Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Kort efter købet af en 8 år gammel Citroen, opstod der et par mindre problemer. Disse blev udbedret hurtigt, uden diskussion, uden beregning selvom det må have kostet nogle tusinde og med gratis låneb... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Tak for handlen

Efter påkørsel af et stakkels rådyr skulle jeg hurtigt finde en ny (brugt) bil, da bilen blev totalskadet. Efter megen søgen faldt jeg over en Citroen C4 hos AK Biler. Jeg blev mødt af Poul og vi faldt hurtigt i hak, og til trods for min skepsis fik han mig beroliget og en handel kom i stand. Jeg er glad for bilen, og den kører som den skal - i hvert fald indtil videre.
Tak for handlen og næste gang jeg skal købe ny (brugt) bil kigger jeg nok forbi.

9 de fevereiro de 2026

Fænomenal kundeservice

Jeg vil helt klart anbefale at handle bil ved AK Biler. Vi skulle ud og have en ny bil til mor dagen efter den kedelige nyhed, at hendes bil blev totalskadet. Vi faldt over en Seat Arona som AK biler havde stående til en god pris. Vi kørte til Silkeborg for at se på bilen og blev mødt af Poul. Poul var super imødekommende og reel om bilen. Alt ved bilen var fint og vi ville derfor gerne købe den. Poul gav muligheden for at vi kunne overføre cirka 15-20% af bilens pris på stedet og resten, når pengene tikkede ind fra forsikringen, så vi kunne køre bilen hjem samme dag. Vildt god kundeservice allerede her.
Et par uger efter og mange dage med frost senere, vælger 12 volts batteriet at vise tegn på slid. Jeg ringer til Poul og vi får aftalt at han overføre beløbet for batteriet til mig på Mobilepay, og jeg selv skifter batteriet, da jeg har nogen fordelagtige priser gennem mit arbejde. Fra første opkald til skiftet batteri gik der kun en dag!
En måned efter vi har fået bilen, begynder motoren at klapre helt vildt (En bolt til knastaksel forestilleren havde løsnet sig, hvilket er en kendt svaghed på 1.0tsi motoren og derved intet med forhandleren at gøre) Jeg ringer til Poul fredag formiddag og allerede et par timer senere skriver Poul hvilket værksted den skal på. Der var ingen forsøg på at undvige regningen som det ellers plejer at være med bilforhandlere. Det var bare "yes den skal laves"
Seks dage senere kunne jeg hente bilen fra værksted og det hele spiller bare.
Alt i alt kan AK biler varmt anbefales at handle bil ved.

27 de fevereiro de 2026

Resposta da AK Biler

Hej Jacub Tak for de søde ord, gode mennesker som jer fortjener en god og regulær behandling. Pas på jer selv nordpå. Mvh Poul

Classificada 5 em 5 estrelas

Min kone har lige købt en bil hos AK…

Min kone har lige købt en bil hos AK biler i Silkeborg. Super fin oplevelse, bil i topklasse som ærligt var beskrevet af Poul over telefonen. Hans beskrivelse af bilen var 100% i overensstemmelse med virkeligheden...en sjælden oplevelse🥴
Får vores varmeste anbefalinger herfra...👍👍

28 de fevereiro de 2026

Resposta da AK Biler

Hej Johannes Tak for dine søde ord, det var dejligt at have med jer at gøre, nogle gange kan det være meget kompliceret, denne gang var det ligetil, du kan hente dine vinterhjul i morgen sidst på dagen. Mvh Poul

Mega god service

Mega god service – vi fik hjælp af Omar.
Han var utrolig imødekommende, professionel og tog sig virkelig tid til at sikre, at vi fik den bedste løsning. Han svarede tålmodigt på alle vores spørgsmål og gjorde hele oplevelsen både nem og tryg. Man kunne tydeligt mærke, at han gik op i sit arbejde og i at give en god kundeoplevelse. Kæmpe anbefaling herfra – vi kommer helt sikkert igen!

