Banner for Amisol Travel A/S

Amisol Travel A/S Opiniões 1413

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi havde en dejlig ferie på Tamra Beach resort. Revet fra hotellets badebro var fantastisk til snorkling. Maden var udmærket dog lidt ens formet. Guiderne var let tilgængelige. Vi var på en fantastis... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Syns om : Fly, flymad og service.Hotel, mad m.m. Hyggeligt , ikke for stort hotel med smukke beplantninger, flotte klippede buske og sjove ting sat rundt i haven. Middel snorkelmuligheder på hot... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Alt gikk veldig i rute. Betjeningen var fantastisk. Flyselskapet bør bytte ut stoler. Og maten var grusom. Ikke spiselig . Godt vi hadde vip lounge på sharm el sheik og hadde spist godt innen vi dro h... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt fly personale med højt humør , godt hotel med personale der var i lige så godt humør og meget service orienteret , hotellet var sharm reef hotel i sharm el sheikh . Totalt meget for pengene

Informações sobre a empresa

5. Agência de turismo
  6. Operador turístico

Sobre Amisol Travel A/S

Escrito pela empresa

Amisol Travel - Mere end 300.000 glade gæster.

Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.

Solrige drømmerejser

Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!

Forpligtelse til kundesikkerhed og tilfredshed

Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.

Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.

Find din næste rejse

Læs mere om rejser til Egypten

Læs mere om rejser til Syditalien

Rejser vi selv vil med på!

Escrito pela empresa

Din drømme rejse venter!
Hos Amisol Travel finder du et hav af rejser som passer perfekt til done behov og ønsker til en rejse. Hos os finder du både hoteller perfekte til den næste romantiske getaway og store resorts med badeland perfekt for familierne.

Informações de contacto

Rejser til Sharm el Sheikh

Tag med os til Sharm el Sheikh og få meget mere ferie for pengene

4,3

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 91% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Det hele fungerede som det skulle

men der hvor virksomheder tjener den 5 stjerne hos mig, er når noget ikke går som planlagt og de fikser det på et god måde.
Valget faldt på Amisol fordi de havde de bedste flyafgange til vores behov, og jeg vil ikke tøve et øjeblik med at booke igennem dem igen.

6 de abril de 2026

Amisol: Club Reef Hotel - Sham el Sheikh

Amisol: Vi kendte ikke rejsebureauet, men det har været en positiv oplevelse. Det har været let at komme igennem telefonisk og der har været god service. Lidt negativ (for os gamle), var vores guid kun engelsk talende.
Club Reef Hotel: Vi var en familie på 12 og det fungerede rigtig godt med bordopstillingen ved måltiderne og de 5 værelser. (briksen er ikke beregnet til en person på 2m). God service overalt på hotellet, positivt personale og rengøringen ude som inde var fin. Vi kunne lide måden området var opdelt på i niveauer, men det gør også, at stedet ikke er egnet til gangbesværede.
En god ferie for alle hvor vi følte os velkommen og hvor vi følte os trygge både på hotellet, men også på de ture vi valgte udenfor hotellet.
Jens Chr.

6 de abril de 2026
Opinião espontânea
Classificada 2 em 5 estrelas

Vi så ingen guider og ikke en eneste…

Vi så ingen guider og ikke en eneste der snakkede dansk som ellers står højt og flot på hjemmesiden og andre kunne ikke få af vide hvad terminal de skulle flyve hjem fra fordi de ikke havde bestilt transfer alt andet var ok

logótipo da Amisol Travel A/S

Resposta da Amisol Travel A/S

Hej Susanne

Kære gæst,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at I ikke oplevede at møde vores guider, og at I savnede dansktalende assistance under jeres ophold. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vores gæster føler sig trygge og godt informeret, så vi beklager, hvis dette ikke har været jeres oplevelse.

I forhold til information omkring hjemrejse – herunder hvilken terminal man skal flyve fra – skal denne information altid være tilgængelig for alle gæster, uanset om man har bestilt transfer eller ej. Det er derfor beklageligt, hvis nogle har oplevet ikke at kunne få denne oplysning, på trods af at det står på billetten og på vores APP.

Vi vil samtidig gerne fremhæve, at det er en rigtig god idé at downloade vores app inden afrejse. I appen finder man alle relevante informationer om rejsen, herunder fly oplysninger, terminal, kontakt til guider samt generel information om opholdet. Det gør det langt nemmere at få hjælp og overblik undervejs – også hvis man ikke møder guiderne fysisk.

Vi er dog glade for at høre, at alt andet levede op til forventningerne.

Tak for din feedback – den hjælper os med at forbedre vores service.

Team Amisol

Alt er fantastisk

Alt er fantastisk. Jeg rejser med Amisol hele tiden. Alt er på højeste niveau. Support, hvis du har spørgsmål. Jeg kan anbefale det.

29 de março de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Hotellet i Egypt var bra med god…

Hotellet i Egypt var bra med god Italiensk mat. Guide skulle være på hotellet 1 gang pr uke. Dette hadde hun glemt og var på en guidet tur. Ringte guide som svarte 4 timer etter oppkall. Vi var der når Trump bombet Iran & Libya og ville snakke om muligheten for at vi ikke kunne returnere til Billund. Når guide endelig svarte kunne hun ikke forstå at missiler og droner mot nabolandet kunne være så farlig. Vi vurderte å reise hjem for egen kost. Kontaktet hovedkontoret i DK og snakket med en medarbeider som forsto alvoret i missiler og droner. Vi ble informert om at hvis flyplasser i Egypt ble stengt hadde Amisol alternativer for å reise hjem.

9 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Skønt rejsebureau med styr på tingene

Skønt rejsebureau med styr på tingene.
Der er ikke en eneste finger at sætte på det.
Sikkerheden er helt i top, guiderne er søde, imødekommende, utrolig engagerede og altid til at få fat på i alle døgnets timer.
Vi havde en fantastisk ferie i Hurgada med Ahmed som guide.

27 de março de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Smukt område, personale meget hjælpsom og venligt

Vi havde booket 14 dage på dette flotte hotel/resort.
Der dog et "men". Hotellet ligger stort set på en klippeside, altså store højdeforskellen fra reception til vores værelse langt nede og "stranden" endnu længere nede. Det var noget besværligt for min kone, der har KOL, at forcere højderne, og snorkletur til stranden blev helt opgivet. Stranden ligger ikke lige ved hotellet, men en stejl tur ned. I må meget gerne angive, om hotellet er egnet eller ikke til ældre mennesker, eller mennesker, der har issues. Havde vi vist, at der var disse højdeforskellen, havde vi valgt noget andet. Derudover ligger hotellet langt fra shopping og oplevelser uden for hotellet. Området uden for hotellet er stort set golt og ubebygget, altså ingen hyggelige aftenture uden for resortet, ingen shopping, men taxa til 10 euro for at komme til "the old market". Det er ikke et hotel vi vil vælge igen. Men personalet og underholdnings team gør, hvad de kan fo at underholde og de gør det godt, især på italiensk og russisk, og lidt engelsk. Hotellet er, så vidt vi blev informeret, ejet af en italiener, meget af alt på italiensk. Området er flot og vedligeholdt, super.

29 de março de 2026
logótipo da Amisol Travel A/S

Resposta da Amisol Travel A/S

Hej Troels

Mange tak for din grundige anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at I fandt hotellet flot og velholdt, og at I havde en god oplevelse med både personalet og underholdningsteamet. Det sætter vi stor pris på.

Samtidig er vi kede af at høre, at hotellets niveauforskelle skabte udfordringer – særligt i forhold til din kones KOL. Du har helt ret i, at dette er vigtig information, når man vælger hotel, og vi tager din feedback meget alvorligt. Vi vil se nærmere på, hvordan vi kan blive tydeligere i vores beskrivelse af hotellets terræn og adgangsforhold, så fremtidige gæster bedre kan vurdere, om hotellet passer til deres behov.

Vi forstår også jeres pointe omkring beliggenheden i forhold til strand og muligheder uden for hotellet. Det er korrekt, at nogle hoteller ligger mere afsides, og det er vigtigt, at dette fremgår tydeligt, så man ved, hvad man kan forvente i forhold til fx shopping og aftenture.

I forhold til information før og under rejsen vil vi gerne fremhæve, at det er en rigtig god idé at downloade vores app. Her finder man detaljerede beskrivelser af hotellet, faciliteter, afstande, udflugter samt kontakt til guiderne på destinationen. Det kan være en stor hjælp til at få det fulde overblik og vælge det hotel, der passer bedst til ens behov – samt få støtte under opholdet.

Endnu en gang tak for jeres feedback – den er meget værdifuld for os i arbejdet med at forbedre vores information og gæsteoplevelse.

Team Amisol

Mangler WF.

Hej
Der har været godt. Men da mangler WF.
Vi har været på Neverland hotel og der er frit WF. På hele området på hetel. Vi har ikke mødt nogen dansk gajd Ellers er det fin hotel.

Alt klappede

Bare en helt igennem vellykket ferie. Har været MANGE gange i Sharm med Amisol. Kun positivt at sige. Mange guider ved modtagelsen, så vi nemt kom i rigtige bus, og herfra ingen problemer. Coral Sea Holiday Village var nyt for os. Mange skønne små unger at kigge på. Meget familievenligt. Mødte en med rullestol og en anden med rollator. Ingen trapper i terrænet. Men ingen snorkling på koralrev. Her var lav sandstrand langt ud. Da jeg vidste vandtemperaturen kun var 23 grader, havde jeg heller ikke snorkeludstyret med. Svarede 100 % til forventningerne.

30 de março de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais