Aaros Perle Opiniões 7

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi lejede en golfvogn til 6 personer…

Vi lejede en golfvogn til 6 personer til den nette pris af 350 kr for en time. En vogn der er indregistreret med nr. plader hvor der hverken virker lys, blinklys, horn. Så nedslidt og rusten at når vi fik spædt sikkerhedsselen kunne den kun med meget besvær og hårdhed åbnes igen.
Alt dette påpeger vi da bilen leveres tilbage og får bare besked på at dette gives videre, ingen beklagelse fra ekspedienten. En træls oplevelse som absolut ikke kan anbefales 🙁

3 de agosto de 2025

Frituremad uden kundepleje

Hentede mad for at spise i båden, da bordene var fyldt med gæster der var MEGET klogere end os og temmelig berusede….
Vi bestilte to skinkesnitzler og glædede os til at få lidt mad. Men 180 kroner for en schnitzel der har været en tur i frituren synes jeg er i overkanten.
Ikke sikker på at vi vil støtte det foretagende igen.
Det mindede mest om en fabrik uden særlig meget kundeservice🥲

2 de agosto de 2024

Sur medarbejder

Medarbejder burde måske tage på smilekursus. Har aldrig set en så sur medarbejder lave en is.

Da hun så lavede min is lavede hun den forkert. Og vaskede ikke engang is skeen af :( (eller brugte handsker)
Og det var virkelig ringe is. Altså det var jo nærmest ikke engang en kugle is, også fik du kun en knivspids guf.

Alt i alt dårligt, og slet ikke hyggeligt som omdømmet siger

24 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Værelse uden bad til fuld pris

Har været der mange gange, uden problemer, Denne gang var det helt galt, vi fik først værelset efter kl. 16, vi vidste at fyret var istykker, men mente vi havde krav på en mindre pris. Da jeg betalte, sagde værten at det var halv pris, men forlangte fuldpris. Har forsøgt at kontakte ham senere, som han ignorerer .Der var hele vejen en dårlig service og en uvenlig tone. Kommer der aldrig mere.

20 de julho de 2024

Det værste hundeæde

Det værste hundeæde
Stjerneskud med friture stegte fisk, som bare smagte af mel og gammel olie.
Stegt flæsk , ligeledes i friture , som var så tør at man ikke kunne spise det 😩

16 de julho de 2024

Dårlig dårlig dårlig

Kunne jeg give minus stjerner så gjorde jeg det. Aldrig har jeg oplevet så dårlig opførsel og service. Vi ventede på en golfvogn l over en time, spørger hvornår der kommer en, er beskeden at han råbte det op, vi sidder 4 voksne der intet har hørt. Han råber af mig at jeg fanme ikke skulle opfører mig sådan, snakkede stille og roligt og han river vores papir og nægter os service

19 de julho de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais