Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse med syn. Sød og imødekommende medarbejder med et smil på læben. Da bilen ikke bremsede ens bagpå kørte han en lille tur og bremsede hårdt (den havde fået renset bremser til se... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super oplevelse. Udover at syne bilen fik jeg god rådgivning i forhold til kommende vedligeholdelse. Den ene lygte stod lidt skævt og det fik jeg lov til at rette på stedet. Kommer helt sikkert igen.

Informações sobre a empresa

1 estrela

Super oplevelse

2 de outubro de 2025

5 stjernet anbefaling

Rigtig god oplevelse med syn.

Sød og imødekommende medarbejder med et smil på læben. Da bilen ikke bremsede ens bagpå kørte han en lille tur og bremsede hårdt (den havde fået renset bremser til service dagen inden). Derefter bremsede den som den skulle og kunne dermed godkendes. Rigtig god service, så vi ikke skulle ud i omsyn.
Anbefaler Aktiv Bilsyn til alle og vil helt klart komme igen.

19 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Skal du have bilen til syn?

Skal du have bilen til syn??
Tag den bedste i byen 🫶🏼

Umut gør det igen. Fænomenal service, smilede og glad. Han er uden tvivl det værd, at give et besøg!

9 de julho de 2024

Super service

Super service. Den ene forlygte stod lidt lavt, men med udlån af en skruetrækker og fin instruktion, kunne jeg selv fikse det på 2 minutter, og bilen blev godkendt.

10 de agosto de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste oplevelse i en synshal…

Bedste oplevelse i en synshal nogensinde. Først havde jeg taget fejl af dagene, men Umut fandt tid alligevel. Dernæst havde jeg overset at det ene positionslys var i stykker. Umut stak mig en pære og sagde hvis jeg kunne nå at skifte den inden han var færdig så dumpede bilen ikke på det. Genial service . Tusind tak for venligheden kan kun anbefale aktiv bilsyn til ALLE👍👍👍👍👍👍

9 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var forbi Umut i dag

Jeg var forbi Umut i dag. Han var så flink at holde åbent til efter 16 her på hans fredag, så jeg kunne få synet min bil.

Derudover tilbød han sine kunder romkugler :-)

Meget sød og serviceminded. Vi ses igen :)

1 de abril de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Har kun ros at sende deres vej

Har kun ros at sende deres vej. Tid til syn allerede samme dag, bliver mødt med et stort smil, og tilbudt kaffe med det samme.
Grundig gennemgang af bilen..
Kan kun anbefale dem til alle andre.

1 de abril de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vores bil dumpede til synet og alt var allligevel i orden

Vores bil dumpede til synet. Bremseskiver og klodser levede ikke op til kravene. Tilfældigvis var der lige en mekaniker i bilhallen, der tilbød at lave det for 1500-2000. Jeg ringede dog lige til det autoriserede værksted, fordi jeg var overrasket over at de ikke havde nævnt noget om skivernes tilstand ved sidste service 7 måneder i forvejen. Da bilen kom ud til det autoriserede værksted viser det sig, at skiverne er rustne, men sagtens kan bruges frem til næste service om 5000 km. Det autoriserede værksted og vi er meget overraskede over dette. Men tilsyneladende er denne praksis ikke ualmindelig iflg det autoriserede værksted. Bilen er nu synet et andet sted og godkendt. Så vær opmærksomme hvis I bruger denne synshal.

5 de outubro de 2021

Fantastisk god service!

Fantastisk god service!! Kan uden tvivl anbefales!
Hvis man kunne, ville jeg give 10 stjerne! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 de setembro de 2021

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais