i bruk. Skickat meddelande på Instagram, blockerat automatiskt betalning. Efter att försökt aktivt att avsluta står jag nu med 50-60 kg torrfoder kommer att ha foder i flera år. Tyvärr rekomenderar jag inte företaget då jag undrar om allt är fel. Kanske det är fel foder också? Att inte hantera uppsägningar som de så fint beskriver på hemsidan, litar jag nu INTE PÅ WONDERBOO
Går ej att komma i kontakt med…
Går ej att komma i kontakt med företaget. Telefonnummer på hemsidan ej aktivt, dom svarar ej på mail som står på hemsidan. Vill få tag på dom för att avsluta prenumeration på foder men omöjligt.
Bra produkter o service!
Snabb leverans, bra hundmat som min hund älskar.
Min hund älskar er mat
Min hund älskar er mat. Jag är verkligen nöjd.
Jättebra mat som hundarna älskar tioll…
Jättebra mat som hundarna älskar tioll ett bra pris.
Nöjd med fodret hundarna mår bra och…
Nöjd med fodret hundarna mår bra och gillar det däremot svårt att få kontakt med företaget
Absolut bästa fodret någonsin
Absolut bästa fodret någonsin. Har hund nr 4+5 i livet och hur de mår, och framförallt, deras magar är helt outstanding. Rekommenderas 👍🏻
Mycket bra, rekommenderas till hundar
Mycket bra torrfoder för hundarna. Ingredienserna är sunda utan massa konstiga tillsatser.
Smakrikt även för den kräsne.
Det står att de har öppet till kl…
Det står att de har öppet till kl 18.00.fredag, men de svarar inte nu kl.17.00. När man trycker på kontakta oss kommer man till intrigithy kontroll. Så jag undrar hur får man kontakt med dom
Superbra hundmat
Superbra service, hundmat och leverans. Köpte 10kg hundmat kom förpackat bra och inom rimlig tid