Aangenaam verrast door de vlotte service van wondercar Deinze. Heel goed geholpen en uitleg gekregen van de balie medewerker, top kerel. Na 1 dag was onze wagen al klaar, en perfect hersteld. Spuitwer... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Etablissement WONDERCAR OVERIJSE Terhulpensesteenweg 343 - 3090 Overijse Si vous pensez vous arrêtez.... faites demi-tour et aller voir autre part...surtout n'y aller pas ! - Accueil ex... Ver mais
Ongelofelijk goede service en kwalitatief werk. Ik kreeg een heel jongen en mooie vervangwagen. Ik had buiten mijn bestek van mijn ongeval nog een extra vraag voor het herstellen van mijn koetswerk. A... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wondercar is the largest car bodyshop network in Belgium. We repair all car brands and models following the manufacturers' instructions and keeping your factory warranty. A scratch, a blow, a crash? Our specialists will refurbish all types of vehicles and with a lifetime warranty.
Informações de contacto
Leuvensesteenweg 50D, 1932, Sint-Stevens-Woluwé, Bélgica
- 0800/50 554
- info@wondercar.be
- wondercar.be
Respondeu a 10% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Achat véhicule neuf chez Llorens Arlon
Nous avons récemment acheté une Audi A5 neuve chez Audi Llorens à Arlon, et l'expérience a été irréprochable du début à la fin. Un grand merci à Monsieur Burquel, notre conseiller commercial, pour son professionnalisme, sa disponibilité et sa gentillesse. Il a su répondre à toutes nos questions et nous guider dans notre achat avec une grande expertise.
Nous sommes repartis ravis avec notre nouveau véhicule, et nous recommandons vivement cette concession à toute personne souhaitant une expérience d'achat fluide et agréable.
Merci encore à toute l'équipe !
Accueil, gentillesse, efficacité
Très bon accueil. Gentillesse du personnel. Explications claires.
Oplossingsgericht
Er was even een probleem met de vervangwagen die voorzien was, maar dit hebben ze perfect opgelost door mij aan het werk af te zetten en daarna mijn wagen naar mijn werk te brengen als hij klaar was. Mijn mobiliteitsprobleem werd perfect opgelost zo.
Dikke merci,
Dikke merci,
aan Matthias en Stijn van de carrosserie voor de vlotte communicatie en de professionele aanpak / service. Keep up the good work
Snelle en kwalitatieve service
Snelle en kwalitatieve service!
Wagen snel en correct gerepareerd, vriendelijk personeel en een comfortabele omgeving om tijdens het wachten te werken.
Accueil et service fantastique
Accueil et service fantastique, service rapide, rien à redire ! Continuez comme ça, bravo.
Réparations fin de leasing
Merci pour la flexibilité et la qualité des réparations. Macadam a réceptionné mon véhicule en fin de leasing sans commentaire.
Supergoed geholpen
Ik had schade aan mijn Audi waar ik niet verzekerd voor was. Niettegenstaande mijn goedkeuring voor de herstelling en de kosten zoals begroot in het bestek, viel de uiteindelijke rekening supergoed mee. Vele garages zouden hiervan profiteren, maar niet Wondercar die mij een snelle, perfecte service en een eerlijke, verbeterde kostprijs gaf. Chapeau en dank jullie wel.
Wondercar rekent 250EUR te veel
Wondercar heeft onze auto meer dan 6 maanden geleden hersteld. Dit verliep in 2 fasen. Hij bleek niet grondig hersteld. De remmen werkten niet naar behoren na de herstelling. Maar de grootste ergernis is dat ze de factuur niet goed hebben opgeteld. Alle cijfertjes bij elkaar geteld hebben ze 250EUR te veel aangerekend. En wij zijn zo dom geweest dit te betalen... Nu lukt het niet om dat bedrag terug te krijgen. Onze verzekeringsagent AG heeft hen aangeschreven om dit bedrag terug te willen storten. Dit gebeurt maar niet.
17/12/24: het bedrag werd overgemaakt op onze rekening; bedankt hiervoor Wondercar; hopelijk verloopt de volgende ervaring beter
Totaalservice is super!
Sevice was super van onthaal tot eindafwerking. Regelmatig updates van stand van zaken van herstelling. Auto hersteld binnen de best haalbare prijs. Dank aan het ganse team Wondercar Kapellen!
Accueil chaleureux et professionnel.
Accueil chaleureux et professionnel.
Travaux bien effectué.
Super tres bon service
Een zeer goede en vriendelijke service…
Een zeer goede en vriendelijke service ,prima werk!
Receptionnaire très serviable et…
Receptionnaire très serviable et souriant. Il a fait "la différence".
Spotrepair bij Wondercar Kontich (Groeningenlei 115 Kontich)
Online een offerte aangevraagd voor verwijderen van krassen aan de bumper; binnen enkele dagen al response gekregen.
On-site alle nodige informatie ontvangen voor een afspraak (+ beschikbaarheid vervang wagen)
Definitieve werken (spot repair) leveren goed resultaat op (geen spoor meer te zien van krassen + gebruik juiste kleuren) + goeie klantenservice
Rapide efficace et économique
Rapide, efficace, économique et service focused !
An absolute must-go for any bodyshop work on your car !
Van goed naar slecht!
Om te beginnen:
-Vriendelijkheid aan de balie (lijkt zeer geforceerd).
-Er is een lange wachtperiode alvorens je jouw wagen kan binnen brengen voor de herstelling(en).
-Belachelijk hoge bestek kost te betalen die je achteraf met extra moeite pas terug kan krijgen was ook iets mis gegaan dat het 3 weken duurde.
-De dag dat de auto hersteld was krijg je een SMS binnen de 24u uw auto op te halen weer, toen ik hem ging halen is er een deel over het hoofd gezien en niet hersteld geweest (de persoon die de herstelling had uitgevoerd kon de bon niet lezen in NL blijkbaar) was het excuus. Nou daar ben ik vet mee ik heb ook betere dingen te doen dan benzine op te rijden naar jullie voor een herstelling die in 1 keer had uitgevoerd moeten worden!
-Nog heb ik 2 metalen pinnen in mijn interieur terug gevonden op de vloer, was er een spuit plek op mijn raam (buitenkant) van een product dat ik er heel lastig af kreeg en was mijn deur links vooraan onderaan vuil van een modder schoen.
-Ook mijn achterzetels waren plots wat vuil geen idee hoe want in mijn interieur hadden jullie niks te zoeken zeker niet achteraan.. (ik vermoed dat het gebruikt werd om onderdelen of dergelijke van de vuile vloer in te steken ofzo (auto werd dus als vuilbak behandeld???) de schade was enkel vooraan.
Mijn conclusie:
Voor mij nu officieel de laatste keer geweest daar bij Wondercar!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.