Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte nogle store vaskeposer. De er i brug og er helt fantastiske. de er lavet i et rigtig godt materiale og lynlåsen slutter tæt

Classificada 3 em 5 estrelas

Kimonoen kom virkelig hurtigt. Men taupe farven svarede ikke til den mørkebrune i helfigur billedet på. Der var dog små billeder jeg kunne have set, den rigtige farve. Vil aldrig komme til at bruge de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik/bestilt forkert str. bestilte nyt sæt kom efter 2 dage. Retur med fejlen og så kommer beløbet ind på kontoen igen Dejligste sengetøj at sove i. Følger årstiden, køligt i sommervarmen og lunt om v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte et sæt i slut december, som først var på lager til januar, hvilket resulteret i at hele ordren blev sendt der. Ved forskellige forespørgsler på status, er jeg altid blevet mødt af venlig kund... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de cama
  2. Loja de mobília para quartos

Escrito pela empresa

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 77% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Købte et produkt

Købte et produkt, som den følgende uge blev sat ned i pris. Skrev en mail og fik refunderet differencen med det samme! Meget tilfreds

7 de abril de 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤍

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at det blev løst hurtigt for dig ✨

Tak for at dele din oplevelse med os 🤗

Classificada 3 em 5 estrelas

Kimonoen kom virkelig hurtigt

Kimonoen kom virkelig hurtigt. Men taupe farven svarede ikke til den mørkebrune i helfigur billedet på. Der var dog små billeder jeg kunne have set, den rigtige farve. Vil aldrig komme til at bruge den. ØV

2 de abril de 2026

Tak for din anmeldelse 🙏

Det er jeg virkelig kede af at høre og jeg forstår godt din skuffelse, når farven ikke lever op til forventningen. Vi forsøger altid at vise vores produkter så retvisende som muligt, men jeg tager naturligvis din feedback med videre.

Hvis kimonoen ikke er taget i brug eller vasket, tilbyder vi heldigvis 100 dages returret, så du har mulighed for at sende den retur til os. Du er også altid velkommen til at skrive til os på info@wonderliving.dk, hvis du har brug for hjælp 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik et sæt bambussengetøj i gave og…

Jeg fik et sæt bambussengetøj i gave og har været nødt til at købe et mere. Det er køligt, blødt og føles så lækkert. Jeg bestilte det i weekenden og fik det tirsdag. Jeg har bare et problem, hvad gør jeg nu med mit gamle sengetøj?

24 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Henriette 🤍
Hvor er det dejligt at høre, at du er blevet så glad for det – og at du allerede har købt endnu et sæt ✨

Og det med det gamle sengetøj… det kender vi godt 😉

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt fungere super og kvalitets varer…

Alt fungere super og kvalitets varer jeg har fået, ikke sidste gang jeg handler der!

24 de março de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ✨

Hvor er det dejligt at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og din oplevelse hos os! Vi glæder os til at "se" dig på webshoppen igen en anden gang 🤗

Skønne produkter

Dejlige produkter i bambus - og fornem kundeservice

17 de março de 2026

Hej Karin,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! ✨
Jeg er virkelig glad for at høre, at du er tilfreds med både produkterne og kundeservicen. Det betyder meget for os 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Pakken kom dagen efter og sengetøjet…

Pakken kom dagen efter og sengetøjet er, som altid, i fantastisk kvalitet. 💫

3 de março de 2026

Hej Frederikke,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰✨
Det er virkelig dejligt at høre, at du igen er tilfreds med kvaliteten af sengetøjet! Også altid dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, jeg bestilte varer fredag morgen, lørdag kunne det hentes i pakkeshoppen

28 de fevereiro de 2026

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse ✨
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at pakken allerede var klar til afhentning dagen efter bestilling - det er bare sådan det skal være 🙌

Lækkert sengetøj

Lækkert sengetøj
Hurtig respons
Det er god service

1 de março de 2026

Hej Anders,

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både sengetøjet, den hurtige respons og servicen du oplevede hos os 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og superskønne…

Hurtig levering og superskønne produkter - jeg harkøbtsengetøj.

