Super tilfreds med Wts byg
Alt spillede bare

Super tilfreds med Wts byg
Alt spillede bare

Resposta da Wtsbyg
Vi har haft en utrolig god oplevelse med Wenneke Tømrer & Snedker, som har lavet en flot renovering af vores overdækkede terrasse samt beklædning af vores facade og gavle. Han er ekstremt serviceminded og overholder alle aftaler til punkt og prikke.
Benjamin går utroligt meget op i sit arbejde, og det er tydeligt, at slutresultatet skal være helt perfekt – både for ham selv og for os som kunder.
Priserne er derudover absolut rimelige og fair. Vi kan på det varmeste anbefale Benjamin til alle, der står og mangler en dygtig og pålidelig tømrer.

Resposta da Wtsbyg
Mit første møde med WTSBYG var, da jeg passerede ham, i gang med en opgave hos naboen og, og han pointerede overfor hans medhjælpere “Husk altid at rydde op efter jer” -det fangede min opmærksomhed, og efter få minutter vendte jeg tilbage for at få hans kort.
Jeg oplevede WTSBYG, som meget kompetente til de små, som større opgaver jeg ønskede at få hjælp til. Benjamin gik seriøst, ihærdigt og meget engageret til opgaven fra start til slut, og har, uden tvivl, en stor faglig stolthed i udførelsen af hans arbejde. Hans små “finesser” i tømrerarbejdet er udført som et snedkerarbejde, og jeg står tilbage med et udført sublimt stykke arbejde. Vil anbefale WTSBYG til alle der ønsker et stykke æstetisk arbejde udført. Han overholder aftaler, og kommer til tiden⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!!!

Dygtig og ung mand.
Styr på sit håndværk.
Og bedst, alle aftaler holdt til punkt og prikke.
Stor anbefaling herfra👍🏼

Resposta da Wtsbyg
Vi har fået opført ny carport og overdækket terrasse af Benjamin og Wenneke Tømrer og Snedker.
Benjamin er super behagelig og kompetent, overholdt alle aftaler, gav løbende tilbagemeldinger og gode råd undervejs i processen.
Simpelthen en kæmpe fornøjelse.

Resposta da Wtsbyg
Wenneke Tømrer&Snedker har i august 2025 lavet en ny terrassetrappe og renoveret min træterrasse. Jeg er fuldt ud tilfreds ligefra tilbudsgivning, processen og resultatet, var det en god oplevelse. Benjamin forstod hurtigt opgaven og kom med forbedringsforslag i forhold til hvad jeg oprindelig havde tænkt. Arbejdet blev udført inden for aftalt tid og økonomi, og når der opstod spørgsmål undervejs blev det hurtigt klaret. Det er ikke sidste gang jeg bruger firmaet, så klar anbefaling herfra - nu glæder jeg bare til at kunne bruge den til sommer 🌞

Resposta da Wtsbyg
Jeg har brugt dem flere gange til forskellige opgaver altid med stor tilfredshed.
Overholder aftaler 100%, fornuftige priser, kommer som aftalt og udfører opgaverne effektivt og med stor omhu.
Kan kun give dem min bedste anbefaling.

Resposta da Wtsbyg
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.