11 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Købte en lille bil hos AK Biler

Købte en lille bil hos AK Biler. Den var fin og handlen var ok. Da vi skulle montere vinterdæk på den så mekanikeren at den havde en skade som var usynlig ved alm. gennemgang.
Handlen gik tilbage og det var uden problemer.
Ville til en hver tid være tryg ved at købe en anden bil der. 4 ☆☆☆☆ fordi jeg ikke fik købt den bil.n

28 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Det lønner sig at være troværdig og ansvarlig 😊

Da jeg var barn var der ikke megen troværdighed forbundet med brugtvognsforhandlere. I dag er meget anderledes, og Poul hos AK Biler i Silkeborg er i den grad med til at ændre lige dén fortælling. Vi er glade for den VW Touran vi købte og for de reparationer, der hurtigt blev brug for, og som de tog på sig. Varme anbefalinger herfra.

2 de fevereiro de 2026

Resposta da AK Biler

Hej med jer og tak for de søde ord

Rigtig god oplevelse hos AK Biler Skive

Rigtig god oplevelse hos AK Biler Skive

Jeg har lejet en lille Peugeot hos Aksel, og hele forløbet har fra start været nemt og godt. Aksel er super dygtig, imødekommende og hjælpsom og bilen var i god stand. Afleveringen var ligeledes let og uden problemer og depositummet blev returneret allerede dagen efter.

Hvis man ønsker at være billigt og sikkert kørende, kan AK Biler Skive varmt anbefales.

25 de janeiro de 2026

Vi fandt AK Biler lidt tilfældigt

Vi fandt AK Biler lidt tilfældigt, vi ledte efter en bil til min aldrende far, vi var intereseret i en skoda Fabia med automat gear, Sælger Poul, foreslog at han tog en tur med min far, "så kunne jeg passe bixen imens" :-) han var gammel kørelærer - så det at lære fra sig lå sikkert i blodet, min far havde en god og lang prøvetur, og var meget begejstret - envidere foreslog Poul at han kunne levere bilen dagen efter, og tage den gamle bil med retur.
Vi var trygge i hele processen, kan varmt anbefale dem, dog skal man have lidt tid, da Poul snakker meget (han har også meget at sige :-) )

30 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt en megane 4 hos ak biler…

Har købt en megane 4 hos ak biler silkeborg
Bilen har haft nogle fejl, vibrationer i tomgang og noget støj under kørsel. Kort tid efter vi hentede bilen.
Vi har haft bilen hos en mekaniker de bruger der ikke selv kunne fremprovokere fejlen og sælger heller ikke kunne . Vi måtte så selv tag en af sælgerne med ud (poul) som hurtig kunne bekræfte der var noget galt og da vi kommer tilbage til ak biler har chefen ikke rigtig overskud til at køre med for også at høre/ fornemme fejlen . Det lykkes så Poul at få ham overtalt og det hele endte med vi blev enige om at de bestiller en tid hos et værksted i vores område da vi har små 200km op til dem . Og de selvfølgelig ville afholde udgifterne for reparationen .
Indtil videre virker det til alt forløber efter bogen og vi ikke har noget at frygte ved at have handlet bil hos Poul fra ak biler.

27 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Handler ikke her igen.

Øv en oplevelse. Jeg købte en VW Polo hos AK Biler. Der var fejl på bilen, som forhandleren var cirka 6 måneder om at få udbedret. Først da bilen ikke kunne starte, blev den sendt til reparation.

Efter reparationen begyndte motorlampen at lyse allerede dagen efter, men det ville forhandleren ikke tage sig af.

Jeg synes, det er ærgerligt, at sagen ikke blev fulgt helt til dørs, og det har givet mig en dårlig oplevelse som kunde.

7 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan klart anbefale at købe en bil hos AK Biler

Jeg kan klart anbefale at købe en bil hos AK Biler!

