Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas de cama
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de móveis

Informação fornecida por diversas fontes externas

40Graden (voorheen lin-o-lux) is dé winkelspeciaalzaak op het gebied van huishoud-, bed-en badtextiel in De Kempen, Brabant.

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

5 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,6

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Ik bestelde een theemuts, en 2 dagen later had ik die al in huis; als brievenbus pakket verstuurd, zonder overbodig plastic verpakkingsmateriaal. Het artikel is van goede kwaliteit en voor een redelijke prijs.
Ik las diverse negatieve reviews, maar ik ben erg tevreden.

15 de fevereiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Verkoopster sprak me onbeschoft aan

Verkoopster sprak me onbeschoft aan, toen ik, na een dure aankoop een paar weken geleden, de kussen wilde ruilen. voordat ik mijn verhaal kon afmaken zei ze niet ruilden en dat ik dat had kunnen weten want stond op de bon. Ik kon niet reageren van verbazing en zei herhaalde haar zinnen. Op een zeer denigrerende en veroordelende wijze. Wat een naar mens en een ongelooflijk k winkel. Ik gaf aan oprecht de vraag te hebben gesteld en het erg naar vond om zo aangesproken te worden, maar ze bleef haar plaat draaien zonder maar enig oog te hebben voor mij als klant. Haar collega stond erbij en keek ernaar. Wat een nare vrouw en ervaring. Geen excuus of enige vorm van zelfreflectie.

18 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

In december een erg leuke theemuts…

In december een erg leuke theemuts gekocht. En het mooie is hij werkt perfect. Een kan thee op een onderzetter de theemuts erover en de thee blijft lang heet. Snelle levering en ziet er exact hetzelfde uit als de afbeelding op de website. Vandaag weer een theemuts besteld maar nu voor de uitzet van een van mijn kinderen.

5 de junho de 2021

Schande

Ongelooflijke negatieve mentaliteit in deze winkel. Slechte voorlichting gecombineerd met een totale desinteresse om je als klant te helpen als die om een oplossing vraagt.

Herkenbaar vanuit een voorgaande review is het argument dat men 'geen geld in de kassa heeft' om je terug te betalen en dus wordt je dwingend verzocht genoegen te nemen met een kadobon om andere, voor mij totaal nutteloze, dingen uit te zoeken.

Zij hebben mij onder valse voorwendselen iets laten kopen en komen daarna terug op hun verhaal en stellen gewoon dat ik lieg in mijn verhaal. Ik ben fout, ik heb geen geen recht, ik moet niet klagen enz, een schande.

Inmiddels contact gezocht met de Consumentenbond voor een oplossing want hier koop ik nooit weer iets!

29 de outubro de 2019
Classificada 1 em 5 estrelas

Duur, snel kapot, slechte service

Hier een paar maanden geleden 2 dekbedovertrekken gekocht á €60,- per stuk! De 3e keer dat ze op bed lagen zag ik witte strepen over beide dekbedden + slopen. Zo te zien een weeffout. Hiermee teruggegaan naar de winkel. Vrij snel kregen we bericht dat we alles terug konden brengen en we iets anders mochten kiezen of een tegoedbon.

Wij vroegen wat ermee aan de hand was. Zegt de verkoper: nou het zal wel verkeerd gewassen zijn, of beschadigd door de wasmachine. Vreemd, aangezien onze kleren nooit beschadigd zijn, andere dekbedovertrekken ook niet. (En ik heb in de aanbieding een lits jumeaux dekbedovertrek van €10 van het Kruidvat nota bene en een dekbedovertrek van €15,- van Ikea en die blijven gewoon goed, zelfs na 2 jaar wassen. Dan verwacht je van een één-persoons dekbedovertrek van €60!!! wel iets betere kwaliteit).

Toen hadden we het ineens moeten zien bij het uitpakken indien het een weeffout zou zijn.... Met andere woorden, het lag aan ons… Wel typisch dat ze dan zo snel zijn met “kom maar iets anders halen”.

En toen kwam de overtreffende trap: er was een kat overheen gelopen.... Knap hoor, want we hebben GEEN kat. Helemaal geen huisdieren zelfs. En indien dat wel zou zijn dan vind ik het knap dat een kat over 2 dekbedovertrekken loopt aan zowel de boven als de onderkant en dat ook doet bij de kussens....

Wij vroegen geld terug omdat we voor dat geld veel beter spul kunnen kopen, maar dat deden ze niet. In 1e instantie omdat ze geen cash hebben...Vreemd verhaal want er zijn mensen zoals wij die gewoon cash betalen. Dus we mochten iets anders uitzoeken. Toen hebben we voor €110,- nieuwe dingen uitgezocht. we hadden dus €10,- over. Nou dat zullen ze toch wel hebben dachten wij. Nee dat hadden ze ook niet, want toen mochten ze ineens geen geld teruggeven... Weer een andere reden dus... Ze hadden wel een kussensloop voor erbij. Een kussensloop voor €9,70!! 1 kussensloop, gewoon een belachelijke prijs. Maar dan houd je nog 30 cent over. Zelfs dat gaven ze niet terug... Nou kun je denken wat is nou 30 cent? Maar het is HUN spul dat niet goed is en nu schieten WIJ erbij in.... Dat is geen service. En een tegoedbon kon ook… Dat is verplichten tot aankoop, dus dat mag volgens mij niet eens als de fout bij de verkoper ligt.

We hebben dus iets anders uitgezocht waar we het eigenlijk niet mee eens zijn. Voor €120,- kunnen we 8!! Nieuwe dekbedovertrekken kopen die WÉL goed blijven. Dit was de 1e keer dat we hier iets gekocht hebben maar ook meteen de laatste keer. Denk je naar een echte speciaalzaak te gaan krijg je dit gedonder. En het is nog belachelijk duur ook nog. Wij voelen ons echt besodemieterd!!

5 de junho de 2019

É esta a sua empresa?