WTW Danmark Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Efter pensionsomlægning i firmaet(Ørsted) fra PFA til Velliv, var WTW hyret ind som uvildig rådgiver, jeg havde et rigtig godt udbytterigt møde med WTW hvor jeg kom hele vejen rundt i forhold til min... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min mand og jeg valgte at booke et seniormøde hos WTW, fordi pensionisttilværelsen hastigt nærmer sig. Vi havde et virkelig godt senior økonomisk rådgivningsmøde med Randi, som virkelig forstår a... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Var super dygtig til at besvare spørgsmål og gennemgå alt så man ikke betalte for meget og fik investeret alt som det skulle.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mette R gav en helt utrolig god gennemgang af min pension og vi fik gennemgået alt på under 1 time - dette skal man tage sig tid til oftere end man tror da der kan været penge at hente ift ens risiko... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Corrector de seguros
  2. Consultante económico
  3. Consultor de fundos de pensão

Escrito pela empresa

WTW (Willis Towers Watson) er Danmarks største pensions- og forsikringsmægler. Som mægler er det vores opgave at sammenligne alle selskaber på markedet, forhandle på dine vegne, forklare, hvad du har og ikke har, samt hjælpe, hvis selskabet ikke kan eller vil. Med WTW på din side af forhandlingsbordet står du stærkt. Vi tilbyder dig uvildig rådgivning med én eneste målsætning for øje - nemlig det, der er bedst for netop din virksomhed eller for dig som privatperson. 400 specialister i Danmark står til din rådighed. Vi overvåger markedet – vi læser altid ‘det med småt’ - og er uheldet ude, sørger vi før, du får den erstatning eller de udbetalinger, du har ret til. Som en del af en global virksomhed med mere end 48.000 kolleger får du gavn af vores størrelse, erfaring og internationale perspektiv.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

67 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Tillid og god service

Jeg havde et spørgsmål, der krævede lidt research og jeg er virjelig tilfreds med, at pensionsrådgiveren undersøgte sagen ordentligt, før han vendte tilbage til mig med et fyldestgørende svar. Trygt og god service! Det gør, at jeg har tillid, hvis jeg har brug for at henvende mig fremover.

23 de junho de 2025

Kære Mette,

Tak for din anmeldelse af WTW.
Jeg er virkelig glad for at du har fået et kompetent svar på din henvendelse og har oplevet en god service.

De giver bare 100 % bedste service

De giver bare 100 % bedste service, ingen snik snak, løsningsorienteret og finder svar på samtlige spørgsmål og jeg følte mig virkelig tryg og var aldrig i tvivl om noget som helst.

16 de junho de 2025

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse af WTW. Jeg er glad for at du har haft en god oplevelse - uden snik snak og andet ligegyldigt, men med fokus på dig og konkret rådgivning.

De bedst hilsner

Meget proffesionelt

Har netop haft møde med Hidayet Ozer, der er meget ordentlig, professionel, velforberedt og tålmodig - svarer på alle spørgsmål og eksemplificerer når der er behov.

18 de junho de 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte feedback. Det er skønt at læse, at du har haft en god oplevelse sammen med vores kollega.

super godt møde med Allan S fra WTW

super godt møde med Allan S fra WTW. Igennem hele forløbet stillede han de rigtige spørgsmål uden at være pushy og formanende.
Så jeg kan på det varmeste anbefale WTW, da deres specialister ved hvad de snakker om, på en god og professionel måde.

16 de junho de 2025

Hej Kristian,

Tusind tak for en rigtig god feedback på dit møde med WTW. Jeg er glad for at læse, at du har haft en god og kompetent oplevelse sammen med vores kollega.

Super god hjælp

Super god hjælp, og dejligt at det kunne forklares på et niveau så jeg kunne forstå det.

3 de junho de 2025

Hej Janni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at læse, at du har fået en forståelig forklaring, som du kan bruge fremover.

1. klasses vejledning

Jeg har netop afsluttet et vejledningsmøde på ca. 1 time. Rådgiveren var velforberedt, og havde svar på alle mine spørgsmål og bekymringer. Jeg fik vist let overskuelige samlinger af oplysninger, som var med til at tage nye beslutninger.

4 de junho de 2025

Hej Preben,

Tak for en god anmeldelse og konstruktiv feedback på vores rådgivning. Det er dejligt at læse, at du havde en god oplevelse med vores kollega.

God oplevelse

Min rådgiver Hidayet, var utrolig venlig, godt forberedt og særdeles kompetent. jeg gik fra mødet med en tryghed i mine forsikringer og min pension.

