2 producten besteld. komen direct uit China, niet het bestelde product en beschadigd. Woonsupply neemt geen verantwoordelijkheid. Dit is probleem van de klant, terugsturen naar China kost 50 euro.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jammer dat je minstens 1 ster moet geven! Het is geen ster waard namelijk. Zoals velen hier al aangeven! Pure oplichters. Kunt geen contact opnemen, zendingen komen nimmer aan, alleen wekelijk mailtj... Ver mais
Zelden een club meegemaakt met zuke slechte klantenservice als Woonsupply.nl Dit bedrijf blijkt een dood ordinaire dropshiipper te zijn, waardoor producten heel laat geleverd worden. En o wee als he... Ver mais
Eén ster nog te veel. Besteld artikel 3 weken onderweg. Via China doet men inkopen m.i.. Artikelen retouneren lukt echt niet Diverse email-adressen gebruikt om te informeren op welke manier e... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
nog niets binnen
29 december wat besteld. Kwam ik er later achter dat het uit China komt. Vind eigenlijk dat dit verplicht moet worden dat ze dit aangeven. Levertijden die halen ze nooit. Nog niets binnen.
Mail gestuurd maar geen reactie.
Dus hier niets bestellen.
Ghos domain!!
I had bought a wall clock few weeks ago but can’t even trace the package now.
No customer support available.
Its a pity that I didn’t check the trust pilot review before placing the order.
Zeer late levertijd en slechte communicatie
Op de website staat aangegeven dat de levertijd 5-8 dagen besloeg. Na 3 weken heb ik mijn bestelling pas binnen gekregen. Ik had handschoenen besteld voor een wintersport vakantie maar die waren niet meer relevant. Toen ik ze retour wilde sturen werd er via de mail erg moeilijk gedaan. Afrader dus om bij hen te bestellen..
kan niks retour sturen
kan niks retour sturen, ze geven geen adres op waar je de retour spullen naar toe kunnen sturen.
ze blijven er om heen draaien als je naar het retour adres vraagt.
Koop er niet !!
Het zijn gewoon oplichters ! Je krijgt je spullen mr retour sturen kan niet ! Boefjes
Woonsupply en Moodoo dezelfde troep
Woonsupply: Een kado besteld voor 30€ dat uit China blijkt te komen, niet compleet is met een waarde van 30 eurocent. Oplichters zijn! Retourneren op eigen kosten naar China.
Moodoo: Noorse sokken gekocht. Weken op moeten wachten en na ontvangst blijkt er geen rek in te zitten. Chinese rommel.
Koop vooral NIET bij Woonsupply of Moodoo (zelfde pot nat).
Chinese rommel
Lang op eenpersoons slowcooker moeten wachten.doen zich voor als Nederlandse webwinkel, product blijkt uit China te komen met Chinese gebruiksaanwijzing en Chinese stekker die dus onbruikbaar is. Waardeloos product kan meteen naar de milieustraat. Zoek beter net zolang tot je wat je zoekt bij een echte winkel vind
Een ordinaire web winkel uit Nederland
Een ordinaire web winkel die zich voordoet dat ze in Nederland een enorme winkel hebben en alles op voorraad hebben.Alles komt gewoon uit China en dit bedrijf is een tussenpersoon. Telefoon behoornde bedrijf onbereikbaar ,verdere communicatie zeer slecht.
Mensen mensen niet bestellen bij dit k…
Mensen mensen niet bestellen bij dit k u t bedrijf. Het duurde 4 weken voordat ik mijn bestelling kreeg, en kwam het eindelijk binnen wat een gedoe klopt niet zoals op de foto’s echt misleidend. Niet bestellen wil ik nu retour sturen gaat bijna niet plus moet alles zelf regelen en betalen om mijn pakket terug in Azië krijg voordat ik me geld krijg mensen niet bestellen. wil je toch bestellen dan geef beste je geld aan een zwerver want kwijt zal het zijn.
NIET BIJ WOONSUPPLY BESTELLEN!
Een buitenlamp met bewegingssensor besteld, duurde weken voordat ik het thuis kreeg, bleek niet te werken, defect produkt. Retourlabel per mail aangevraagd, ze geven niet thuis. Meerdere keren gebeld, wordt niet opgenomen.
Riekt naar oplichting, geld kwijt. Wel DE les geleerd voortaan eerst bedrijven te checken op trustpilot...
Apparaat bleek ondeugdelijk Retourneren…
Apparaat bleek ondeugdelijk Retourneren doen ze lastig over en weigeren om de verzendkosten op zich te nemen. Je krijgt wel voorstel om deel van de aankoopsom terug te krijgen.zo maken ze toch nog een aardige winst.....
Retourneren drama
Product gekocht maar was niet zoals omschrijving. Terug sturen kan maar moet blijkbaar naar China op eigen kosten..... verzendkosten: boven de 50 euro..... nooit meer voor mij. Jammer dat ik niet eerst de reviews had gezien.
Pas op!!
Pas op!!! Wat een slecht bedrijf is dit!!
Nooit meer hier kopen. Ze sturen een product naar je op wat niet eens lijkt op wat je besteld heb en dan kan je wel je geld terugkrijgen als je het naar het centrale magazijn terugstuurt in Azië op eigen kosten 😡🤣
Pas op voor deze oplichter
Pas op, oplichting door een dropshipper. Ik bestelde een drankdisplay robuust met plek voor 6 flessen. Ik kreeg 1 klein rond plankje geperst hout met een slechte kwaliteit fotoprint er op. Terugsturen kan, maar op eigen kosten en die kosten zijn even hoog als de prijs van het product.
Prima webwinkel
Iets besteld bij Woonsupply en daarna trustpilot geraadpleegd. Ik kan mij totaal niet vinden in de reviews, gelukkig want ik dacht al dat ik mn geld kwijt zou zijn. Ja wellicht heb ik te veel betaald voor iets wat wellicht uit China komt maar ik vond het mooi en qas het nog op geen enkele andere site tegengekomen. Pakket is netjes binnen aangegeven termijn bezorgd en mijn pakket kwam volledig overeen met de foto's. Heel blij met mijn aankoop.
Onze aankoopervaring met Woonsupply van…twee Titanium leesbrillen
Onze aankoopervaring met Woonsupply van twee titanium opvouwbare leesbrillen is zodanig slecht dat wij met klem willen waarschuwen koop niets bij Woonsuplly het is werkelijk ongelooflijk dat zij de mensen zo oplichten na twee weken kwam er een pakketje met twee brilletjes van werkelijk de meest inferieure kwaliteit die nog geen 1 euro waard zijn terwijl wij er ± 35 euro voor hebben betaald. dus mensen wees gewaarschuwd en koop nooit iets bij Woon supply !!!!!
Our purchasing experience with Woonsupply of two titanium foldable reading glasses is so bad that we would like to strongly warn you not to buy anything from Woonsuplly it is truly unbelievable that they rip people off like this after two weeks a package arrived with two pairs of glasses of truly the most inferior quality that are not even worth 1 euro while we paid ± 35 euros for them. so people be warned and never buy anything from Woon supply !!!!!
Pure oplichting !
Ook ik zeer slechte ervaring met woonsupply! 1 maand geleden een bestelling geplaatst en nu nog steeds niet binnen . Mensen KOOP HIER NIET !!
MY ORDER NEVER ARRIVED!?!?!?!?!?
MY ORDER NEVER ARRIVED!?!?!?!?!?! I have been trying to call and email the company - no chance! Not working! SCAMMERS!!!!!
Product ontvangen niet conform…
Product ontvangen niet conform specificaties. Slecht contact via mail. Ontvang alleen standaard reacties. Telefoon ligt er uit. Oftewel, je moet hopen op een goed product want retournerend is er simpel weg niet. Raad niemand aan hier te bestellen.
Vanaf nu loopt mijn zaak bij…nietbezorhd.nl
Vanaf nu loopt mijn zaak bij NietBezorgd.nl.
Woonsupply betaalt terug of levert, of er komt een incassobureau.