2 de março de 2026

Hej Hanne,

Tak for at give dig tid til at skrive en anmeldelse ✨
Rigtig skønt at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og sengetøjet.

Classificada 5 em 5 estrelas

god oplevelseDet var nemt at handle og det gik…

Det var nemt at handle og det gik dejlig nemt også med leveringen

22 de fevereiro de 2026

Hej Villy,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🤗
Dejligt at høre, at det var nemt at handle, og at leveringen også forløb uden problemer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Hurtig betjening, lidt for hurtig

Hurtig betjening, i dette tilfælde lidt for hurtig, da jeg godt ville have haft noget mere med. Nu måtte jeg betale porto for vaskeposer, selvom jeg havde købt 2 sengesæt

18 de fevereiro de 2026

Hej Anni,

Tak for din anmeldelse 😊

Vi har faktisk ikke tidligere fået en negativ tilbagemelding på en for hurtig forsendelse, men jeg forstår godt, at det kan være ærgerligt, hvis man efterfølgende kommer i tanke om noget mere, man gerne ville have haft med i samme ordre.

Til gengæld håber jeg, at du er blevet glad for dine nye sengesæt 🤗

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget hurtig levering.

Meget hurtig levering.

15 de fevereiro de 2026

Hej Mette,

Tak for din anmeldelse ✨
Dejligt at høre, at leveringen var meget hurtig. Jeg håber samtidig, at du også er blevet glad for produkterne 🤗

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg har købt det økologiske…

Jeg har købt det økologiske bambussengetøj. Kvaliteten er lækker omend Taupe er mere grå i farven end brun ift. hjemmesiden. Det der desværre er rigtig ærgerligt er at min dyne glider ned i betrækket. De svarer på min mail at jeg skal have deres bambusdyne med snore i hjørnerne så den ikke glider ned. Så jeg kan desværre ikke anbefale sengetøjet til en helt almindelig dyne uden stropper, hvis du ikke vil vågne med 30 cm dynebetræk øverst oppe.

17 de fevereiro de 2026

Hej Karin,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse 😊

Jeg er ked af at høre, at farven Taupe ikke helt levede op til dine forventninger. På vores hjemmeside forsøger vi altid at vise sengetøjet i forskelligt lys, og farverne er ikke redigerede, netop for at give det mest realistiske billede muligt.

I forhold til dynen, så er det ikke nødvendigt at have snore i selve dynen – det er blot en ekstra fordel, som vi har på vores egne bambusdyner. Du kan sagtens binde snorene fra sengetøjet fast i hjørnerne på din dyne, hvilket fungerer fint for langt de fleste.

Rigtig god oplevelse

Blødeste og mest behagelige sengetøj nogensinde❤️ alt var som det skulle og levering inden for et par dage trods snestorm. Bestemt ikke sidste gang jeg bestiller derfra☺️

13 de fevereiro de 2026

Hej Sara,

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner 🥰✨
Det er skønt at høre, at du oplever sengetøjet som det blødeste og mest behagelige nogensinde! Også dejligt, at leveringen gik hurtigt, selv trods snestorm ❄️☃️

Tak for at give dig tid til at dele din oplevelse med os og andre! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen ❤️

Virkeligt lækkert bambus lagn

Virkeligt lækkert bambus lagn! God kvalitet og hurtig levering

12 de fevereiro de 2026

Hej Sarah,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ✨
Dejligt at høre, at du er glad for dit bambuslagen, og at både kvalitet og levering levede op til forventningerne 🤗

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Skønne varer.
God og nem handel

29 de janeiro de 2026

Hej Karen,

Tusind tak for din anmeldelse 🤗
Dejligt at høre, at du oplevede både hurtig levering, nem handel og vigtigst af alt nogle skønne varer 🎋

Cecilie - Wonder Living

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais