Leia as opiniões dos outros
Købte Viaplay direkte og opdager, at underteksterne nærmest kræver lup. Vores Samsung Smart TV fra 2021 er "låst" på netop muligheder for TEKST-ændringer, og Viaplay er ikke tilgængelig for service,... Ver mais
A empresa respondeu
Da jeg skal flytte, og dermed have andet internet, har jeg snakket med RIGTIG RIGTIG mange selskaber. Har desværre haft nogen af de værste/påtrængende samt uforskammet samtaler. Men i dag hvor je... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Altibox Danmark A/S
Escrito pela empresa
Velkommen hos Altibox 👋
Vi har siden 2002 leveret internet, TV og telefoni. I dag har vi over 900.000 kunder i Norden og har planer om at nå ud til endnu flere.
Altibox er en norskejet virksomhed, som er ejet af energikoncernen Lyse AS med hovedsæde i Stavanger.
Hos os kan du både streame, game, holde kontakten og arbejde helt uden afbrydelser 🎮💻
Vi tror på, at teknologi skal gøre livet nemmere - ikke mere besværligt.
Vi arbejder hver dag for at give dig:
🚀 Lynhurtigt og stabilt internet
📺 Underholdning til hele familien
📞 Kundeservice med ægte mennesker, der brænder for at hjælpe dig!
Hos os får du altid:
✅ Gratis oprettelse
✅ Priser uden skjulte gebyrer
✅ Udstyr i højeste kvalitet
✅ Tryg Surf – Cyberforsikring ved køb af internet
Bestil Altibox
Sådan får du fat i os
Du kan altid kontakte os på telefon 70 300 600 eller sende os en mail på info@altibox.dk.
Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra 8.30-18.00 📲
Tak fordi du er her ❤️
Vi sætter stor pris på hver eneste kunde – også på jeres feedback, som hjælper os med at blive bedre hver eneste dag.
Psst... Vi læser alt på Trustpilot og glæder os til at besvare din anmeldelse 😊
- www.altibox.dk
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Very disappointing
Very disappointing. Treating customers like cash purse, making you 900 dkk fines before they even install you the fiber. They are sending technician, who is calling earlier in advance, you don’t pick up and they put you on fine for “falls coming”. And then when you complaining about service they saying then they will put you on another fine for termination of contract. Don’t recommend them at all! Will share this now since got such an experience. Reminding: I never even tried their internet. Just left owing them 1000 dkk. Which is not problem for them because they taking from my card whatever they want

Resposta da Altibox Danmark A/S
Tak for god kundeservice.
Meget venlig og imødekommende medarbejder der fik oprettet mit fibernet abonnement. Hjælpsom og god til at forklare. Fin oplevelse og god start som ny kunde. Fik desværre ikke navnet på den kvindelige medarbejder- håber hun kan opspores så hun kan få den ros hun fortjener.
Hvor blev servicen af???
Grundet udskiftning af fiberbox, skal jeg mindst 14 dage før dette skal udføres booke et tidsrum, men teknikeren møder ikke op.
Altibox har ikke informeret mig om hvorfor min boks skal skiftes, og har heller ikke evnet at informere om at de ikke kommer alligevel. Så må jeg tage fri IGEN - jeg synes de udstiller en utrolig ringeagt af deres kunder.
Jeg har ikke det store at udsætte på selve fiberforbindelsen. Der har ikke umiddelbart været flere udfald, end hvad jeg hører om ved andre selskaber.
Lavpris‑internet forklædt som…
Lavpris‑internet forklædt som kvalitetsfiber
Jeg oplever hyppige udfald på min fiberforbindelse hos Altibox, hvilket gør hjemmearbejde ustabilt. Trods gentagne henvendelser er problemet aldrig blevet løst.
Derudover får jeg jævnligt problemer med IP‑adresser, som pludselig registreres som norske eller fra områder, streamingtjenester ikke dækker. Resultatet? Norske reklamer, fejl på Disney+ – og hver gang får jeg at vide, at jeg selv skal kontakte Google eller Disney+ i stedet for, at Altibox tager ansvar.
Altibox henviser konsekvent problemerne videre til kunden. Det føles ærligt talt som lavpris‑kundeservice, selvom prisen og forventningen er noget andet.
Har nu købt fast IP, men på de her tre dage har jeg haft 2 forskellige IP adresser!!! Altibox have 99kr. i oprettelse og 39kr i måned, men hvad har jeg egentligt fået for de penge?

Resposta da Altibox Danmark A/S
Et rigtig godt selskab og god service…
Et rigtig godt selskab og god service når man kontakte dem og skal løses ting kan kun anbefale
Kan ikke lukke op for altibox på mere…
Kan ikke lukke op for altibox på mere end 2 i mit eget hjem
Godt stabilt internet der fuldt ud…
Godt stabilt internet der fuldt ud leverer den hastighed vi har valgt
Hurtig opstart
Hurtig opstart - plug and play fra første dag. Fik tilmed et serviceopkald for at høre om jeg var kommet godt fra start ☺️
Hurtigt og effektivt hjælp
Hurtigt og effektivt hjælp. Meget kompetent rådgivning
den man snakke med alt venlig
Hurtig levering og det virkede med det…
Hurtig levering og det virkede med det samme.
En god oplevelse efter at vi havde slåsset med Norlys i 10 dage hvor vi intet internet havde.
Hurtig og venlig opsætning af internet.
Hurtig og venlig betjening på opsætning af internet. En rigtig god oplevelse :)
Sød og høflig betjening hurtig og professionelt hjælp
Sød og høflig betjening
Hurtig
Altid høflige medarbejdere
hurtig og serviceminded
hurtig og serviceminded - interne til erhverv.
Ifm oprettelse af internetforbindelsen var der en effektiv, professionel og serviceminded kommunikation fra Altibox' side.
Boksen landede på adressen efter et par dage. Tilslutningen skete uden problemer.
Der lå en fin hilsen i kassen fra sagsbehandleren.

Resposta da Altibox Danmark A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.