Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Andros heb ik ervaren hoe de verpleging op een juiste discrete en vriendelijke wijze met je omgaat tijdens de onderzoeken en prof. De Bruine die mij onderzocht en de gesprekken voerde is echt een... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sinds 15 jaar ben ik al een patient bij Andros. In 2024 ben ik weer op consult geweest zoals elk jaar en bleek mijn prostaat heel erg vergroot. Ik moest medicijnen gaan slikken. Het jaar erop weer gew... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede informatie vooraf per mail met wat er verwacht wordt tijdens je eerste bezoek. Ontvangst was vriendelijk met uitleg over de ruimtes en gang van zaken. Daarna snelle afspraken met weinig wachttij... Ver mais

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

88 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Toen ik voor de eerste keer bij uroloog…

Toen ik voor de eerste keer bij uroloog .Dohle binnen kwam ervaarde ik deze man als erg onbeschoft.Was voor mij de eerste keer dus was fijn geweest als er wat text en uitleg werd gegeven.
Maar helemaal niks .Was binnen twee minuten weer buiten .Bij bloedprikken was ik de eerste binnnen maar na vier mensen die later binnen kwamen ben ik maar even naar binnen gegaan.Werd een half uur later geholpen.Receptie is met andere dingen bezig en was geïrriteerd over het feit dat ik vroeg wanneer wordt ik geholpen.Daarna met de uitslag van het bloed is Dohle weer onbeschoft en legt weer niks uit .Zeer nare en onbeschofte man.Kan deze kliniek aan niemand aanraden .Slaan daar helemaal de plank mis

12 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Andfroskliniek is top. Laat je nakijken, voor het te laat is!!!!!!

Ik kom al jaren bij de Androskliniek in Amsterdam. Wat ik nooit geweten heb, dat ik al jarenlang een tekort aan testosteron had. Tevens uit preventieve overwegingen laten onderzoeken. In mijn omgeving zijn zeker 4 mannen om het leven gekomen, omdat zij - plat gezegd- ff niet naar hun plassertje hebben laten kijken en hun prostaat te laat hebben laten bekijken.

12 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Op zich prima kliniek

Op zich prima kliniek, maar nazorg wel erg beperkt. Simpel briefje als doorverwijzing en geen begeleiding naar het nieuwe ziekenhuis, waardoor het vervolg traject een maand heeft stilgestaan en de behandeling veel later kon beginnen. Geeft daardoor veel onzekerheid en risico op uitzaaiingen.

9 de dezembro de 2025

BOTS

Andros overspoeld reviews en YouTube met berichten en ervaringen.
Maar mijn ervaringen met andros zijn net of het bots zijn.
Afrekenen en dan wordt je geholpen snel en daarna nog steeds veel pijn.
Naarzorg nul,nul.
Geen aanrader

29 de dezembro de 2025

Ik ben enorm tevreden

Ik ben enorm tevreden. Er word eindelijk een keer naar me geluisterd, ik word serieus genomen en er word eindelijk wat aan gedaan. Ik heb veel vertrouwen in mijn behandeling.

1 de dezembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Bezoek Andros

Goede ervaring al bij het naar binnen gaan.
Zowel de arts als de verpleging allemaal even netjes en aardig.

24 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Veel kennis

Kliniek met veel gespecialiseerde kennis zodat je zeker bent dat je op het goede adres bent.

22 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Veel patient onvriendelijke balie…

Veel patient onvriendelijke balie medewerksters en niet oprechte en eerlijke artsen, die kliniek ziet de patiënt meer als een koemelk en niet als een patiënt die op medische vlakte op oprechte medische behandeling zit te wachten en behandeld wilt worden. Bij deze zorginstelling staan de commerciële belangen voorop van de belangen van de patiënt.

9 de outubro de 2025

Effectief en hoffelijk behandeld

Dokter Naderi van Andros heeft in september 2024
een nog vrij nieuwe prostaat-verkleinende ingreep bij mij toegepast met goed gevolg. Zijn collega van De Reijke, die ik van een beroepenclub ken, moedig-de me aan deze behandeling aan te vragen.
Ik hoef er nu 's nachts niet meer vier of vijf keer uit, maar twee keer, wat de nachtrust goed doet.
Dokter Naderi verricht als enige uroloog van Andros deze ingreep, die vier keer tien seconden met verdoving goed uit te houden is en omlijst dat met
buitengewone vriendelijkheid, zo niet hoffelijkheid.
Dat geldt ook van de controle-consulten.

17 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.