Välkommen Till Alséns! Opiniões 10

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Engagerat och smidigt!!

Erhöll min beställning på någon dag.
Tyvärr visade en av produkterna vara felplockad men även detta hanterades smidigt och skyndsamt.
Här kan jag tänka mig handla fler gånger!!

21 de maio de 2025

Snabb leverans och bra service

Ringde in och hade en fråga 12:30 igår. De svarade att reservdelen passade och jag la direkt efter en order. Idag klockan 11:00 är produkten levererad och vi har monterat den.

Bra pris också jämfört med konkurrenterna.

Mycket nöjd!

25 de fevereiro de 2025

Snabbt och bra!

Har utmärkt sortiment, bra priser och snabb leverans.
Beställde små topplampor till en ljusstake och inom ett dygn fick jag dessa i brevlådan - mycket bra!

20 de janeiro de 2025

Två tummar upp!

Köpte ett handtag till frysen då det befintliga gått sönder. Bra pris och fri frakt vid 500, så passade på att köpa lite buntband o annat. Beställde måndag morgon, paketet låg i brevlådan tisdag förmiddag. Bra kvalitet på alla produkter. Två tummar upp!

11 de junho de 2024

Köpte en necessär

Köpte en necessär. Hade det funnits noll stjärnor så hade jag gett det. Extremt opålitligt företag. Ingen kontaktinformation, leveransen var kraftigt försenad från Kina och när den slutligen levererades efter flera efterfrågningar så var produkten undermålig i kvalitet. Jag kommer inte att kunna använda den. Syntetskinnet luktar fruktansvärt så jag fick ställa ut den på balkongen, kan inte ens ha den inomhus då det luktar så förfärligt. Hela produkten är dåligt utförd. Dragkedjan svår att dra igen. Dåligt sydd och ser billig ut. I annonsen stod det att det ska vara äkta skinn, det är det inte.
Jag kommer aldrig mer att handla från detta företag.

21 de março de 2023

Bra pris och snabb hantering

Beställde ett antal EVE Er14250 batterier till mycket bra pris. Snabb orderhantering och snabb leverans direkt till brevlådan inom några dagar från beställning. Nöjd med köp och leverans men eventuellt kunde produktinformation vara lite mer utförlig av produkterna på hemsidan samt fler betalmetoder ges, ex Swish, Paypal etc.

2 de junho de 2021

É esta a sua empresa?