2610psykiatri Opiniões 5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Flabet og på ingen måde venlig

Ringede for at få en tid. Der var lang ventetid, og jeg sagde med rolig stemme "Puha, det var lang ventetid, men jeg tager selvfølgelig tiden".

Så blev hun meget flabet og begyndte med en meget sur og irriteret stemme at sige "Havde du da forventet andet?! Hvis du kan skaffe mig flere timer i døgnet så kan ventetiden også komme ned!"

Forstår ikke hvordan en person i hendes stilling kan være så flabet. Og hvordan hun mon så behandler ens patienter hvis de får sagt noget, som ikke lige passer ind i hendes bog?

Så jeg skal ihvertfald ikke hen til hende og kan absolut ikke anbefale hende!!

17 de janeiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Maj-Britt Abel har virkelig været en…

Maj-Britt Abel har virkelig været en godt hjælp . Hun høre og ser mig hun er en omsorgsfulds psykiater , det er dejligt at man kan være helt rolig få hun har ens ryg hun hjælper . Det er vigtigt at en psykiater også er menneskelig og forstår helt Alm problemer
Og det syntes jeg jeg får hos maj-Britt .

11 de outubro de 2023

Jeg er dybt rystet

Jeg er dybt rystet. Aldrig er jeg blevet behandlet så utilstedeligt af nogen, som Maj-Britt Abel har formået. Har sjældent fået så meget voksen-skældud af et andet menneske og så af en psykiater! Årsagen var at jeg havde glemt en enkelt orienterings-opringning (1 ud virkelig mange aftaler). Jeg er dybt rystet og kan på ingen måde give hende min anbefaling - eneste anbefaling jeg kan give er til Maj-Britt Abel - find et andet erhverv for psykiater skal du ikke være.

25 de agosto de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Vil ikke hjælpe en patient i nød

Vil ikke hjælpe en patient i nød.
Majbritt valgte at afslutte en sag fordi jeg ikke dukkede op til EN behandling grundet svær depression.
Hun truede flere gange at hun ikke ville samarbejde hvis der opstod en lille misforståelse mellem hende og mig. Virkelig dårlig oplevelse jeg havde af hende som psykiater. Hold jer væk fra hende. Hun lader sin patient i stikken når man har det værst og er startet på ny medicin.

20 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Psykiater Maj-Britt Abel

Jeg kom til Maj-Britt efter et rigtig dårlig forløb fra anden psykiater med en overvægt på 40 kg,
Jeg skiftede medicin og smed 25 kg takket være Maj-Britt. Hun er super støttende og er ikke en psykiater der “bare” udsteder recepter og heldigvis!
Maj-Britt får min varmeste anbefaling hvis du vil ha en rigtig dygtig psykiater så er Maj-Britt det bedste bud

15 de dezembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais