Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste vandpibe butik i dk efter min mening, altid god kvalitet, god service, god stemning i butik samt altid glade og positive medarbejder . Du finder alt hvad du mangler i butikken, alt fra... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en vandpibe på webshop, men den var desværre en udgået vare. Amy Shop (medarbejderen Sanbeep) ringede og forklarede situationen. Han gav mig rigtig fine valgmuligheder med forskellige farver... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Faktiske vandpibe, samt super venligt personale! Kan virkelig kun anbefale jer at købe herinde fra. De vil gøre alt for deres kunder får det bedste. 😆 7/5 herfra! Det er ikke første eller sidste g... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tog fordi deres afdeling på Nørrebro idag for at kigge på en ny vandpibe til dagligt brug. Jeg spørg medarbejderen i butikken om hjælp og rådgivning. Her får jeg den bedst mulig rådgivning som jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de narguilé

Escrito pela empresa

Stort udvalg i vandpiber, tilbehør, vandpibe kul, pakketilbud tobak m.m. Køb online eller besøg en af vores 2 butikker i København. Vores Amy vandpiber er blandt de bedste på markedet og din garanti for god kvalitet.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super service og kvalitetsprodukter – kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har nu handlet hos Amy Shop flere gange, og hver gang har det været en rigtig god oplevelse. De har et stort udvalg af vandpiber og tilbehør, og produkterne lever altid op til det, de lover – kvaliteten er i top, og det mærkes tydeligt, at de har styr på deres sortiment.

Deres kundeservice er venlig og hurtig til at svare, både via mail og telefon. Jeg havde en mindre forespørgsel om et produkt, og fik hurtigt professionel hjælp og gode råd. Bestillingen gik nemt igennem, og leveringen var hurtig – pakken var forsvarligt indpakket og kom frem uden problemer.

Jeg følte mig tryg ved at handle hos Amy Shop, fordi de virker professionelle og passionerede omkring det, de sælger. Man kan mærke, at de går op i både produkter og service.

Kan klart anbefales til andre, der vil have kvalitetsprodukter og god behandling som kunde!

25 de julho de 2025
Opinião espontânea

fail

i ordered a specific order from here but turns out they dont have it anymore and they forgot to update that in the website. they texted me the next day and the let me choose between 3 hookah that looks similar to what i ordered and they were more expensive but i got one of them for the same price as the first one i ordered and then got the package the very next day. so happy with it

4 de fevereiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Solide produkter, til god pris

Købte et pakketilbud, en lille vandpibe, med kulbrænder og en omgang kul.
Prisen var squ god. 5 stjerner dér.
Har haft den i godt et halvt år snart, og er mere end tilfreds.
Når de laver deres pakketilbud, ved de godt hvilken “type” de forskellige mennesker er. Som i, de ved hvad der gør en stemning om en shisha hyggelig og praktisk, til de forskellige personer og forskellige prisklasser.
God hurtig levering, har købt det pakketilbud, og en omgang kul, begge var hos mig indenfor de 3 dage de reklamerer.

Dét der så er, at min mening om dem ikke er “perfekt”, er at for det første; reklamerer de med at de individuelle varer og pakketilbud, er nedsat selvom de ikke er, som i, på tilbud.
Det’ fint nok i sig selv, bare… “Eh”.
Men også, at jeg har haft skrevet til dem ved brug af deres “chat” mulighed, og alle tre gange har chatten været lukket, fair nok, jeg skriver en besked, som jeg vil gætte på kommer til deres mail, men får ingen svar.

Deres butik og hjemmeside er suverænt praktisk at navigere i. Absolut.
Men lige dét at de mangler det “servicemind”, gør at jeg mister bare en anelse tillid til dem som butik.
Absolut ikke nok til at de ikke er mine “go-to” onlineshop. Det er de bestemt.

All in all, er jeg enig i en 4.4 stjerner rating.
Fantastisk shop. Kan klart anbefales

2 de abril de 2024
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en blandet omgang hookah accessories. De kom super hurtigt med posten inden for et par dage. God hurtig service.

4 de março de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais