De producten zijn van hoog kwaliteit en heel elegant. Het zijn hele vrouwelijke sieraden. Inmiddels heb ik een ring, armband en oorbellen van het merk. Daarnaast de klantenservice ongelooflijk. Door e... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik koop al jaren mijn sieraden bij 24kae en ze zijn nog nooit verkleurd of lelijk geworden. Zelfs de steentjes blijven jarenlang fantastisch glimmen. Ik vind de website super fijn omdat alles snel gel... Ver mais
Ik ben al 2x in aanraking gekomen met de klantenservice. De eerste keer was omdat ik mijn ring was kwijtgeraakt en ik kon hem niet meer vinden. Ze hebben me een kortingscode aangeboden aangezien ze de... Ver mais
Super mooie sieraden, echt kwaliteit en dat verschil merk je gewoon. Daarnaast erg nette en snelle verzending. Net dat beetje extra luxe. Klantenservice is echt heel fijn en vriendelijk. Kom hier... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Não respondeu a opiniões negativas
Geld niet retour na retourzending
Altijd heel tevreden geweest over 24kae, maar ze gaan nu dicht en na 5 weken nog steeds mijn geld niet retour. Heel jammer dit. Ik wacht nog steeds op mijn terugbetaling, maar denk niet dat het ooit wordt terugbetaald. Echt teleurgesteld.
Na slechts één keer dragen waren de…
Na slechts één keer dragen waren de oorbellen al kapot. Dit had ik absoluut niet verwacht. De kwaliteit is erg slecht en ik ben enorm teleurgesteld.
Verkleurd en bladdert snel
In mei 2025 op de sample sale 2 ringen gekocht. Ik draag de ringen zo'n 3 keer per week, altijd af met douchen, slapen, handen wassen. Na 9 maanden is het goud op veel plekken afgebladderd en zijn de 'pootjes' van de steen donker verkleurd.
Hele aardige klantenservice medewerker, maar omdat ze gekocht zijn op de sample sale kan er niets gedaan worden. Ik had verwacht dat je dezelfde kwaliteit kon verwachten op de sample sale, gezien je toch nog ruim €40 euro voor een ring betaald en deze het vervolgens nog geen 9 maanden volhouden. Heel jammer!
goede klantenservice.
goede klantenservice.
product is helemaal naar wens en had het niet beter kunnen verwachten
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden, snelle verzending en goede kwaliteit!
I really love this brand
I really love this brand. The quality is top and the designs are lovely : very feminine and good looking. Absolutely in love
Snelle verzending en prachtige…
Snelle verzending en prachtige sieraden. Ik ben fan!
Jadea ring
Site was super fijn en levering ging perfect. De details van de ring die ik had gekocht zijn zo mooi. Love it!
Echt prachtige sieraden
Echt prachtige sieraden, krijg er veel complimentjes over
I love 24Kae!
Prachtige sieraden die mooi blijven! Ik draag de ringen en oorbellen met plezier! Snelle verzending en schattig verpakt.
I love 24Kae
Een fijne overzichtelijke website, makkelijk vinden wat je zoekt, mooie originele sieraden van goede kwaliteit
Geweldige producten aan een eerlijke…
Geweldige producten aan een eerlijke prijs. De sierraden verkleuren niet en laten je helemaal shinen. Ook verzenden ze zeer snel! Aanrader!
Mijn favo juwelen merk
Mijn favo juwelen merk! Goede customer service wnr iets is met je juwelen. Love it
Snelle levering en goede prijs…
Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding!
Erg jammer van verkleuring
Super mooi gold plated ringen gekocht. Helaas na een kaartje veel verkleurd. Site zegt dat er niks aan gedaan kan worden, terwijl ik heel goed voor mijn sieraden gezorgd heb (niet handen wassen met ringen om, etc). Echt heel jammer, zeker omdat ze zo mooi zijn.....
Prachtige sieraden
Prachtige sieraden, snelle verzending dus echt top
Snelle levering en prachtig resultaat
Heel snelle levering en prachtige juwelen. Ik kan niet wachten om er meer te kopen!
Snelle levering is een grote plus maar…
Snelle levering is een grote plus maar de producten zijn ook helemaal top! Blijven heel mooi. Trouwring van mijn vrouw is vervangen voor een ring van jullie!
My experience with 24Kae was extremely…
My experience with 24Kae was extremely positive. The piece is even more beautiful in person, with a sophisticated design and a quality that you can truly feel when wearing it. The order arrived quickly and was very well packaged, which shows the brand’s care for each customer. Without a doubt, a purchase that exceeded my expectations and one I highly recommend to anyone looking for elegance and quality.
Mooie producten en fijne service!
Snelle verzending, netjes verpakt en mooie producten.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.