Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så et løbebånd på Facebook , tjekkede det ud , undersøgte det på trustpilot , bestilte det , modtog det 2 dg senere Præcis som ønsket Kan kun gi 5 stjerner Mvh kim

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bruger WorkWalk Plus på kontoret for at få mine daglige steps ind, og den fungerer virkelig godt. Den er nem at bruge, fylder ikke ret meget, og forstyrrer ikke.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitetsprodukter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har anvendt WorkWalk Pro og jeg er vild med den! Nu kan jeg træne hjemme, når - og hvor jeg vil! Det bedste af det hele, er at den er utrolig robust, fremfor... Ver mais

Informações sobre a empresa

Kan kun gi 5 stjerner
Mvh kim

27 de fevereiro de 2026

10/10

Var lidt skeptisk til at starte med, og kiggede mange hjemmesider igennem for at finde det "helt perfekte løbebånd". Er super glad for jeg faldt over Workwalk og valgte at bestille derfra! Løbebåndet er super nemt at bruge, og virker præcis som det skal. Jeg plejer tage airpods i og høre podcast imens jeg går, så jeg kan ikke selv høre noget støj. Men kan ikke snakke for mine medboere...

27 de fevereiro de 2026

Kvalitetsprodukter

Kvalitetsprodukter! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har anvendt WorkWalk Pro og jeg er vild med den!
Nu kan jeg træne hjemme, når - og hvor jeg vil! Det bedste af det hele, er at den er utrolig robust, fremfor andre gå- og løbebånd jeg har prøvet før. Den er støjsvag også, så jeg kan både arbejde samtidigt, men også se en god serie imens, uden at det larmer😀👌🏼

Stor anbefaling herfra! 🤗✨

2 de fevereiro de 2026

Super fint

Super fint. Får den brugt herhjemme i stuen i mens jeg ser TV. Fungere ubeklageligt

5 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været super glad for mit Gåbånd…

Jeg har været super glad for mit Gåbånd fra WorkWalk. Jeg bruger det hver dag, jeg har nogle daglige mål om at nå 10.000 skridt.

Jeg elsker at det ikke altid er nødvendigt at komme ud i koldt vejr.

Jeg synes det fungere vildt godt, og det bliver også glædeligt brugt af min kæreste. Selvom det ikke var tiltænkt til hende. Men jeg er glad for at alle herhjemme får gavn af det.

Leveringen gik hurtigt! Så det er bare endnu et +

2 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Så flere steder at folk skrev “de slet…

Så flere steder at folk skrev “de slet ik lagde mærke til det fordi så stille var det” og at “de går så godt på det” - det larmer vanvittigt og går ikke godt. Så nej, du kan ikke bruge det til at se tv, medmindre du skruer op på 100 :)
+ de skriver på hjemmesiden at decibel er på 55, hvilket ikke passer, da vi har målt det. Når man sætter båndet på 1km/t, kommer den op på 58 decibel, så forestil jer hvor højt det kommer op jo flere km/t.

7 de janeiro de 2026
logótipo da Workwalk

Resposta da Workwalk

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det ærger mig, at du ikke har kontaktet os direkte først. Hvis der er problemer, eller hvis produktet ikke fungerer som forventet, vil vi selvfølgelig altid hjælpe og finde en løsning på det med det samme.

Jeg kan desværre ikke finde en ordre hos os med dit navn, hvilket gør det svært at se, hvilken model der er tale om. Oplevelsen af støj kan variere afhængigt af model, hastighed, underlag og opsætning. De ca. 55 dB er målt under standardforhold ved lav ganghastighed, og der kan forekomme mindre variationer.

Du er må meget gerne kontakte os på team@workwalk.dk
med dit ordrenummer eller den mail, du har bestilt fra. Så kigger jeg på det med det samme og finder en løsning sammen med dig.

Med venlig hilsen
Emil
WorkWalk

Jeg er KÆMPE fan

Kæmpe anbefaling fra mig.
Jeg har brugt deres workwalk gåbånd Pro et stykke tid, og jeg er bare kæmpe fan.
Super god service, lyn hurtig levering og en virkelig god kvalitet på gåbåndet.
Elsker at det faktisk hjælper mig til at holde mig aktiv, og så er det fedt det lige kan gemmes væk under sofaen og lækkert at man kan arbejde samtidig med man får motion.

31 de julho de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais