Leia as opiniões dos outros
ET HALVT KG GRIS.... Måske lige i overkanten. Var på restauranten i marts 2023 og fik en smørrebrødsanretning til kr. 495,00, som var ganske fin og lækker. Ville gentage succesen i går, første serv... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Aamanns smørrebrød så anmelderne jubler! Smag herlighederne hos Aamanns Replik, Aamanns 1921, Aamanns Etablissement, Aamanns Deli & Take Away og Aamanns Køkken
Informações de contacto
Øster Farimagsgade 10-12, 2100, København Ø, Dinamarca
- +4520805200
- info@aamanns.dk
- www.aamanns.dk
Respondeu a 54% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Skift den daglige ledelse ud. Inkompetent.
Har endnu engang været på Genbo i Carlsberg byen og spise. Ved dog ikke hvad som er sket med dette sted de sidste to måneder men det er gået fra at være et fantastisk sted med super service og højt humør fra det dejlige tjener team til et sted hvor stemningen er skidt. Hvad er der sket, er der kommet en ny inkompetent ledelse som ikke ved noget som helst hvordan man kører og får en restaurant til at fungere optimalt. Kan huske vi blev serviceret af en chef som hed Daniella, hvor er hun.
Denne gang var der en Harry eller Henry som ikke fattede en skid. Han talte for øvrigt ikke særlig pænt til sine tjenere. Kan bare sige vores firma ikke har lyst til at ligge penge et sted som ikke fungere.
Rigtig øv når nu det var så godt.
Tænker ledelsen skal se at få vendt skuden ellers går det kun en vej.
Bedste smørrebrød uden tvivl
Bestilte 200 stk. minismørrebrød til min fødselsdag. Leveret som aftalt uden problemer. Og hold nu op de var lækre og alle gæsterne var enige. De var pænt pakket og pyntet lige klar til servere. Det bliver en klassiker⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
snapsen var flad og rødspætten branket
Jeg besøgte Aamann's i Niels Hemmingsensgade sammen med en god ven, efter at vi desværre ikke kunne få bord hos Restaurant Schønnemann. Valget faldt på Aamann’s på grund af stedets gode omtale og ry for fremragende smørrebrød.
Vi begyndte med karrysild, som var virkelig vellykket – velsmagende, velafbalanceret og præcis, som det skal være. En rigtig god start.
Til silden bestilte vi en snapsemenu til 220 kr. pr. person, bestående af én øl og to hjemmelavede snapse (3 cl pr. stk.). Prisen må betegnes som høj, og desværre stod kvaliteten ikke mål med forventningen. Den første snaps var så mild og flad i smagen, at den nærmest fremstod vandet og uden det karakteristiske “kick”, man forventer. Da vi bad om en klassisk Linieakvavit til nr. to, fik vi at vide, at det ikke var muligt – kun husets egne snapse serveres i menuen. Den anden snaps viste sig at være lige så flad og uengagerende som den første. Det er uden sammenligning den mest skuffende snapsoplevelse, jeg har haft.
Herefter bestilte vi rødspættefilet med rejesalat til 185 kr. stykket. Til den pris forventer man høj kvalitet. Desværre levede retten ikke op til forventningerne. Fisken havde en konsistens, der mindede mere om sej eller skrubbe end rødspætte, og paneringen var tydeligt branket, hvilket gav en bitter bismag. Det var en markant skuffelse.
Samlet set var madoplevelsen langt under det niveau, man forventer af et sted med Aamann’s renommé og prisniveau.
Den eneste grund til, at jeg giver to stjerner i stedet for én, er betjeningen. Vi blev serviceret af Ruth, som leverede en helt usædvanlig god og nærværende service. Professionel, opmærksom og imødekommende – en fornøjelse. Jeg ønskede at give drikkepenge specifikt til hende, men fik oplyst, at drikkepenge deles mellem hele personalet. Det er ærgerligt, når man konkret ønsker at anerkende en medarbejder, der har gjort en særlig forskel.
Jeg håber, at ledelsen vil give Ruth en særlig tak for hendes indsats. Hun løftede oplevelsen betragteligt.
Jeudi soir je me suis rendu chez…
Jeudi soir je me suis rendu chez Aamanns 1921 pour dîner. J’ai bien appréciée lieu et le service en salle, mais j’ai été très déçu par le repas. J’ai commandé un Smørrebrød au saumon avec une crème au raifort et des fruits rouge pour le touche d’acidité. Cela j’ai bien apprécié. Je n’ai du tout aimé le flétan qui aurait du être servi avec des asperges blanc fermenté et une velouté. Le poisson était très mal cuit, j’avais l’impression de manger du réchauffé. Un côté présentait une croute caoutchouteuse, trop dure à couper au couteau. Les asperges était encore dures et pas du tout fermentés. Les seuls parties fermentés étaient des morceaux de choux de Bruxelles perdus dans une sorte de bouillon qui aurait du être le velouté. Quelques feuilles de choux frisés, difficiles à manger donnaient une touche de vert. L’assiette était globalement très mal équilibré et loins de la qualité que je m’attendais. Je suis sorti très déçu. Dommage pour l’investissement des personnes en salle.
Left hungry at Aamands
The quality and taste of the food is great but the size of the portions compared to what Aamands charges is ridiculous. The Christmas menu consists of 5 tiny (1/4 slice of bread) pieces and and Risalamande for dessert for 495kr. (Everyone at the table felt like a hotdog on the way home)
You just lost a repeating customer
Aamanns Deli & Take Away
Jeg har aldrig haft en dårligere oplevelse madmæssigt. Hvis jeg kunne give det 0 stjerner, havde jeg gjort det. Vi får leveret frokost fra Aamanns, og det er trejde gang på to måneder, at jeg finder plastik i min mad. Det burde aldrig kunne ske selv at finde et enkelt stykke plastik, men den samme person ud af 40 mennesker har formået at få plastik i maden tre gange på to måneder. Så tænk på alt det plastik, som der ikke bliver fundet. Udover at finde plastik i maden er deres frokostordning ofte så uspiselig, at mange af mine kollegaer selv bestiller take away, fordi de ikke gider at spise det. Jeg skriver normalt ikke reviews, men det her er langt over stregen for, hvad der er i orden. Jeg kan ikke dele billeder af plastikken her, men det har jeg gjort på min Tripadvisor anmeldelse.

Forkert leveringstid
Vi bestilte en mængde smørrebrød til levering fra Aamanns. Vi bestilte til levering i et timeslot fra 12.30 - 13.00, da vores gæster var inviteret til kl. 13.00. Maden ankom kl. 12.10, hvilket desværre gjorde at da vi skulle spise var det lune smørrebrød (fiskefilet og frikadeller) ikke længere lunt, og det andet smørrebrød havde fået stuetemperatur. Vi klagede til Aamanns, som beklagede og sagde at de ville tage vores klage videre til deres leveringsfirma. Maden blev leveret i en almindelig personbil, som forhåbentligt er kørt direkte fra Aamanns ud til os - ellers har Aamanns også et problem med opbevaring af fødevarer under transport. For os lyder det som en dårlig undskyldning og/eller bortforklaring, og Aamanns har problemet og ikke leveringsfirmaet.
Meget lækker mad , serveret efter 45. Min
Jeg havde bestilt bord til 7 personer, kl 14. Vi skulle bestille samme menu og udspecificere, hvad der skulle være i den, til alle. Vi fik dog lov til at at bestille smørrebrød til 2 personer, der ønskede noget specielt, det var super lækkert. Vi fik serveret drikkevarer med det samme, men ventede 45 minutter på maden. Det er for længe . Det var en venlig tjener, der ikke kunne gøre noget ved det. Måske kunne I servere lidt tapas, eller oplyse, at det ville tage så lang tid, så jeg kunne sørge for at mine gæster fik den bedste oplevelse ,det var en fødselsdags frokost på en hverdag, og jeg ville grene forkæle mine gæster. Ellers super lækkert smørrebrød , flot lokale og gode øl.
Var i Skuespilhuset og spiste hos…
Var i Skuespilhuset og spiste hos Aamanns Republik.
Havde bestilt middag og vinmenu incl vand ad libitum.
Måtte dog betale 70 kr for postevand, selv om det fremgår af hjemmesiden at det er incl.
Blot til orientering.
Fantastisk smørrebrød
Fantastisk smørrebrød, fantastisk udsigt, alt var som et eventyr. Kan varmt anbefale restauranten.
Aamanns 1921 snyder bevidst
Aamanns 1921 snyder bevidst med portionsstørrelsen.
Hvis du bestiller retten "Dansk okse-ribeye, majs, ramsløgskapers, pebersauce" alene, så får du en HEL rib-eye. Hvis du bestiller retten "Dansk okse-ribeye, majs, ramsløgskapers, pebersauce" (altså præcist samme ret) som del af deres aftenmenu, så får du en HALV rib-eye. Det står bare INGEN steder, og de har stadig ikke rettet deres menu efter jeg klagede for to måneder siden og fik penge tilbage for at alle mine gæster manglede halvdelen af deres hovedret. Aamans begrundelse? "Jamen, der står at nogle af retterne er deleretter". -Okay, det er fint hvis der kommer kartofler ind i en stor skål til hele bordet, så man skal dele, så længe der er kartofler nok til alle. Men så snart I i virkeligheden serverer HALVE portioner, så vær dog ærlige og oplys det på forhånd. Sværere er det ikke! Hvad bliver ellers det næste? At I serverer 1/4 rib eye? 1/10 ribeye? "Fordi det er en deleret"? Åh ja, så mente de også at jeg "truede dem" fordi jeg nævnte, at det var værd at efterprøve hvad Ankenævnet for Hotel, Restaurant og Turisme mente om sagen, som vi havde meget svært ved at blive enige om. -Efter fire dage i Rom skulle jeg hele vejen hjem til København for virkelig at føle mig snydt på en restauarant...

Hyggedag
En lille hyggekomsammen med en tidligere kollega. Vi fik to forretter, tatar og fladbrød med rejer til deling og en fantastisk risotto med svampe. Virkelig lækkert og velsmagende. Besøger gerne igen

Kors hvor plat
Kors hvor plat. Vi kommer til desken, siger vi gerne vil sidde udenfor, bestiller online og gennemfører måltidet, hvorefter I sender os en aflysning som om vi er no-show.
Det gentager min oplevelse fra sidste gang, hvor personale på Aamann Replik også leverede en service som var langt under Aamann standard.
For os der boede ved siden af den oprindelige Aamann hvor service var fremragende, så er det trist igen og igen at opleve den deroute for Aamann brandet.

Vi var 3 veninder som spiste frokost
Vi var 3 veninder som spiste frokost - 2 stykker smørrebrød til hver som var udmærket -fik hver 1 øl og blev i den forbindelse spurgt om vi ønskede vand dertil. Det viste sig da regningen kom, at vi skulle betale 90kr for det postevand der kom ind i en karaffel. Det er simpelthen
røveri !!!

Ikke service minded
Vi havde booket bord til 4 personer ( frokost) til fejring af vores søn som blev færdig med sin uddannelse ( prof batchelor).
Vi ankom 5 personer og fik koldt og kynisk oplyst "der er ikke plads til 5". Helt uden at tjekke stod bare ved skranken! Overhovedet ikke nogen antydning af hvis i kan sidde lidt klemt så finder vi en løsning.
Total dårlig stil og IKKE SERVICE MINDED!!!!!!🤬
Der kommer vi ikke igen!!!
God service er andre gode steder
Vi fik heldigvis bord ved JUDIE hvor vi fik god betjening og lækkert smørrebrød og fik fejret vores søn

God Service hos Aamands Takeaway
Jeg har bestilt Aamands sandwich til et firma arrangement, hvor vi skulle ud at sejle GoBoats.
Der har været så god service fra Camilla Riis ved bookingen, og hun har sikret vores sommer-arrangement bliver en succes med lækker mad og dessert.

Resposta da Aamanns
Ufleksibel booking og krav om menu
jeg skulle bestille bord til 9 personer, men det er ikke muligt at bestille bord til mere end 6 gæster uden at man samtidig bestiller en menu. Ved kontakt pr mail var personalet vældigt høflige, men der var ingen fleksibilitet, altså menu eller ingen booking. Jeg kunne dog godt lave to bookinger på 5 og 4 gæster, men kunne ikke være sikker på placering sammen. Det blev altså ikke til noget.

Sundt mad
Vi bestilte smørrebrød frawolt og det smagte så godt, frisk grønt , bordet lækkert , og fuld frisk. Vi bestiller igen. En kritik vil være små madder i forhold til prisen
Frisk forårsmenu
Fik leveret en 5-retters forårsmenu fra Aamanns i Carlsbergbyen.
Maden var virkelig spændende, helt frisk med masser af grønt og i rigelige mængder. Ikke sidste gang jeg bestiller mad derfra. Kan varmt anbefales.
Jeg køber tit smørrebrød take away
Jeg køber tit smørrebrød take away, og de sidste to gange har smørrebrødet ikke været frisksmurt, kedelig oplevelse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.