Prima opslaglocatie. Goed bereikbaar (auto kan je naar binnen rijden), droog en een hoop safety codes (5x intoetsen voordat je erin en er weer uit bent). Was erg fijn met alle vakantiespullen niet i... Ver mais
Ik zou voor de 5 sterren gegaan zijn, want alles ging perfect. De m2 die wij wilden waren beschikbaar nette ruimtes. Toegang goed geregeld. We konden een optie nemen omdat we hem nog niet direct nodi... Ver mais
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Rietschans 68, 2352 BB, Leiderdorp, Zuid-Holland, Holanda

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Schone units en een duidelijk toegangsysteem. Verder gewoon wat een opslagbedrijf moet zijn. Aanrader!

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Deze mensen behandelen je als hun hondje. Zeer slecht personeel en gewoon jou de schuld geven van iets wat je niet hebt gedaan met dreigingen en alles. Het zijn achterbakse kwallen die daar werken. Die blonde vent waar ik het over heb. Ik spreek de waarheid. Ze wilden per morgen (vandaag is dit gebeurd!) mijn contract ontbinden. Ga NOOIT hier een opslag huren lieve mensen!! Ze pesten je gewoon weg. Ga liever ergens anders een opslag huren, dringend advies!!

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Vriendelijk personeel wat op een professionele manier meedenkt en uitleg geeft.

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Leiderdorp is een hele fijne en flexibele locatie, zit je te groot, we gaan naar kleiner, toch te klein, we gaan weer naar groter, wij hebben al in de afgelopen 18 jaar zo’n keer of zes a zeven keer gehuurd daar en altijd snel en goed geregeld door vriendelijk personeel.
En wat ook fijn is, de vaste medewerkers op de locatie, kennen je. Dus ook persoonlijk voelt het goed.

Klantvriendelijke medewerkers
Prijs is perfect
Medewerkers denken met je mee

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Zeer vriendelijke en behulpzaam mensen achter de balie
5 sterre. Waard

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Uitstekende service en toelichting bij de intake. Ook na de intake behulpzaam, onder meer bij een problem met de versnellingsbak van de bud en het uitladen van de goederen. We kregen bovendien nog gratis een pak bakmeel mee voor het maken van een tulband!

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Netjes geholpen en vriendelijk. Kon gelijk een box huren. Alles netjes uitgelegd.

Ge-wel-dig.
2 units huren we hier en het is echt een verademing dat zoiets bestaat.
Dank ook naar werknemers van Leiderdorp en Oegstgeest. Altijd een glimlach en nooit gezeik!
Wij zijn zeer tevreden!
Groet
Team WTW.nl

Prettig personeel.
Direct afspraakbevestiging en op tijd de afspraakherinnering.

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Vriendelijk en behulpzaam. Al jaren tevreden klant bij AllSafe.

Prima opslaglocatie.
Goed bereikbaar (auto kan je naar binnen rijden), droog en een hoop safety codes (5x intoetsen voordat je erin en er weer uit bent). Was erg fijn met alle vakantiespullen niet in huis te hoeven hebben/naar zolder te tillen. Enige nadeel is dat de lift wat traag is.

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Fijne club mensen en erg behulpzaam! Zo was ik mijn tapijt vergeten. Zeer snel hebben ze het gevonden en opgeborgen zodat ik weer kon ophalen. Uitstekende service!

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Prima service, goede uitleg over alle opties, adequaat advies over grootte van de te huren box, vervoer mogelijk, ruime toegangstijden, vriendelijk personeel.

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
prima personeel met duidelijke uitleg hoe alles gaat

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Er wordt geluisterd naar je behoefte en meegedacht om te komen tot een goede oplossing van jen voor je opslag ruimte

Resposta da ALLSAFE - Leiderdorp
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.