Jeg skulle have min første bil, og det betød derfor rigtig meget for mig, at blive mødt med deres venlighed og rigtige gode service. Jeg endte med at købe bilen, som jeg er blevet rigtig glad for. Jeg er sikker på, at min kæreste også vil holde øje med hjemmesiden, når han skal have skiftet bil!

1 de junho de 2025

Hvad kan man sige om AK Biler

Hvad kan man sige om AK Biler, men der skal slåes fast, at man med sikkerhed bliver behandlet rigtigt godt og man får en god service, man møder en sælger der har sort humor og på samme plan som en selv (dog ikke så hurtig på computer😂😂) og jeg må jo nok indrømme, at da jeg kørte der fra havde jeg gjort en god handle og er meget tilfreds med købet og ligger forbi Silkeborg igen for, at få en kop kaffe. KAN KUN VARMT ANBEFALE AK BILER

For søren da, jeg glemte jo benzin kortet 🤣🤣🤣

3 de maio de 2025

Resposta da AK Biler

Hej Leo Fornøjelsen er og var helt på vores side, men tror det er godt Benzin kortet blev i skuffen, da det er Diesel du har købt😁. Der er kage til kaffen næste gang i kommer forbi Silkeborg. Tak for de søde ord. Mvh Poul

Mega god service
Købte min allerførste bil hved dem og det bliver ikke den sidste

7 de março de 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for de flotte ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse.

Fremragende bil & service

Jeg har for nylig købt en BMW 535 hos AK Biler, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med både bilen og den service, jeg har modtaget. Fra første kontakt blev jeg mødt med professionalisme, ærlighed og en oprigtig interesse i at finde den rette bil til mig.

Sælgeren var både vidende og hjælpsom, og hele købsprocessen var gennemsigtig og tryg. Jeg følte mig godt informeret hele vejen igennem, og der var ingen skjulte overraskelser – kun god service og en fantastisk bil.

4 de abril de 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord – det betyder virkelig meget for os hos AK Biler!

Vi er utrolig glade for, at du har haft en god oplevelse med både bilen og vores service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg giver med glæde AK Biler 5…

Jeg giver med glæde AK Biler 5 stjerner. Poul var super hjælpsom og behagelig at handle med. Jeg vil give min allerbedste anbefaling, og handle der igen med glæde.

1 de março de 2025

Hej Alice,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en god oplevelse – og vi skal sørge for, at Poul får ros med på vejen 😊

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at byde dig velkommen igen hos AK Biler, når du får brug for vores hjælp næste gang.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hammer god service og meget…

Hammer god service og meget behjælpelige med at få vi fik bilen i hænder næsten på dagen vi så den

28 de fevereiro de 2025

Hej Jacob,

Tusind tak for de rosende ord! Vi er super glade for, at I oplevede vores service som “hammer god” 💪🚗

Det betyder meget for os at kunne hjælpe hurtigt og effektivt – og det var en fornøjelse at få jer godt kørende næsten med det samme. Vi håber, I bliver rigtig glade for bilen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mega god betjening hos AK biler

Mega god betjening hos AK biler. Mega fine biler i god stand. Flinke medarbejdere, især Poul. Han forstår at sælge!
Tak for god, hurtig og venlig service og en fin bil
-Erik

14 de março de 2025

Resposta da AK Biler

Hej Erik Tak for de søde ord, det er jo ikke vanskeligt at være flink ved sådan nogle søde unge mennesker. Nå hils tømmeren at hans nye bil venter på ham og rigtig god weekend til jer. Mvh Poul

Fantastisk Bilhandel.

Dejlig Oplevelse,fantastisk Bilhandel hos AK Biler i Silkeborg.yderst behagelig sælger (poul) med en bred viden og lige dele humor og dedikation,så alt i alt en Rigtig god bilhandel,jeg kan varmt anbefale at handle bil hos AK Biler,profesionelle folk som kan deres kram.

10 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais