Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele leuke set en super mooie unieke kleur! Helemaal verliefd op deze set, is al mij tweede bestelling die ik bij ze plaats en alles verloopt super. Vorige keer gratis sokken gekregen en nu een grati... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had nog niet eens gesport met het het sport setje wat ik binnen heb gekregen maar was al direct onder de indruk vam de kwaliteit. Lekker stevige en dikke stof wat niet doorschijnt en vooral het mod... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De website is overzichtelijk, makkelijk te bestellen. De kleding is echt mooi en van goede kwaliteit!

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Shirtje zit lekker, lijkt verder goede kwaliteit. Levering duurde iets langer omdat het vanuit het buitenland moest komen.

Informações sobre a empresa

Excelente

TrustScore: 5 em 5

79 opiniões

communicatie levering

Duidelijke communicatie over de levering. Heel blij met mijn sportkleding 😍!!

27 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier met jouw sportkleding Merle.

Top kwaliteit en service

Superfijne items met een mooie stof die perfect aansluit. Veel keuze in kleuren en varianten, dus er zit altijd iets voor je tussen. De klantenservice is echt top: vriendelijk, behulpzaam en ze denken oprecht met je mee. Absoluut een fijne shop!

26 de novembro de 2025

Hey Iris,

We vinden een fijne stof die goed aansluit erg belangrijk, dus we doen er alles aan om dit bij onze producten te implementeren. Verder zijn we erg blij om te horen dat je tevreden bent over de klantenservice. We vinden het heel belangrijk dat je als klant gehoord wordt en dat nemen we serieus. Bedankt voor je waardevolle review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Beautiful sportswear and great service!

I ordered a flared legging and two halter tops as a gift for my daughters. They fit perfectly and they have been getting a lot of compliments about the ruby red one! Ordering and shipping was handled very well, the information at each step was perfect!

17 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Thank you for your great review Tim!

We're glad to hear that the clothing fits perfectly for your daughters and that they got a lot of compliments about it. Have fun with it!

Classificada 4 em 5 estrelas

👌🏃‍♀️ goede aankoop

Ik ben erg blij met mijn vestje! Fijne stof en goede pasvorm.

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review Anouk! We zijn blij om te horen dat het vestje een goede pasvorm heeft en een fijne stof. We vinden comfort en fijne stoffen dan ook erg belangrijk. Veel plezier ervan!

Leggings

Ordered the legging in two colors, great quality and stays in plays while working out. Would really recommend it!

24 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Thank you for your review! We are glad to hear that you like the quality of the leggings. The leggings are made to stay in place while working out. We hope you can enjoy your workouts with our Origin Leggings.

Zeer tevreden

De broek en het jasje zitten super fijn.

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review Simone. We zijn blij om te horen dat de kleding fijn zitten. Veel plezier ermee!

Super mooie kleding

Super mooie kleding, zit heerlijk!

27 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat de kleding fijn zit en dat je het mooi vindt. Veel plezier ervan!

Prachtige sportlegging en sport-bh

Prachtige sportlegging en sport-bh! En van supermooie kwaliteit. Zeker je geld waard!!

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review Busra. We zijn blij om te horen dat de legging en sportbeha fijn zitten en dat de kwaliteit je goed bevalt. Heel veel plezier ervan!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede kwaliteit kleding en hele goede…

Goede kwaliteit kleding en hele goede service!

7 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review Silke! We vinden de service een belangrijk onderdeel, dus we zijn blij dat je die als goed ervaren hebt. Ook zijn we blij om te horen dat de kwaliteit van de producten je goed bevalt. Veel plezier ervan!

Fijn zittende sportlegging

Ik ben super tevreden over deze sportlegging! De stof is zacht, ademend en rekt perfect mee zonder te knellen. Tijdens het sporten blijft de legging goed op z’n plek en zakt hij niet af, wat echt een pluspunt is. Niets schuurt of irriteert, en ook na meerdere wasbeurten blijft de kwaliteit mooi. De legging zit comfortabel, vormt mooi mee met je lichaam en geeft precies de juiste ondersteuning. Echt een aanrader als je een fijne, goed passende sportlegging zoekt

15 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw uitgebreide review Lisette. We zijn erg blij om te horen dat de sportlegging je goed bevalt. Een fijne stof en comfort is voor ons erg belangrijk in de producten die we maken, dus we zijn blij dat je dit terug ziet in het product. Ook vinden we het belangrijk dat de producten lang mee gaan! Veel plezier ervan.

Classificada 5 em 5 estrelas

The sweatsuit is super comfy and soft

The sweatsuit is super comfy and soft. Slightly tight so i went for a large on both the hoodie and sweatpants.

6 de novembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Thanks for your review! We're glad to hear that you like the hoodie en sweatpants. Indeed the fit of this sweatsuit is a little bit tight, so we recommend to size up if you like an oversized fit!

Fijne shirts

Fijne shirts, zitten goed en past perfect.

31 de outubro de 2025

Resposta da WORTHIT

Goed om te horen dat de shirts goed zitten en zelfs perfect bij je passen! Veel plezier ermee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality of sport clothes!

Great quality of sport clothes!! I ordered a black legging and red haltertop and I am very happy with this.

24 de outubro de 2025

Resposta da WORTHIT

Thank you for your review! We're glad to hear that you are happy with your choice and the quality of the products.

Top!

De producten zijn makkelijk te bestellen, website is mooi overzichtelijk. De legging zit goed strak waardoor hij niet afzakt, wees voorbereid op een instant BBL wanneer je deze aantrekt 😄

29 de setembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat je het bestellen als makkelijk hebt ervaren. De Origin Leggings sluiten inderdaad mooi aan, en geven een contour bij de billen! Veel plezier met jouw producten.

Hele goede kwaliteit

Hele goede kwaliteit, het blijft allemaal goed na vaak wassen en super fijne stof om in te sporten!

27 de outubro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review! We zijn blij om te horen dat de producten goed blijven na vaak wassen. Ook besteden we veel aandacht aan de stoffen die we gebruiken voor onze producten! Veel plezier met jouw aankoop.

Zeer fijne sportkleding van Worthitwear.com

De hybrid shirts zijn zeer luchtige shirts en fijn om in te sporten.
De pushing limits, oversized fit ook een hele fijne stretchy stof. Kan zowel voor de gym als gewoon op een rustdag gedragen worden. Kwaliteit is goed.
Sweatpants, Dikke zachte stof, fijne chille broek en van goede kwaliteit.
Shorts, Een handig broekje met details, zakken met ritsen en zelfs een extra vakje aan de achterkant.
Verder zit het fijn en is comfortabel om in te trainen.

7 de outubro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw uitgebreide review en feedback! We zijn blij om te horen dat je voor elke training en rustdag iets hebt gevonden wat bij je past. We kijken graag naar de details van onze producten. Veel plezier ervan!

Zeer goede ervaring Top kleding

Zeer goede ervaring heel erg blij met de sport kleding veel beter als Nike of addidas want de stof voelt zeer zacht en soepel en zit erg fijn en het voelt lekker bij het sporten. Als ik meer als 5 sterren kon doen deed ik het.

22 de outubro de 2025

Resposta da WORTHIT

Bedankt voor jouw review. We vinden het fijn om te horen dat je de producten als zacht en soepel ervaart en vooral dat het fijn zit bij het sporten. We wensen je veel plezier van jouw bestelde producten!

Classificada 5 em 5 estrelas

Makkelijke communicatie en top producten!

Super mooie producten en de kwaliteit is goed! De communicatie ging soepel en de bezorging was goed geregeld en te volgen via de track and trace.

Zojuist mijn tweede bestelling geplaatst - ik ben fan!

29 de setembro de 2025

Resposta da WORTHIT

Wat fijn om te horen dat je de communicatie en bestelling als prettig hebt ervaren. Ook super leuk dat je zo enthousiast bent over de producten dat je fan bent! Veel plezier van jouw bestelde producten.

Tweede aankoop gedaan

Had al een shirt. Zo fijn dat ik er nog eentje heb besteld, samen met een sportbroekje. Hele fijne materialen waarin je je vrij kan bewegen en goed kan sporten 💪🏻

15 de outubro de 2025

Resposta da WORTHIT

Wat goed om te horen dat je de materialen fijn vindt en dat je vrij kan bewegen en sporten in de producten. We geven ook veel om comfort en de producten zijn ook echt gemaakt voor high intensity training. Veel plezier ervan!

Team Worthit

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.