albert.immo Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bert Verbeke van immo Albert is een aanrader. Als je een betrouwbaar iemand zoekt met vakkennis is Bert de juiste persoon.De afspraken die we gemaakt hadden werden perfect uitgevoerd. Ons huis was bi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over de professionaliteit van Jill van Immo Albert uit Smetlede bij de verkoop van onze woning! Hij was bereikbaar als we hem nodig hadden 7/7 en had voor elk probleem heel snel een oplo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bert Verbeke van Immo Albert te Wichelen is een echte aanrader. Alle gemaakte afspraken werden perfect uitgevoerd. Bert weet van aanpakken waardoor onze woning binnen de week verkocht was. Als je ie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn uiterst tevreden van Immo Albert Loppem van Ann x Jan. Een absolute aanrader aan allen die hun huis willen verkopen of daar aandenken om dit te doen. Wij hebben ook mogen ervaren hoe het was... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Consultor de imóveis
  2. Avaliador de bens imóveis
  3. Administrador de propriedade
  4. Agência de arrendamento imobiliário

Jouw vastgoedexpert in Vlaanderen. Contacteer ons vrijblijvend voor een gratis schatting van jouw eigendom.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

215 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

7 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top aanrader

Dankzij Gwen De Vos een zeer goede en vlotte aankoop van ons nieuwe huis gedaan. Zeer vriendelijk en zeer professioneel! Een echte aanrader! Ook konden we steeds bij haar terecht met onze vragen. Alle hulp werd zeker geboden.

1 de abril de 2023

Dag Liselotte,
Dankjewel voor je mooie woorden en de sterren.

Verkoop door Albert Immo Diepenbeek

Albert Immo Diepenbeek heeft de perfecte liaison officer met steeds een perfecte, vlugge en duidelijke communicatie tussen koper en verkoper. Zeer professioneel in het zorgen voor alle vergunningen. Ze hebben een tot in de puntjes verzorgd compleet dossier voor de notaris opgesteld. Er was een zeer vlotte afhandeling van de verkoop en een prettige en geruststellende samenwerking. Immo Albert neemt gewoon al het werk uit uw handen en is een zeer sterke aanrader! Familie Hermans-Wijnants

29 de abril de 2023

Dag Familie Hermans-Wijnants,

Zeer fijne ervaring

Stuk voor stuk professionals en passie voor het vastgoed. Een zeer fijne ervaring om samen te werken met het team van Albert Halle.

18 de abril de 2023

Dag Vincent,

Super service

Super service, snel antwoord, top, vriendelijk en gedienstig , aanrader !

26 de abril de 2023

Dag Ann,

Classificada 4 em 5 estrelas

Goeie opvolging

15 de abril de 2023

Dag Kristof,

Alvast bedankt voor je berichtje.
Is het mogelijk ons door te geven voor welk pand en via welk kanaal je hebt proberen contact op te nemen?
Dit omdat we via geen enkel kanaal (telefonie, mail, social media....) een contactaanvraag hebben ontvangen.
Alvast bedankt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Toch wat amateuristisch

Ik stuur een bericht met een vraag en pas 4 dagen later antwoord.

Antwoord pas op mijn vraag als het stuk grond verkocht is …

Lachwekkend en niet professioneel

16 de abril de 2023

Doeltreffend

Mijn eerste ervaring met Albert immo te Halle op aanraden van onze notaris. Zeker geen teleurstelling, integendeel ! Héél heldere communicatie, héél doeltreffend. Een professionele service. Alles wat je verwacht als men een verkoopsopdracht uit handen geeft. Zeker een aanrader

18 de abril de 2023

Dag Philppe,

Dankjewel voor je review en sterren.
hoofdkantoor Albert

Het was een uitstekende bediende die

Het was een uitstekende bediende die
alles nauwkeurig uitgelegd heeft betreft
de woning en eventueel de werken die zou
moeten gedaan worden.

6 de abril de 2023

Dag Frans,

Alix, een top makelaar

Alix, wat een top service hebt u gegeven.
We hebben al verschillende aankopen gedaan maar hebben nog nooit zoals u een goede, eerlijke, vertrouwenspersoon gehad. Hieraan kunnen vele makelaars een voorbeeld nemen. Niets was teveel en vooral geen opdringerig gedoe.
Top en bedankt voor alles.
Fam. De Wilde uit Zwijndrecht.

4 de abril de 2023

Dag Hilde,

Dankjewel voor je sterren.

Classificada 5 em 5 estrelas

Verkoop liep op wieltjes!

Dankzij Gwen en collega's liep de verkoop van ons huis op wieltjes. Duidelijke afspraken en een onberispelijke communicatie: op elke vraag kreeg ik snel een adequaat antwoord.
Top!

1 de abril de 2023

Dag Wim,

Immo Albert

Very professional approach, irreproachable at all levels Carries out its mission to the end beyond its obligations
To advice

11 de abril de 2023

Hello Charles,

Thank you for your review.

Kind regards,
Headquarters Albert

Classificada 4 em 5 estrelas

Eind goed, al goed!

Toegegeven het was geen verkoop die van een leien dakje liep, maar dat lag voornamelijk aan de kopers zelf. Beide medewerkers van het kantoor van Halle waren bereikbaar voor onze ontelbare telefoontjes en mailtjes en hebben hun schouders gezet onder deze moeilijke verkoop. Ze deden veel meer dan van hen verwacht werd, zoals druk zetten op de kopers en dat ondanks de vaak moeilijke communicatie met hen. Eind goed, al goed. Bedankt Glen en Kim!

9 de abril de 2023

Resposta da albert.immo

Dank je wel Sigrid, ongelofelijk geapprecieerd deze review. Het was inderdaad één van de moeilijkere dossiers die we de laatste jaren voorgeschoteld kregen. Ik ben blij voor jou en Wim dat dit tot een goed einde is gekomen. En met heel veel plezier gedaan!
Kim en Glen

Classificada 5 em 5 estrelas

De makelaar Bart beantwoorde snel onze…

De makelaar Bart beantwoorde snel onze mails. Alsook was hij tijdens het bezoek zeer open en aangenaam! Dacht mee aan alternatieven als wij ons vragen stelden bij bepaalde zaken. Nam de tijd om ons rond te leiden en info te geven. Vond het ook geen probleem ( of zo leek het toch ;) ) dat we wat langer bij kamers bleven staan en overlegden of een babbeltje met hem deden. Dit was een zeer fijne ervaring!
Als het niet voor dit pand is hopen we toch nog een match te maken met een ander pand bij hem!

30 de março de 2023

Dag Barbara,

Top service

Top, punctueel , zeer goede uitleg en super vriendelijk . Nadien even nabellen om te vragen of alles ok was en of we nog vragen hadden .

3 de abril de 2023

Dag Xuan,

Dankjewel voor je sterren.

Super contact

Super contact, top réactivité et toujours là pour répondre aux questions.

4 de abril de 2023

Bonjour Amandine,
Merci pour votre étoiles.

Cordialement,
Bureau principal Albert

Classificada 3 em 5 estrelas

Apologies for unfair review

Amended review. Apologies must be given. I missed the phone calls when Albert Immo tried to get hold of me. Albert Immo tried their best to get hold of me but I was unavailable.

26 de março de 2023

Hey Nicola,

Dank je wel voor je mail. Onze mail was geenszins slecht bedoeld, maar wij voelden ons zeer onterecht behandeld omdat we er alles aan gedaan hadden om je trachten te contacteren.
Dank je wel voor het herzien van je review, dat is heel erg geapprecieerd en wij hopen je in de toekomst zeker als klant te mogen verwelkomen!

Een fijne dag,

Glen Vandersnickt
************************************************************************************
Hey Nicola,

Jij krijgt van ons een speciale award voor één van de meest onterechte en onrechtvaardige reviews die we sinds lang kregen.

Even een kleine chronologie om de Trustpilot-reviewlezers de juiste versie van de feiten te geven:
1. Jij stuurt op 26.03.2023 om exact 14.45 uur een mailtje via het adres nca..eb@i....nj.com en laat volgend telefoonnummer na: +31 629 ..8895, ik vermeld jouw telefoonnummer of mailadres niet volledig om privacyredenen, maar je herkent het vast wel.
2. Jij wordt tweemaal gebeld door onze collega Nathalie, waarbij zij tweemaal op jouw voicemail terechtkomt. Nathalie wacht nu toch al enkele dagen op jouw telefoontje terug, maar "ze heeft nog geen antwoord ontvangen!"
3. Op 27.03.2023 om 09.11 uur (je ziet dat we niet bij de pakken blijven zitten als onze telefoontjes niet beantwoord worden:-)) stuurt Nathalie jou een mail naar het mailadres van hetwelke je je aanvraag verstuurde. Zij meldt dat er een bezoekdag is en dat jij je hiervoor kan inschrijven via de website. We krijgen van jou geen enkele reactie.
4. Na je Trustpilot-review heeft Nathalie je opnieuw gebeld, maar wat dacht je? Voicemail...
5. Ik heb jou op 02.04.2023 om 19.57 uur een nieuwe mail gestuurd met de vraag om jouw review te herbekijken en/of te verwijderen, dit gezien de manifeste onwaarheden die hierin staan. Maar opnieuw geen enkel antwoord.

Het lijkt er dus sterk op dat het probleem zich vooral bij jou situeert hoor:-) We wensen je alleszins heel veel succes in je verdere zoektocht naar een onroerend goed. Maar als je op tijd je mail checkt en af en toe je voicemail beluistert, ga je zeker je droomwoning kunnen bezoeken en vinden!

Glen Vandersnickt

Agence professionnelle

Nous avons u une très agréable expérience avec cette agence, surtout avec Mr Glen Vandersnickt. Il est très professionnel et super sympathique. Il répond à toutes vos questions et demande.

18 de março de 2023

Bonjour Audrey,
Merci pour votre réponse.
Cordialement Joke,
Bureau principal Albert

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.