Wroetende Varkens Opiniões 80

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor het eerst wat vlees besteld. Op vrijdags opgehaald en vriendelijk ontvangen. Eigenaresse vertelde enthousiast over haar bedrijf met eerlijk vlees. Inmiddels de varkenshaas gegeten en het versc... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ondanks problemen verzending DHL en Post Nl alles in het werk gesteld om bestelling op tijd te bezorgen. Hebben zelfs een tweede bestelling gratis verzonden 0mdat de eerste bestelling te lang onderwe... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het was echt hartstikke leuk om een rondleiding te krijgen bij de varkens. Fijn dat we het zelf op konden halen. De kinnebak was wel veel vetter dan gehoopt maar het vlees van de varkens is echt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fazenda de gado

Vlees van echte buitenvarkens uit de Achterhoek, tussen Zelhem en Halle. Circulair, lokaal varkensvlees rechtstreeks van de boerderij. Online te bestellen of af te halen op de boerderij. Onze varkens lopen de hele dag lekker buiten. Zo kunnen ze hun natuurlijk gedrag vertonen en heerlijk wroeten, spelen, rennen en badderen. Daarnaast krijgen ze meer tijd om te groeien wat de kwaliteit van het vlees ten goede komt. Onze varkens worden bij ons geboren, (we gebruiken geen kraamkooi) blijven minimaal 2 maanden bij hun moeder en behouden hun staart en tanden. Het zijn kruisingen tussen Duroc met Bonte Bentheimer of Mangalitza. Ze worden uitsluitend gevoerd met reststromen van supermarkten, bakkerijen en groentezaken uit de Achterhoek. Dit zorgt niet alleen voor een gevarieerd en smaakvol dieet maar voorkomt ook een hoop lokale voedselverspilling. Je vindt onze buitenvarkens in de Achterhoek tussen Zelhem en Halle. De plek voor circulair, lokaal varkensvlees met veel oog voor dierenwelzijn.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

80 opiniões

Helemaal top

Bestelling en bezorging waren goed geregeld. Communicatie verliep goed. Smaakvol vlees, goed verpakt, helemaal niets op aan te merken.

27 de março de 2026

Heerlijk en eerlijk vlees

Inmiddels de varkenshaas gegeten en het verschil met de supermarkt is overduidelijk. Vlees was heerlijk mals en smaakvol.
De varkensnek en buikspek gaan binnenkort de bbq op en ik verwacht niets anders dan net zo'n smaakvol hapje als de varkenshaas.
Zeker een bedrijf waar we vaker ons vlees gaan halen.

10 de janeiro de 2026

Super bedrijf

Een mooi bedrijf, vriendelijke mensen en altijd tijd voor een praatje of een rondleiding. Het vlees is ontzettend lekker, mooie stukken en op verzoek is er veel mogelijk. Wij zijn fan!

19 de dezembro de 2025

Prima vlees, goede bezorging

Nu twee keer vlees besteld. Het is lekker mals vlees. Zit netjes verpakt en er staat op elk pakketje wat er in zit, hoeveel gram en houdbaarheidsdatum. dat hoef ik zelf dus niet meer te doen.
Laatste keer met speciale bezorging via diepvriesauto.
Het was dus nog goed bevroren en kon zo mijn vriezer in.

14 de novembro de 2025

Super!…

Het is lekker vlees en als er iets mis gaat met de bezorging wordt er goed gecommuniceerd en naar een passende oplossing gezocht. Een prettige ervaring!

29 de outubro de 2025

Super

Super. Zowel het vlees als de ervaring met ophalen. Als je exact kunt zien hoe de varkens leven en opgroeien en je de passie achter het bedrijf ziet. Dat is toch prachtig!

11 de agosto de 2025

Bestelling producten niet voorradig

Op tijd een berichtje . Twee producten waren niet voorradig , konden er iets anders voor bestellen of een week wachten zodat de producten er weer waren . Hadden een pakket besteld . Netjes geleverd , een week later zoals afgesproken .
Vlees ziet er goed uit, vacuum verpakt .

1 de agosto de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.