28 de maio de 2025

Hej Anders,

Tak for din flotte feedback af WTW og vores kollega. Det er rigtig dejligt at læse, at du er gået fra mødet med en større tryghed.

Super godt møde

Super godt møde, fint overblik.

27 de maio de 2025

Hej Benny,

Tusind tak for din flotte feedback af WTW. Det glæder os at læse, at du har haft et godt møde med vores kollega.

Positiv og løsningsorienteret

Janus var meget “nem” at forklare situationen til, hvorefter han agerede hurtigt og løsningsorienteret!

13 de maio de 2025

Hej Bente

Tak for din flotte anmeldelse af WTW og den feedback om mødet med vores kollega.

Company changed pension providers

Due to transfer of pensions, I got to connect with
Jonas Nielsen who was very competent, professional and understanding. We spoke purely in English and he was able to guide me through the whole process while explaining everything and helping me find the right settings for my situation.

12 de maio de 2025

Hi Donika,

Thank you for your feedback. Great to hear about your experience with our colleague.

Best regards,

Meget tilfreds

Meget tilfreds - jordnært og godt forberedt rådgivning

8 de maio de 2025

Hej SJK,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW.

Bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Rådgivning som det skal være...

En god og forstålig rådgivning...!

7 de maio de 2025

Kære Heino,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW - det sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lone Elsig Schrøder is an extremely…

Lone Elsig Schrøder is an extremely competent senior advisor in regards to pension planning. I feel very confident in knowing now which pension plans need to be started first, thanks to Lone and her expertise in this area.

Jody Kaarsholm

5 de maio de 2025

Hi Jody,

Thank you so much for your feedback. It is great to hear that you know feel much more confident about your pension plans.

Best,

Fantastisk rådgivning

Fantastisk rådgivning! Hidayet var utrolig professionel, imødekommende og god til at forklare komplekse emner på en letforståelig måde. Jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.

1 de maio de 2025

Hej Reda,

Tusind tak for din feedback. Det er dejligt at høre, at du følte dig tryg og fik forklaret emnerne på en god og letforståelig måde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kompetent og god service

Super kompetent og god service. Rasmus gjorde det let forståeligt og gjorde det ikke mere kompliceret end hvad det er. TAK:-)

30 de abril de 2025

Hej Anders,
Tak for at dele dine oplevelse. Jeg er rigtig glad for at læse, at du har haft en god oplevelse med vores kollega.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekstremt kompetent og klar rådgivning – resultat over forventning

Maja Olsen fremstår som særdeles kompetent med et solidt overblik over reglerne, som hun formidler klart og letforståeligt. Sparringen var på et markant højere niveau, end jeg tidligere har oplevet, og hun formåede både at lytte, forstå og komme med præcis og brugbar rådgivning. Den endelige løsning er jeg meget tilfreds med – selvom udgangspunktet var komplekst, blev det håndteret med stor dygtighed. Jeg er yderst tilfreds med resultatet.

29 de abril de 2025

Hej Andreas,

Tusind tak for din feedback. Det er virkelig dejligt at læse, at du har haft en god og grundig gennemgang og at du i sidste ende er blevet tilfreds med løsningen.

Rigtig kompetent rådgivning

Rigtig kompetent rådgivning. Jeg vil helt klart anbefale at bruge WTW til en gennemgang både ved livsændinger, men også ved check af risikoprofil mm.

24 de abril de 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for din flotte tilbagemelding og anbefaling af WTW.

Vi er virkelig glade for at du har haft en god oplevelse ved at benytte WTW, og at du har fået kompetent rådgivning.

Vidende og professionel råd

Adam hjalp mig med at forstå min pension på engelsk (mit modersmål). Adam var meget vidende og professionel, og jeg er glad for hans råd!

2 de abril de 2025

Kære Paul,

Tak for din feedback og hvor er det dejligt at læse, at du har fået hjælp på dit modermål, så du kunne forstå din pension endnu bedre.

Kompetent rådgiver

Det er ikke første gang jeg får rådgivning af WTW og som altid, var det en yderst kompetent medarbejder jeg kom til at snakke med.
Årsagen til samtalen denne gang, var flytning af pension efter ændring af firmapension.
Kan klart anbefale WTW.

31 de março de 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din tilbagemelding og anmeldelse af WTW. Det er en sand fornøjelse at læse at du er blevet rådgivet af os flere gange og at du har oplevet god service hver gang.

Endnu en gang tak for din anbefaling.

Meget dygtig rådgiver

Meget dygtig rådgiver. Et behageligt møde der gav mig svar på alle mine spørgsmål.

31 de março de 2025

Kære Malene,

Tak for din flotte anmeldelse af WTW. Vi værdsætter virkelig din feedback.

Emil, WTW

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais