Woonsupply Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

2 producten besteld. komen direct uit China, niet het bestelde product en beschadigd. Woonsupply neemt geen verantwoordelijkheid. Dit is probleem van de klant, terugsturen naar China kost 50 euro.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zelden een club meegemaakt met zuke slechte klantenservice als Woonsupply.nl Dit bedrijf blijkt een dood ordinaire dropshiipper te zijn, waardoor producten heel laat geleverd worden. En o wee als he... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Eén ster nog te veel. Besteld artikel 3 weken onderweg. Via China doet men inkopen m.i.. Artikelen retouneren lukt echt niet Diverse email-adressen gebruikt om te informeren op welke manier e... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

155 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Typisch voorbeeld van oplichting

Typisch voorbeeld van oplichting. Website ziet er keurig en betrouwbaar uit. Bestelling geplaatst, betaald en keurig een email ontvangen. Ook een aantal keer een update ontvangen dat de bestelling 'vlekkeloos' verloopt. Contact met Woonsupply is niet mogelijk. Trap er niet in mensen, uw geld is weg en de artikelen ziet u nooit!

Edit: een maand na bestelling werd het product afgeleverd. Het blijkt toch geen oplichting te zijn, gewoon slechte service/communicatie. Moet zeggen dat het product er boven verwachting goed uitziet…

5 de dezembro de 2024

Oszuści

Jakość wykonania porażka,nic nie pauje, max na 3 butelki, bardzo drogo i z chin oczywiście. Czas oczekiwania 4 tygodnie. Ten sam artykuł na Ali expres 50% tańszy
Nie polecam🤬

Nooit meer

Ook hier wel geleverd, maar pas na 10 werkdagen. Maar wat vooral tegenvalt, is het verschil tussen de foto en het product. De foto laat een robuust gietijzeren product zien terwijl het geleverde product een licht stalen exemplaar is.

Hier niets kopen

Hier niets kopen! Waardeloos en fake. Heb kerstlichten besteld en al 2 maal een mail gekregen dat het proces “vlekkeloos” verloopt en dat ik de bestelling spoedig zal ontvangen. Niet dus. Had ik maar eerder al de reviews van Woonsupply gelezen.

Camera besteld

Camera besteld, keurig een mail na de bestelling dat deze in behandeling werd genomen. Na ca. 4 dagen wederom een mail dat de order in goede orde was ontvangen en deze zsm zou worden verstuurd.....nu naar 3 weken nog steeds niets ontvangen. Mijn verlies maar nemen denk ik gezien de reviews. Het beroerde is dat ik normaal gesproken ALTIJD via Klarna betaal wanneer ik iets niet vertrouw en ik deze bestelling, omdat de website er goed uit zag, voor het eerst in tijden wel direct via Ideal heb betaald. dom dom dom :(

16 de dezembro de 2024

Besteld

Besteld, nooit geleverd. Geen reactie op mail.

2 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb het idee dat dit een…

Ik heb het idee dat dit een een persoonsbedrijfje is en dat die man samen met een vriendinnetje de mensen zit te bedonderen , mensen zet allemaal even je emailadres op de app dan gaan we samen kijken wat dit voor een bedrijfje is want ik denk dat we dat allemaal graag weten en de betaalde centjes terug willen hebben.
.BEKIJK EERST ALLE RIVIEWS VAN DEZE MENSEN DAN ZAL DE KOOPLUST WEL OVER GAAN.Laat het weten dit mag zo niet door gaan.er is voor mij nog iets onderweg , na controle laat ik het hier weten of het bestelde gelijk is aan wat ik besteld heb.

14 de dezembro de 2024

Oplichters

Oplichters. Besteld, nooit geleverd. Ik hoop dat de “eigenaren” een langzame en pijnlijke dood ondergaan!

8 de dezembro de 2024

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Het adres op de website & telefoonnummer veranderd per week en klopt ook niet. Communicatie gaat met een soort robot die steeds met hetzelfde antwoord komt, uw bestelling is onderweg, neem contact op met de vervoerder….

12 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Een stelletje oplichters/ De aanhouder wint!

Een stelletje oplichters!! Bezint eer ge begint om hier iets te bestellen!
Ik hoop dat potentiële klanten eerst de reviews lezen voor ze wat bij deze oplichtersbende bestellen.
Telefonisch onbereikbaar!
Aangifte doen tegen dit “ bedrijf” is wellicht de enige mogelijke oplossing?
Ben al vanaf 31 oktober bezig een kapot artikel vergoed te krijgen, maar elke reactie blijft uit….
En mij maar blijven bestoken met hun reclame mails…Hoe dom kan je zijn! Eens maar echt nooit, nooit, nooit weer!!!

Na contact met de Klantenservice van Beslist.nl en het opvolgen van hun advies om Woonsupply mede te delen dat ik de politie zou gaan inschakelen kreeg ik tot mijn grote verbazing het betaalde bedrag teruggestort op mijn rekening. Zo zie je maar; de aanhouder wint!

31 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik vermoed dat deze gelinkt is aan…

Ik vermoed dat deze gelinkt is aan huishoudmeester.n. De sites zijn clones van elkaar.

En de info op trustprofile.com

Dit domein is als onveilig gerapporteerd. Wij adviseren je voorzichtig te zijn.
Gemeld op 12/2024 door
ScamAdviser
Gemeld op 11/2024 door
Politie

Nep web winkel!

Had ik maar van te voren deze reviews gelezen, want ook ik dacht dit een betrouwbare webwinkel was. Niets is minder waar. Ik heb mijn bestelde product nog steeds niet en ik krijg steeds vreemde updates met wollige teksten dat het product onderweg is, maar niet heus dus.
Bijna 3 weken geleden nu.
Je kan ze niet mailen, hun mailadres klopt niet.

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf, mensen geld aftroggelen en geen telefoon aan nemen en geen antwoorden op de mails, dit moet toch gestopt worden. Na zoveel slechte reviews moet die website toch uit de lucht gehaald worden? Ook ik ben de boot ingegaan voor €108,-

Verbijsterd

Voor het eerst dat ik een negatieve review moet schrijven. Desondanks voel ik mij genoodzaakt dit te doen om mensen te beschermen. Ik heb 28 november 2024 voor rond de Euro 130,- een Yoga Drum Set - EchoDrum - Geluidsheling - Professionele besteld en betaald. Deze is niet geleverd. Als ik naar de stand van zaken vraag, word ik met een kluitje in het riet gestuurd dat de bestelling er aankomt. Helaas niet. Ik heb het bedrag teruggevraagd. Geen reactie, ik kan dit bedrijf ook niet telefonisch benaderen. Zo jammer. Ik ben een zeer verdrietige, teleurgestelde ...nooit meer klant.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer dat je minstens 1 ster moet…

Jammer dat je minstens 1 ster moet geven! Het is geen ster waard namelijk. Zoals velen hier al aangeven! Pure oplichters. Kunt geen contact opnemen, zendingen komen nimmer aan, alleen wekelijk mailtjes dat alles vlekkeloos verloopt :-)
Zou mooi zijn als instanties degene hierachter goed zouden kunnen aanpakken, maar zal wel niet

9 de dezembro de 2024