airtox er kun for dumme mennesker. Massiv markedsføring som koster. og hvem betaler? Idioterne der køber lorteproduktet. Skoene er ikke bedre end tilsvarende til under halv pris, men pga massiv mark... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fik et par s55 atx for. Ca 2 måneder siden, har haft mange forskellige slags airtox gennem tiden, og været tilfreds, men med dem her gik der mindre end 1 måned før jeg fik en hælspore, skiftede til et... Ver mais
Efter min dårlige oplevelse med et par Airtox TX33 sko efter beskedent brug i 3 år - se tidligere anmeldelse - så vågnede direktionen og kundeservice pludselig op. På trods af mail, gl. brev med poste... Ver mais
A empresa respondeu
Skoene sitter bra på foten, men ikke så bra som mine gamle sl55. De er litt korte for mine standard 43 størrelse. Den største skuffelsen er lukten. Etter en lang arbeidsdag lukter det skikkelig av fot... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Sobre AIRTOX
Escrito pela empresa
AIRTOX® isn't just a safety shoe – it's "fear nothing" straight outta Copenhagen, we're flipping the script with next-level luxury and untamed innovation. Fuel your rebel spirit with safety that's seriously stylish.
FEAR NOTHING
Escrito pela empresa

- ENGAGED BY VIKINGS
- Airtox –the epic Danish safety shoe packed with tomorrow’s technologies. Our products are engineered and designed in Copenhagen, – assembled in selected countries worldwide.
- VISION
- Airtox’s vision is to redefine the concept of safety shoes. Our products blend luxury-level comfort with uncompromising safety, combining cutting-edge design and thoughtful engineering. Led by our dedicated R&D team, LAB 32 in Copenhagen, we continuously explore new materials and advanced technologies, collaborating with leading laboratories worldwide to develop and refine innovative, high-performance footwear solutions.
Informações de contacto
Paradisæblevej 4, 2500, Copenhagen, Dinamarca
- +45 71994040
- hello@airtox.com
- www.airtox.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Dyrt Lård!
Billigt lård kunne man jo fristes til at skrive. Men det jo ikke tilfældet. Man går på den lokale tømmerhandel og køber de dyreste sikkerhedssko på hylden.
Også holder de ikke engang et år. Store huller ned i stoffet og med en besked om at airtox har afvist reklamationen. De siger så også, at airtox ikke er til at hugge og stikke i når det gælder reklamationer.
Jeg køber ikke Airtox igen. Ej heller mine medarbejdere får lov.
Skuffet!

Resposta da AIRTOX
Gode sikkerhedssko der holder langtid
Gode sikkerhedssko der holder langtid, høj pris men os høj kvalitet.
De kan købes alles steder næsten

Super god kvalitet
Super god kvalitet, brugt længe og er stadig glad for👍

Resposta da AIRTOX
Vejer utrolig lidt, til det er sikkerhedssko
Eneste sikkerhedssko der kan bruges i en hel dag. Og stadig føles som om, man har almindelig sko på✨

Rigtig gode sko og gå og arbejde i
Rigtig gode sko og gå og arbejde i

Trist oplevelse.
Trist oplevelse.
Designet i DK, men skulle nok have lyttet da det blev sagt de er produceret i Kina og Taiwan.... og inden i siger "de er kun samlet i Kina"... så er det jo også en del af produktionen.
Jeg troede de var til at arbejde i, men jeg kan da godt se på jeres reklamer, at de ikke rigtig henvender sig til nogen på arbejdsmarkedet. Jeg ved ikke helt hvad folk der hopper lidt op og ned af en kantsten og en lygtepæl har med noget og gøre, eller folk der opholder sig i hvide lokaler med hvide kasser, men det må jo være hvad skoene kan bruges til, siden det er det I reklamere for. Reelt brug i form af arbejde er i hvert fald ikke skoenes stærke side.
Brug pengene på et ordentligt produkt, fremfor historisk dårlige og irriterende reklamer, så skal folk nok købe dem. Nu bliver i istedet husket for at være dem med alle de håbløse reklamer.

Rigtig fin betjening
Rigtig fin betjening, fint udvalg.
Dejlig blød og god pasform
Gode lette sko
Gode lette sko. Dejligt at wire er med livstids garanti.

Rigtig god service i Randers Tekniske
Rigtig god service i Randers Tekniske, og gode sko.

Suuuuper lækre sko findes ikke bedre 💪🏼
Suuuuper lækre sko findes ikke bedre 💪🏼
Nu venter jeg bare på at I får færdigudviklet jeres nye sko uden sikkerhed… Men den der venter på noget godt venter ikke for længe 🥳
TAK for fede reklamer, super kvalitet og altid innovative sko.
Dejlig dag
Helle

Virkelig top kunde service
Virkelig top kunde service. Havde en reklamation og ingen tøven, ikke noget med der bliver trukket ud
tværtimod der blev taget affære med det samme og nye sko på vej. Har kollegaer der bruger airtox og de er også meget tilfredse. Så fuld anbefaling her fra.

Resposta da AIRTOX
Gode og lette at gå i👌 selv i 10-12…
Gode og lette at gå i👌 selv i 10-12 timer om dagen.

Super behagelig sko
Super behagelig sko. Kan varmt anbefales 👍

Resposta da AIRTOX
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.