Goede informatie kreeg gelijk de verschillende boxen tezien de keuze was snel gemaakt kreeg een mooi aanbod voor een jaar te huren heb dat ook gedaan Top service
Je kunt ook halverwege de maand de huur opzeggen, omdat je betaalt per week. Busje en verhuishulpmiddelen zijn ook via Allsafe te regelen voor een prima prijs. Je kunt eenmalig bijna gratis het busje... Ver mais
Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Geen klachten over ALLSAFE. Bandenthuis daarentegen is een ander verhaal. Onbereikbaar, geen afspraken mee kunnen maken en afspraken tot het van hun k... Ver mais
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

Thurledeweg 125, 3044 ER, Rotterdam, Overschie, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Personeel vriendelijk en behulpzaam plus nette locatie

Top service

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Ik loop op krukken, had mijn ID verloren dus ik was bezig met de aanvraag, ze ging na één werkdag al de opslagruimte aan een ander geven ipv reserveren. Bovendien redelijk onprettig in communicatie. En er was geen alternatief mogelijk zoals online verifiëren i.c.m. een afhaalbewijs van de gemeente.
Tevens, ik vind de service van Shurgard vele malen beter.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Je kunt ook halverwege de maand de huur opzeggen, omdat je betaalt per week.
Busje en verhuishulpmiddelen zijn ook via Allsafe te regelen voor een prima prijs. Je kunt eenmalig bijna gratis het busje meekrijgen.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Medewerkster aan de balie was hartstikke vriendelijk en deskundig. Goede uitleg gegeven over de diensten.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
De dames hebben (na telefonisch contact te hebben gehad) vriendelijk 5 minuten gewacht na sluitingstijd! Vriendelijke service!

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Werd goed geholpen en heeft diversen ruimtes laten zien

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Ik haal hier regelmatig pakketjes op en ik word hierbij altijd vriendelijk geholpen, altijd een leuk praatje!

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Vriendelijke ontvangst en gelijk geholpen. Goede uitleg gegeven.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Goed geholpen door de medewerkers, duidelijke uitleg gekregen.

Vriendelijke ontvangst
Schoon
Verbeterpunten:
Weinig parkeerplekken
Zeer trage lift

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
De mannen waren vriendelijk, rustig zeker was Ryan deskundig. Voldoende snel gewerkt en binnen 3 uur was de klus geklaard.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Geen klachten over ALLSAFE.
Bandenthuis daarentegen is een ander verhaal. Onbereikbaar, geen afspraken mee kunnen maken en afspraken tot het van hun kant zoeken van contact werden niet nagekomen. Derhalve maar weer lekker zelf gaan wisselen en de banden in opslag gehouden bij ALLSAFE.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Ik huur hier een opslag sinds mei en ik word altijd heel fijn te woord gestaan. In het begin heb ik duidelijk uitleg gekregen over hoe alles werkt. Telefonisch zijn ze goed bereikbaar en er wordt altijd met mij meegedacht.

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Eerste contact en begeleiding bij mijn eerste opslag prima ervaring. Moet wel erg wennen aan de de ‘schone’ bijzondere omgeving en zeer scherpe veiligheidseisen (en het ‘gevaar’ van alarm en kosten) Maar wel al het vertrouwen dat mijn ‘spullen’ goed zijn opgeslagen.

Ik ben goed geholpen
Wegwijs gemaakt in het pand
Vriendelijk personeel

Resposta da ALLSAFE - Rotterdam
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.