Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg , så hellere Rema1000 eller løvbjerg , der møder man kun venlighed øv
Leia as opiniões dos outros
Har da aldrig Kendt mage ..... Købte tomater og vindruer.. tomaterne var lige på vippen til at mugne og vindruerne var frosne og næsten sorte.. sikke noget svineri. Deres frugt har mug pletter. Og d... Ver mais
Hvis man bare kunne give 0 stjerner til Abc Tørring havde jeg gjort det Den er nu 3 gang vi har købt oksekød som dagen efter er helt brun i enden selvom sidst anvendelses dato er 4 dage senere si... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Billigst på hele indkøbet. I ABC finder du 5000 varenumre til faste lave priser, derudover har vi hver eneste uge året rundt - Masser af gode tilbud - Hvor vi giver den i forvejen lave pris et ekstra spark nedad.
Informações de contacto
Sur kassedame af ældre årgang i Esbjerg…
De er meget imødekommende også har de…
De er meget imødekommende også har de den bedste frugt afdeling altid frisk og lækkert det kunne andre butikker lære af.
ABC lavpris Holsted
Jeg bor på landet med lang vej til andre større byer, med mulighed for at handle. Men 5 km væk har jeg 3 butikker at vælge i mellem og en af dem er ABC lavpris Holsted. Jeg kommer der næsten dagligt. Altid er der folk man kan spørge, personalet er sød og høflig, køen er aldrig for lang, for så åbner man en ny kasse. Der er rent og pænt og masser af vare på hylderne. Whats not to like.
Virkelig en rigtig god butik og med…
Virkelig en rigtig god butik og med tilbud der er værd at køre efter, har ikke meget tilovers for Rema og deres griskhed de skovler penge ind i jager jeres kunder væk.
Refundering af for meget betalt. ABC Randers.
Jeg kom hjem i aftes og opdagede, at jeg havde betalt for nogle peberfrugter jeg ikke havde købt. I dag vendte jeg tilbage, talte med en yderst venlig og høflig kassemedarbejder, forklarede situationed og fik den refunderet det for meget betalte. UDEN problemer. Takker for god behandling og superb service.
Jeg var i ABC, Randerevej Esbjerg
Jeg var i ABC, Randersvej, Esbjerg i dag og handle, da jeg blev overfuset af en anden kunde bagved mig i køen, fordi det åbenbart tog for lang tid, hvilket ikke var min skyld, ikke nok med det, begyndte den unge mand (ved kassen) og grine sammen med den herre, der overfusede mig, jeg konfronterede både herren og ham ved kassen, men fik et smørret grin tilbage, hvilket jeg ser som uprofessionelt og problematisk. Jeg har ellers haft gode oplevelser i forbindelse med åbningen af forretningen, men i dag gik jeg rystet derfra med en ubehagelig oplevelse af, at blive gjort til grin af både en kunde og af en medarbejder, fordi den herre, lod sin vrede gå ud over mig!
tillykke med den ny abc i esbjerg ø
hej og tillykke med den ny abc i esbjerg ø.
det er en super fed butik. og der er et stort udvalg af friske varer. så kom den efter at jeg sagde i abc i holsted
for ca 8 år siden om de ikke skulle åbne en abc i esbjerg.
Dejlig butik
Dejlig butik, lækre gode tilbud, vil godt ønske vi havde en tættere på os, men vi køre gerbe til randers
Købte en rådden oksefilet i ABC Herning
Købte en oksefilet i ABC Herning. På pakken stod der, at den var pakket, den 22. december 2025. Nytårsaften pakkede jeg den ud og synes at den lugtede lidt og var slimet, men valgte alligevel at stege den. Der kom en fæl lugt fra ovnen og efter jeg skar den ud røg den direkte i skraldespanden. Fy for pokker for en oplevelse. Jeg har fået pengene retur, men det synes jeg ikke er nok. Vi måtte i stedet spise nytårspølserne. Historierne om gammelt kød er stadig aktuelle.
Hvis man bare kunne give 0 stjerner ttil Abc Tørring
Hvis man bare kunne give 0 stjerner til Abc Tørring havde jeg gjort det
Den er nu 3 gang vi har købt oksekød som dagen efter er helt brun i enden selvom sidst anvendelses dato er 4 dage senere sindsyg dårlig stil de skal kigge ind i deres egenkontrol hvordan deres køl og opbevaring
Nu har man handlet der og jeg bliver…
Nu har man handlet der og jeg bliver nød til at anbefale deres kunder og få en bon når de har betalt for deres vare. Jeg har taget dem i og sætte et prisskilt på deres hylder og når man tjekker bonen er der fejl. (mange gange) man kontakter personale og de ordner det der er fejl på. Men de laver ikke prisregulering om. Så er det bevidst at man vil snyde sine kunder. Dårlig Butik.
Tilbud på æg M/L
Tilbud på æg M/L. Og de er så små. Ikke M eller L æg. Det er S æg. Jeg har aldrig set så små æg før i en butik. Hvorfor skriver de ikke bare hvad det er de sælger. Dværgæg.
Muggent toastbrød 2 dage efter køb…
Hej min kæreste og jeg har købt fransk brød og diverse ting i abc Brædstrup for 2 dage siden altså den 10/10
Toastbrød er muggnet noget og få en toast.
plante ikke din flaske i abc Tjørring.
Nu bruge jeg normalt ikke ABC. Alt næste her og nu til samme Pris.
Men det jeg super utilfreds med er . Der flaskeautomat. Tag 10 Flaske . Ude man får pant for det. Snakke med en medarbejder. Fik bare viser det viser han ikke hvad han skal gøre ved. Vis du skal plante din flaske gå ikke i abc . 30kr vis 10 eller 30 kunder om dagen der "mister" deres pant om dag er en del.
ABC Videbæk - Tabte flaskebon 138 kroner
Tabte i dag ved et uheld en flaskebon på 138 kroner. Drøn ærgeligt at jeres pant maskine ikke kan annullere en flaske opsamling. Jeg vil gerne hvis i finder den at i købet Wienerbrød til hele personalet i ABC Videbæk. For det har i fortjent for ærligheden. Hvis du som kunde samlede den op og brugte den, ja så var det ikke din... Og jeg vil gerne at du så køber Wienerbrød til ABC Videbæk for det beløb for at du kan få go samvittighed igen.
Købt i Abc Brædstrup
Købt i Abc Brædstrup
Købte 2 pakker svinemørbrad med 2 stk mørbrad i hver 252 kroner hvor der var så meget fedt og så mange sener i at det lige så godt kunne have været hakket til fars.... Til den sindssyge pris skal kvaliteten være god....
Rigtig god frugt og grønt afd.
Handler ofte i ABC Tjørring. Fin frugt og grønt afd. gode nye kartofler. Gode slagtervarer fra Slagter Nørlyk.
Udsolgt af tilbudsvare
Kørte ABC Videbæk 44 km for at købe Kohberg solsikke rugbrød på tilbud kr 13,98 men fik at vide det var udsolgt.
Det kan ikke være rigtigt det er udsolgt efter 2 dage har man tilbudsvarer gælder det for hele ugen.
Er dårlig kundeservice
Dårlig oplevelse
Umodne avokadoer, svær at finde rundt i, generelt dårlig butik.
Har ikke de annoncerede tilbud
Har ikke de annoncerede tilbud. Irriterende at køre forgæves.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.